7 intressanta fakta om vejpning

e-cigg anändningsområden

 

 

Även om du kanske tror att du vet allt så det finns alltid mer intressant fakta ute att upptäcka om vaping. Du kanske blir förvånad över vissa av dessa! Om så är fallet, låt oss veta detta i kommentarerna nedan.

Vissa folk vapar för att att hindra matsuget.

Gå ner i vikt med ecocig e-ciggAllt det goda, utan alla kalorier.

Även om en betydande del av våra kunder använder vaping för att sluta röka cigaretter så finns det en överraskande skara som också använder det som ett sätt att äta mindre. Varför spendera 30kr på en dyr kanelbulle när du kan spendera det på en 18 ml flaska E-Juice Magic Stardust och vapa det i flera dagar? Tillfredsställ din kräsna smak utan att ändra byxstorlek!

 

 

”Vape” var årets ord 2014.

Lär dig om e-ciggDet är lite av en big deal.

I november 2014 meddelade Oxfordord att man skulle införa ”vape” i sina böcker som deras internationella Word of the Year. Redaktör Judy Pearsall förklarade beslutet genom att säga ”Så som vaping har gått mainstream, med kändisar från Lindsay Lohan till Barry Manilow som givit e-ciggen en chans, och med den offentligt växande debatten om de offentliga faror och behovet av reglering, så har språkbruk av ordet ”vape” och relaterade termer har under 2014 visat en markant ökning. ”

Vape ingår ännu inte i Oxford English Dictionary, men övervägs för närvarande för ytterligare integration.

 

 

Många människor minskar på sina nikotinintag, sedan slutar de med nikotinet med hjälp av vaping helt och hållet (och det är bra!)

ecocig frihetIngenting känns bättre än frihet.

Rökare som tar upp vaping börjar ofta på höga nivåer av nikotin. Intressant är dock att vissa håller sig kvar på samma intag av nikotin medan många andra börjar att minska sina nikotinnivåer i samband med när de blir mer erfarna vapers.

 

Även om detta kan bero på att dem ökar kraften i deras mods (vaping på 30 watt bränner mer nikotin än vaping på 10 watt),  så finns det en hel del människor som helt enkelt vill kliva ur spåret med nikotinanvändning. Med justerbara nikotinnivåer kan vapers arbeta sig ner i sin egen takt.

 

 

 

Vaping är nytt, men det finns redan en hel del forskning om det.

e-cigg forskningOch mycket forskning pågår än idag.

Många hävdar att vaping är en vilda västern industrin och att det inte finns mycket känd fakta om produkten. Egentligen finns det faktiskt ett ton av vetenskaplig forskning ute om vaping. Om du är intresserad av att lära om det, kan du kontakta oss på mejl eller ringa samt ta kontakt med Dr Anders som är våran personliga rådgivare.

 

Självklart, de långsiktiga effekterna av vaping är fortfarande okänd eftersom industrin är mindre än tio år gamla. Detta är anledningen till att vi bara säljer produkter till människor i vuxen ålder som förstår riskerna med att använda personliga förångare. Men myten med att det inte finns någon forskning ute är uppenbart falskt.

 

 

 

Vaping är en av de snabbast växande industrierna i världen.

e-cigg statistikVilka drömmar kan komma?

Det som började som ett nytt sätt att konsumera nikotin på, utan förbränning av tobak, har förvandlats till en stor välsignelse för ekonomin. Wells Fargo har uppskattat att vapingförsäljningen kommer att nå $ 10 miljarder 2017, upp från $ 1,7 miljarder 2013 och endast $ 39.000.000 under 2012. Denna typ av exponentiell tillväxt har fått ekonomer att dregla!

 

 

 

Vaping uppfanns i Kina.

ecocig i världen
Uppfinnaren är fortfarande aktiv i den moderna Vaping tiden.

År 2003 försökte den kinesiske uppfinnaren Hon Lik lista ut ett sätt att konsumera nikotin på utan behov för förbränning. Genombrottet kom när han kom på idén att använda ett piezoelektriskt ultraljudselement för att förånga en nikotinlösning. Även om det inte är så som vi vejpar idag (batteridrivna värmeelement gör jobbet nu), är det den blygsamma början till vägen mot 500 watt box mods.

Idag arbetar Lik för det internationella Vapingföretaget Fontem Ventures och han tror att han kan bidra till att lösa de ”globala sociala problemen” av cigarettberoende. Han säger att hans ”verkliga passion, liksom många andra uppfinnare, är att lämna några spår efter sig.”

 

 

 

Open System Vaping har överträffat Cigalikes marknadsandelar.

e-juice ecocigVem vill att Big Tobacco berättar för dem hur man vapar ändå?

Som vi har nämnt tidigare, är det öppna systemet vaping en helt annan best till skillnad från billiga cigalike system som folk köper på bensinstationer. Det öppna systemet vaping låter dig välja din egna hårdvara och flytande kombination, cigalikes ger dig endast ett begränsat antal pre-parade kombinationer.

 

Medan cigalikes var den första introduktionen till vaping för många människor ser det ut att börjar blekna bort i glömska. Förra året slog det öppna systemet vapingförsäljningen av cigalikes försäljning för första gången sedan analytiker började spåra data.

För konsumenterna innebär detta att Vapingindustrin idag är mer mångsidig och oberoende från Big Tobacco än någonsin tidigare.

 

 

Något att tänka på:

Har du någon intressant vapingfakta att dela, skriv detta i kommentarerna nedan.

Författare: Nicole

Nicole jobbar med våra sociala medier och hjälper oss med bloggar och andra sidor.

Share This Post On