Vaping är bra enligt forskning

bra vaping

 

 

Tutande på en e-cigarett – den nya trenden känt som vaping – är faktiskt bra, enligt vetenskapen.

Från en oberoende källa:

 

Tusentals människor tycks ha fått hjälp att sluta röka med hjälp av e-cigaretter, enligt en ny studie hyllades dem av aktivister som ett tecken på att den kontroversiella enheten bidrar till att förbättra människors hälsa. Som University College London (UCL) och Cancer Research UK´s forskning funnit, där uppskattningsvis 18.500 personer i England blivit ”långsiktiga ex-rökare” år 2015 efter att de bytt ut cigaretter mot e-ciggs,. Och som vi vet, cigaretter är dåliga (över 80 kommentarer i ett annat inläggs kommentarsfält där de diskuterade de negativa effekterna av rökning) och inte har lungcancer en bra effekt mot oss människor, så detta steg mot mer vaping anses nödvändigt för allas hälsa, på det hela taget, en bra sak. Användarna som bytt till vaping sade att alla tidigare försök att sluta röka hade slutat på ungefär samma sett, men att e-cigarettens användning associerades med en större chans att lyckas.

 

Här är ett stödjande citat från en läkare:

 

Som en av forskarna, professor Robert West, i UCL: s hälsobeteende Research Centre, sade: ”England brukar ibland pekas ut som alltför positiv i sin inställning till e-cigaretter.
”Den här datan tyder på att vår relativt liberala reglering av e-cigaretter är troligen motiverad.”
Det finns en liten utlöpare av forskning som har funnit att röka en e-cigg med nikotin tyder på samma ryck i kärl i hjärtat som man får vid rökning av vanliga cigaretter, och ytterligare studier är lite förvirrande om huruvida enbart e-cigg användning är tillräckligt för att göra så du slutar röka, men andra än vaping verkar mestadels okej. För att upprepa: för din hälsa, åtminstone.

Författare: Nicole

Nicole jobbar med våra sociala medier och hjälper oss med bloggar och andra sidor.

Share This Post On