6 kändisar som bytte till e-cigg

kändisar e-cigaretter

 

Om Old Hollywood glamour definieras av tjockleken på moln som svävar över en viss insamling av VIP, då är vi i en guldålder.

 

Oavsett om det är bakom kulisserna på BAFTA på Oscars röda mattan eller över champagne och snittar på Golden Globes, är rökning de glamorösas gång. Bara det inte är cigarettrökning. Vaping, namnet på användningen av e-cigaretter. Och molnet vi ser flytande över några av de mest kraftfulla spelare i underhållningsbranschen är inte av kladdig tobaksrök, men utav e-cigarett ånga.

 

Under de senaste två eller tre åren, har Vaping tagit sig in i huvudfåran som en våg av kändisar har setts vapa olika typer av e-cigaretter. Från dem en gång ökända för sina cigarettkonsumtioner – Jack Nicholson, John Cusack – för dem vars tobaks vana är mer förvånande – Katy Perry, även Britney Spears – är e-cigarett är ofta bara en vana.

 

E-cigaretter fungerar genom att värma upp en liten mängd e-vätska för att skapa ett ångmoln. Så snart som en användare sätter e-cigarett till sina läppar och börjar att andas in, är det en dimma som produceras och nikotinträffen avges, mimicking känslan av röktobak. Tack vare anpassningsbara e-cigarett kit och olika smaker av ”vape juice” från en rad olika e-juice tillverkare kan vapers ändra styrkan och smaken av gasmoln, från högre nikotinnivåer för dem som bara har gjort övergången från cigaretter till nästan ingen nikotin alls för dem som vill lämna stimulerandet helt och hållet.

Några av dagens mest uppmärksammade vapers inkluderar:

 

Leonardo DiCaprio: utan tvekan det mest synliga e-cigarett fanet, tack vare hans förkärlek till vaping på några av de glammigaste utmärkelserna visar han upp e-ciggen. Emellertid har stjärnan i Revenant fått höra av arrangörerna att hålla sin e-cigarett utom synhåll på 2016 Academy Awards. Det följer efter ett klagomål från American Lung Association efter DiCaprio vapade under 2016 Screen Actors Guild Awards, rapporterar Guardian.

 

Lily Allen: Inte bara är Allen en angelägen vaper själv, hon är något av en föregångare när det gäller e-cigaretter. Hennes musikvideo för singeln Hard Out Here visade dansare upp hur de använder e-cigaretter i en rejäl produktplacerings affär.

 

Kate Moss: Supermodellen var så desperat att behålla sin nya, rökfria hälsa tillbaka i 2013 att hon betalade 2000 £ för att flyga en assistent från London till Formentera i Spanien och tillbaka igen med sin favorit e-cigarett.

 

Michael Fassbender: Macbeth skådespelaren är en annan stjärna som föredrar att vaping, efter att ha setts göra det på 2016 BAFTA.

 

Stephen Dorff: The Blade stjärnan som syns som frontman i en serie reklamfilmer för ett e-cigarettsmärke, efter att han berättat att han lider av emfysem som orsakas av tobaksrökning.

 

Bruno Mars: Efter ett löfte till sin mor, som dog av en hjärnaneurysm, har den amerikanske sångaren slutat röka cigaretter och tagit upp e-cigaretter. I själva verket var han så tagen av dem att han även investerat i en tillverkare.

Författare: Nicole

Nicole jobbar med våra sociala medier och hjälper oss med bloggar och andra sidor.

Share This Post On