Information om Coronaviruset / Covid-19

Ärade vejpare!

Det har nog inte undgått er att coronaviruset nu är klassat som en pandemi. I det här fallet följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi vädjar till er alla att följa rekommendationer för att ”plana ut kurvan”.  (Illustrativ bild högst upp i mailet)

Alltså, om du är sjuk, stanna hemma. Om du blir sjuk på arbetet, gå hem direkt. Tvätta händerna noggrant i minst 30 sekunder med varmt vatten och tvål när du har vistats utanför hemmet. Handsprit har även visats vara effektivt. Undvik att vistas i stora folksamlingar.

Vi följer aktivt utvecklingen och återkommer med mer information om något skulle förändras. Fram tills dess går det bra att beställa hos oss som vanligt.

Vi har förändrat våra packrutiner och iakttar mycket god hygien vid hantering av era beställningar. Våra lagerarbetar tvättar alltid händerna i minst 30 sekunder med varmt vatten och tvål , för att därefter sprita händerna innan vi påbörjar packningen. Under tiden hanterar vi inget annat.

Här följer lite information för dig som använder våra produkter.

Vi råder dig att inte dela med dig av din e-cigarett till någon annan. Om du gör det, sprita munstycket för att minimera risken att utsättas för smitta.

Stäng alltid din e-juiceflaska efter påfyllning. Ta inte i pipetten med fingrarna.

Tvätta munstycket (alltså endast plastdelen du stoppar i munnen, om den är löstagbar, inte hela vätskebehållaren) med tvål och varmt vatten efter att ha vistats utomhus.

Vi eventuell karantän kan leverans och distributionskedjar komma att brytas.

Angående vår lagershop

I minst 20 dagar och framåt kommer vi dessvärre inte kunna ta emot besökare i vår lagershop. Detta för att säkerställa att våra anställda inte utsätts för eventuell smitta.

Vi ber er ha överseende med eventuella besvär som detta kan medföra.

Tack för att ni handlar hos oss!
Hälsningar,
Hela Ecocig-teamet.

Författare: ash

Share This Post On