Nya funktioner på sidan – Dec 2017

Under Hösten 2017 har vi inte jobbat så mycket med sidan förutom att lägga upp en massa nya produkter. Du som själv driver eller vet hur det är att sköta om en Webbshop vet hur mycket tid det tar att göra en bra produktsida. Minst 3 timmar för att få till en bra presentation inkl fotografering och grafikbehandling.
Coding e ciggMen nu har vi alltså fått lite tid att göra lite uppdateringar, framförallt när det kommer till hastigheten på sidan som nu ska gå ca 38% snabbare då vi har minskat ner kvalitén lite på kategoribilder och även jobbat ner Javascripten.

Önskelista, Senast Visade och rekommendationer.

Önskelista: Vi har äntligen lagt till en funktion nu som gör att du kan enkelt bara klicka på det lilla hjärtat på varje produktbild för att lägga till den produkten i din så kallade ”Önskelista”. Du kan självklart ta bort produkter därifrån och du behöver inte vara inloggad. Ett enkelt sätt för dig att hålla reda på dina favoritprodukter. Den här listan sparas inte ”Forever” utan rensas med jämna mellanrum för att spara minne på hemsidan.

Senast Visade: Nu kan du också snabbt få en överblick på dina senast besökta produkter. Dvs när du besöker en produkt och går till en annan så kan du nu enkelt bara klicka på funktionen ”senast visade” för att gå tillbaka till den senaste produkten eller senare du tittade på. Samma som ovan, du kan se dom senaste 10 produkterna och listan rensas med jämna mellanrum.

Rekommendationer: I den här listan (endast synlig på datorer & laptops, INTE på mobiler/ipads)  så har vi ett enkelt sätt att ge dig rekommendationer beroende på vad du gillar och vad du handlat tidigare, sökt eller tittat på den närmaste tiden.

Fler funktioner är under planering och kommer upp under December.

Ha en superfin helg.

/Ecocig C0d3rs.

Författare: Sara Edvinsson

Share This Post On