By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   Vanilla Ice - Aroma
   • Vanilla Ice - Aroma
   • Vanilla Ice - Aroma

   Vanilla Ice - Aroma

   49,00 kr
   Inkl. moms
   PREMIUM Vanilla Ice - Aroma är en mycket starkt och välproducerad arom med smak av precis vad den heter, Vanilj och Glass. Riktigt fina och välproducerade högkvalitets aromer som är tillverkade av Naturliga smakämnen inom EU. Detta är en så kallad PREMIUM produkt med hög koncentratnivå så du behöver inte använda lika mycket som med andra aromer utan vi rekommenderar en blandning på endast 2-4%.
   Goda Aromer GMO Free Arom Naturliga råvaror Kvalitets e-juice DIY REady
   5 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare
   25% mer smak e-juice

   Vanilla Ice - PREMIUM SMAKAROM (PG)

   Vanilla aroma är en av våra storsäljare i butiken och nu finns den äntligen tillgänglig online. En mycket fin vaniljglass, du vet så där gammaldags.

   Tillverkade i EU och med Naturliga Smakämnen så ger denna Arom upp till 25% mer smak och du rekommenderas att börja med endast 2-4% blandning dvs du sparar på åtgången och får mer färdigblandad e-juice med den här Premium aromen.


   Högsta kvalité med högsta säkerhet.

   Vaping Premium E-juiceMed en kvalitetskontroll som vi törs påstå är en av världens bästa kan du vara säker på att dessa smakaromer håller absolut högsta klass. Idag kan du köpa aromer från alla världens hörn och kanter och många tillverkas tyvärr under mycket ifrågasatta metoder, vi har valt att endast sälja aromer ifrån ELDA då vi här på Ecocig som du säkert redan känner till lägger mycket vikt på just säkerhet och kvalité. Vi har hittills inte hittat ett ända företag, varken i Europa eller resten av Världen som lever upp till den kvalitetskontroll som vi kräver när det kommer till just smakaromer. Det är därför du ibland inte hittar produkter från andra tillverkare på vår sida som annars finns hos många andra. Vi säger inte att alla andra produkter är dåliga, utan vi kan bara konstatera att dom inte lever upp till det kvalitets och säkerhetskrav vi kräver av både tillverkning och säkerhetsansvar ifrån tillverkare eller producenter.   Elda Factory Ecocig

   Vinster och priser

   ELDA som är vår leverantör/fabrik av dessa smakaromer och många utav våra e-juicer har år efter år levererat produkter som vinner stora priser på mässor världen över. Senast var "Europas Bästa E-juice tillverkare 2015, 2016 och nu 2017" med ett startfällt på över 300 tillverkare varav ett 40-tal var ett par riktiga jättar.
   ELDA prices

   Produktion och tillverkning av högsta kvalitet

   Vi på Ecocig är mycket stolta över vårat långa och mycket bra samarbete med ELDA och har de senaste åren varit en av Nordens största återförsäljare av deras olika produkter. Faktiskt var Ecocig ett av dom första företag i norra Europa att börja samarbeta med den då lilla men mycket seriösa tillverkaren. Vi har under årens lopp växt tillsammans och haft ett mycket gediget samarbete när det gäller produktutvecklingen av våra egna E-juicer men också andra smaker och märken som idag säljs i över 80 länder. Vi valde ELDA för att VI precis som dom, delar samma vision om en säker och mycket hög kvalitet när det gäller vaping produkter. Det handlar om att vi säljer något som människor faktiskt inhalerar i sin kropp och i många fall människor som vill sluta röka pga hälsoskäl etc. Då måste vi kunna garantera för dig som köpare att våra produkter håller en så hög standard det bara går på marknaden idag och vi tar inga onödiga risker för att förbättra vår marginal eller vinst utan allting handlar om säkerhet. Vissa kallar oss Vapingsveriges VOLVO medans andra säger apotek. Vi är mycket stolta att vi som ett litet företag i Sverige har en av världens säkraste produkter när det kommer till certifiering och kvalitet.
   ELDA Factory
   Elda
   ARO-ELD-VICE-010
   5 objekt

   Information

   (AROM) Smakkategori
   Desserter Godis
   Nikotinstyrka
   0 mg
   Smakkategori
   Dessert
   Volym
   10 ml

   Specifik referens

   Ny produkt

   Du kanske också gillar

   16 andra produkter i samma kategori:

   Vanilla Ice - Aroma

   Vanilla Ice - Aroma

   49,00 kr
   Inkl. moms