By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   Basvätska - VG 100% - Ecocig
   • Basvätska - VG 100% - Ecocig
   • Basvätska - VG 100% - Ecocig
   • Basvätska - VG 100% - Ecocig
   • Basvätska - VG 100% - Ecocig
   • Basvätska - VG 100% - Ecocig

   Basvätska - 100% VG

   Ecocig
   29,00 kr
   Inkl. moms
   Produkten finns med andra alternativ
   En riktigt bra basvätska i renaste kvalité tillverkad i Europa, genomgått alla tester och kvalitetsprover du kan förvänta dig av en bra och säker basvätska på marknaden idag.
   Storlek :
   0 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare
   Kolla även in våra andra basvätskor: PG-Bas och vår Basmix 70/30

   I över 5 år har vi på ecocig försett tusentals med användare vår egen e-juice “Dark Tobacco”, “Classic Tobacco” och “Menthol No.1”. Nu är det dags att släppa lite på tyglarna och vi vill därför dela med oss av basen i dom smakerna. Vi säger absolut inte att vi är bäst men vi vet att vi har en mycket god kvalité och fabriken och labaratoriumet där alla baser och smaker tillverkas har år efter år vunnit priser för sin kvalité och smak på mässor runt om i Världen.

   Price e-juice

    360 Bild (rotera)
   Factory e-juiceVi är stolta över att ha ett gediget sammarbete med vår fabrik och har ända sedan starten haft ett gemensamt mål att ge våra kunder en riktigt säker och kvalitétsmässigt bra produkt som du nu kan få ta del av i basvätska för att själv kunna skapa en så säker produkt det bara går.

   Idag när vapingen har tagit nya steg och fler och fler går över till större mods och starkare e-cigg och även nu då börjar blanda sina egna smaker känner vi att vi vill dela med oss av den här bra basen helt enkelt för att ge dig som kund en av de säkraste baserna på marknaden idag.

   Våra baser innehar alla certifikat och har genomgått alla tester som en basvätska idag ska göra, labbet testar även utöver dom vanliga testerna för ämnen och kvalité som inte krävs utav den nya TPD lagen, men både vi och fabriken tycker att man kan göra så mycket mer för att ge kunden ett bättre alternativ. Det handlar ju faktiskt om att människor ska inhalera vår produkt i sin kropp så vi vill göra allt för att vara så säkra som det bara går. Ecocig PG - Basvätska tillverkas självklart i helt rena utrymmen och contamination fria zooner. (bilden bredvid är ett riktigt fotografi ifrån fabriken)

    360 Bild (rotera)

   Idag kan man köpa basvätskor, ingredienser och smakaromer ifrån världens alla hörn, billigt, överprissatt, bra prissatt men även av riktigt dålig kvalité. Vi vill slå ett slag för detta och erbjuda en bra basvätska som alla kan känna sig säker på. Om du är en "blender" och du blandar bara till dig själv är det helt din egen sak men om du blandar och kanske ger bort eller (som man nu inte längre får med nya TPD) säljer til vänner och bekanta, tycker inte du att det är på tiden att välja en så säker och pålitlig leverantör av din basvätska som det bara går? Blandar du mycket? Hör av dig till oss så ordnar vi mängdrabatt.
   Ecocig
   DIY-ECO-V100-050
   0 objekt

   Information

   Nikotinstyrka
   0 mg
   Volym
   50-500 ml

   Specifik referens

   ean13
   3462623525020
   Ny produkt

   Ladda ner

   Du kanske också gillar

   Kunder som köpte den här produkten köpte även:

   3 andra produkter i samma kategori:

   Basvätska - VG 100% - Ecocig

   Basvätska - 100% VG

   29,00 kr
   Inkl. moms