Hur man blåser en rökring (smoke ring)

 

e-cigg rökringar

 

 

Om du fortfarande är fast på de gamla cigaretterna varför inte ge e-ciggs ett försök? Ingen tjära, cancerframkallande eller passiv rökning. De är perfekta för att blåsa rök ringar med!

Miljontals har redan gjort övergången, köp ditt elektroniska cigarett startpaket idag.

 

Har du inte lyckats få till ringar förut?

 

Det går inte att förneka det, smoke rings ”vape ring” eller ”O” är roliga att göra och ser ganska coola ut. Det finns inget mer tillfredsställande än att andas in ett fint moln av ånga  för att sedan fortsätta med att blåsa ut eleganta ringar av ånga. Om du har försökt tidigare men aldrig vetat hur man gör det med rätt metod kan det vara ganska tufft. Men med rätt teknik och lite övning ska du kunna göra rätt, smoke rings är verkligen lätta att göra. Följ dessa 3 enkla steg för att lära dig hur man blåser rökringar med din elektroniska cigarett.

 

Hur man blåser smoke rings med en e-cigg

 

Ta ett långt drag på din elektroniska cigarett, andas ångan in i halsen, inte i lungorna. Detta kan ta någon gång, Öva!, men det kommer att ge bäst resultat. Du vill få så in så mycket ånga som möjligt. Ju tjockare ånga desto bättre ser ringarna ut och kommer hålla bättre.
Få munnen i rätt form, håll tungan platt längst ned i munnen och mot baksidan av halsen. Forma dina läppar till ett litet ”O” och stick ut dina läppar som du skulle säga ”bu”.
Driv ut en liten mängd av ånga ur munnen med hjälp av halsen, detta är den del som tar lite tid att lära sig. Det är som en minihosta, kort suck, eller som att göra ett litet kvävningsljud.

Avancerade tips för att göra smoke rings

 

Lägg till hastighet och avstånd till din rökringar. Du behöver föra ut ringen med en liten del av din käke. Du trycker ångan ur munnen genom att trycka din käke något uppåt och framåt.
Lägg underspinn till dina rökringar. Tryck tungan mot vapern som om is lämnar munnen. Håll tungan längst ned i munnen bakom tänderna, använd mitten på tungan och gör en snabb rörelse för att driva ångan ut och tillsätt skruven, antingen över eller underspinn. Istället för att trycka din käke framåt som du vill, ska du istället driva upp din käke för detta trick. Detta kommer att hjälpa dig lägga till skruv och hålla ringen tät och kompakt samt förbättra utseendet på dina rökringar. Genom att forma dina läppar precis när ångan lämnar munnen kommer att förbättra dina smoke rings. Ju mer och snabbare du formar dina läppar desto snabbare och längre de kommer de att fara. Tajmingen är en mycket viktig fråga vid det här steget och formar du dina läppar för sent kommer dina ringar bli mindre.

 

Det enkla sättet att blåsa smoke rings

 

Om du kämpar med den grundläggande metoden för hur man blåser rökringar finns det ett riktigt enkelt sätt att göra det på med nästan ingen övning alls. Du kan göra en vapering genom att samla ånga i munnen och sedan forma dina läppar i en cirkel och tejpa din kind. Bara få munnen i rätt ”O” stil och varje uttag kommer att skicka ut en liten ring. Detta kommer att ge en bra känsla för rätt form i munnen och mängd ånga som du behöver för att driva ut för att få ett bra samtal. När du har fått kläm på detta kan du börja trycka ut ångan med tungan eller andas i kortare intervaller istället. Du kommer inte få en fin och stor rök ring tills du behärskar tekniken att trycka ångan med halsen.

Sista tipset för att lära dig att blåsa smoke rings

 

En högre mix VG e-vätska som fungerar bäst eftersom ångan blir tjockare.
Öva i ett rum utan bris eller luftflöde. Annars kommer luften att bryta ringen innan du ser den.

Författare: Nicole

Nicole jobbar med våra sociala medier och hjälper oss med bloggar och andra sidor.

Share This Post On