Information

Nyheter

Extrapriser

Avancerade
Om du är ute efter en avancerad enhet som öppnar upp möjligheterna att totalt kunna kontrollera alla aspekter av vejping eller ute efter en riktigt cool hi-end mod med bra förinställningar har du kommit till rätt ställe! Vi har ett brett utbud med avancerad hårvara för alla smaker. Här finns allt från prisvärda rekommenderade avancerade enheter till prisvinnande hi-end mods. Valen är många men för oss ryms inte plats åt fel. Varje produkt i kategorin avancerade har vi gått igenom och testat själva. Alla produkter står ut på sitt sätt och alla är av mycket hög kvalitet. Välkommen till vårt favoritsegment!

Avancerade  Det finns 22 produkter.

Visar 1 - 22 av 22 artiklar
 • 2 Recensioner

  Joyetech eVic-VTwo 80 Watt med Cubis Pro Atomizer Kit eVic-VTwo tillsammans med Cubis Pro Atomizer från Joyetech är en riktig fullträff! eVic-VTwo är en TC mod där du med Ti och Ni Coils kan justera temperaturen för att maxa ut smak och ångutveckling utan att riskera att få bränd smak.  

  819 kr
 • 3 Recensioner

  Liten men överraskande kompetent e-cigg med inbyggd tank i en läckagesäker konstruktion med justerbart luftflöde, redo för Sub Ohm och med barnsäker tank är det inte konstigt att den här lilla e-cigaretten har blivit extremt populär!

  249 kr
 • 1 Recensioner

  Liten men mycket kompetent e-cigg smart och modern design som är byggd med tank och batteri i ett och samma stycke i en läckagesäker konstruktion med justerbart luftflöde. Joyetech är redo för Sub Ohm och har en barnsäker tank! Ovanligt mycket kraft i en så pass liten förpackning.

  249 kr
 • 1 Recensioner

  Liten men överraskande kompetent e-cigg som är byggd i en all-in-one konstruktion där tank och batteri är konstruerad i samma enhet för en läckfri design. Med justerbart luftflöde, redo för Sub Ohm och med barnsäker tank är Joyetech eGo AIO än träffsäker hit!

  249 kr
 • 1 Recensioner

  Liten men överraskande kompetent e-cigg med inbyggd tank i en läckagesäker konstruktion med justerbart luftflöde, redo för Sub Ohm och med barnsäker tank

  249 kr
 • 1 Recensioner

  Liten men överraskande kompetent e-cigarett med inbyggd tank i en läckagesäker konstruktion.Trots att eGo AIO är packad med funktioner som t ex justerbart luftflöde, redo för Sub Ohm, justerbar LED färg, stor barnsäker tank på 2ml och uppladdningsbart batteri på 1500 mAh så är eGo AIO väldigt lättanvänd. En verklig fullträff!

  249 kr
 • 1 Recensioner

  Sub Ohm box mod med variabel watt med 0,1 watt steg i riktigt nanoformat! LS box 20watt är en kompetent liten mod e-cigg som klarar laster ner till 0,5 ohm. Effekten justeras med en sk. Gravity Sensor där du genom att luta din e-cigg för att justera effekten! Häftigt och förvånande effektivt! Levereras tillsammans med en LS Atomizer med...

  499 kr
 • 2 Recensioner

  Samma kraft och i princip samma kapacitet som populära iJust2 fast i en betydligt mindre kostym! IJust2 Mini har blivit oerhört populär på rekordsnabb tid och vunnit över både hårdbitna vejpare och nybörjares hjärtan tack vare sitt behändiga format, sin höga kapacitet, mycket ånga, bra smak, justerbara luftflöde och utmärkta byggkvalitet.Testad...

  349 kr
 • 2 Recensioner

  Högpresterande e-cigg med ett stort batteri på hela 2200 mAh med variabel utspänning och med smart batteriindikering i en solid design. Kittad tillsammans med V-Core III clearomizer med pyrex glas och en H2S dual coil förångare ger tjock och härlig aromrik ånga varje bloss! Laddas med en medföljande eGo usb laddkabel.

  399 kr
 • 12 Recensioner

  Ecocig LSS - En modern svensk e-cigg av hög kvalitet. Uppladdningsbart batteri med en mycket påkostad drivkrets och OLED + display som visar batterinivå, spänning, antal bloss och förångarens resistans i Ohm. Utvecklad med många säkerhetsfunktioner och med mycket hög byggkvalitet har den här e-cigaretten blivit väldigt populär bland användare som...

  499 kr
 • 2 Recensioner

  Joyetech eGo ONE VT Starter Kit är en mycket bra e-cigg för dig som vill röka Sub-Ohm med temperaturreglering som har blivit mycket populärt sista tiden. eGo ONE klarar att producera mycket stora moln med massor av smak och för dig som föredrar vejpa MTL kan glädjas åt det steglösa luftreglatorn och stöd för flera olika coils för att passa exakt din smak.

  499 kr
 • 1 Recensioner

  Joyetech eVic-VTwo 80 Watt Express Kit eVic-VTwo från Joyetech är en väldigt kraftfull mod. eVic-VTwo är en TC mod där du med Ti och Ni Coils med precision kan justera temperaturen i små exakta steg för att få maximal smak och ånga från din e-juice. Stor och tydlig OLED display och med batteri på 5000 mAh behöver du inte oroa dig om batteriet har...

  699 kr
 • 1 Recensioner

  Evod Pro från KangerTech är ett kraftfullt all-in-one system där Clearomizern /Atomizern byggts ihop med batterikroppen i en så kallat läckagefri design. Evod Pro använder ett 18650 High Drain batteri som köps separat. Evod Pro från Kangertech är en mycket potent liten e-cigg som har kapacitet att producera mycket stora moln med mycket smak.     

  259 kr
 • 1 Recensioner

  Evod Pro från Kangertech är ett kraftfullt all-in-one system där clearomizern byggts ihop med själva e-ciggens ytterhölje i en läckfri design. Evod Pro är en potent e-cigg i litet format som har kapacitet att producera stora moln och bära mycket smak.     

  259 kr
 • 1 Recensioner

  Evod Pro från KangerTech är ett kraftfullt all-in-one system där clearomizern byggts ihop med e-ciggarettens ytterhölje i en sk läckagefri design. Evod PRO tar ett 18650 high drain batteri som säljs separat.     

  259 kr
 • 2 Recensioner

  Evod Pro från KangerTech är ett kraftfullt all-in-one system där clearomizern byggts ihop med e-ciggarettens ytterhölje i en läckagefri design med top filling. Använder standard High Drain 18650 som köpes separat.      

  259 kr
 • 1 Recensioner

  Startpaket med Joyetech eGo ONE VT med temperaturreglering. eGo ONE klarar att producera mycket stora moln med massor av smak och för dig som föredrar vejpa MTL kan glädjas åt det steglösa luftreglatorn och stöd för flera olika coils för att passa exakt din smak. Med startpaketet kommer en flaska äkta Premium e-juice med smaken: Dark Tobacco med 12...

  599 kr
 • 1 Recensioner

  Kraftig mod med stor oled display från SMOK med plats för 2 st 18650 batterier med stöd för flera olika lägen. Smok Alien kittad med TFV8 Baby är en potent kombination för dig som bestämt dig för att ha total kontroll på alla element av vejping. Kapabel att leverera fantastisk smak och/eller enorma moln.

  829 kr
 • 2 Recensioner

  Guardian Sub från anrika SMOK är en modern klassiker. Guardian sub är en gedigen och välbyggd modern pipa. Batteri på 1900 mAh och som klarar laster mellan 0,2 - 2,5 Ohm med fjädrad 510 anslutning. Kommer i ett kit tillsammans med Helmet tankpå 2 ml som är byggd i en U konstruktion som minimerar läckage.    

  469 kr
 • 1 Recensioner

  Guardian Pipe III är e-pipornas e-pipa. Förfinad och utvecklad av Smok som har en lång historia av utveckling av hi-end mods och pipor. Extremt mycket inställningsmöjligheter, stor och tydlig OLED display, Bluetooth 4.0 och en strömstark drivkrets som driver allt mellan 0,1-3,0 Ohm upp till 75 Watt från ett 18650 batteri.  

  699 kr
 • 1 Recensioner

  Smok bygger vidare i Guardian serien med den här sköna TC modden på 40 Watt i riktig Karl Alfred stil. Batteri på 1000 mAh med OLED display med stöd för temperaturstyrning, klarar laster mellan 0,1-3 Ohm i VW läge och 0,06-2 Ohm i TC läge. Kommer med Helmet Nano tank, en modern top fill tank byggd i U form för att minimera läckage.  

  799 kr
 • Innokin har skapat en riktigt skön mod med SD20 som är en kombination av kvalitativt metallarbete och pålitlighet från Evolv's DNA20 chip. SD20 har med DNA20 en digitalt strömreglerad switch-mode topolgi som inkluderar Evolve's watt kontroll och preheat. Det här är ett kit som inkluderar Prism T22 top fill clearomizer.

  599 kr
Visar 1 - 22 av 22 artiklar
avancerade text