Sociala medier blir helt till sig när Suttons manager fångas vapande under FA Cup tävling


e-cigg och träning

 

När chefen för Sutton United Soccer Team, Paul Doswell, fångades på kamera av Fox Sports så vapade han e-cigarett under Wimbledon matchen och sociala medier blev helt till sig. Även announcers hade lite kul med det, med hänvisning till hans stresspipa som Doswell fortsatte att ta långa dragningar från utan att verka påverkad av av uppmärksamheten.

 

Sutton vs. Wimbledon matchupen ska ha resulterat i ett poänglöst spel, oavgjort, men Doswells vaping gjorde hela matchen mycket mer underhållande. Twitter blåste genast upp då många tittare tyckte om vad de såg när Suttons Manager uppträdde lugnt och coolt då han vapade. En Tweeter sade även ”Att chefen vapar på åskådarplats! FA-cupen är magisk !!!!! ”

 

När ordföranden i Sutton United laget ombads kommentera händelsen uppgav Bruce Elliott att Doswell inte är din vanliga chef och är i huvudsak fri från att göra som han vill.

 

”Vi vill inte betala honom. Det är unikt. I själva verket, betalar vi honom inte  ett öre, ändå blir vi sponsrade av honom. Så han betalar faktiskt oss för att vara vår manager. Det är beviset på hur mycket han älskar den här klubben.”

 

Detta är bara ett exempel på de enorma skillnaderna i den allmänna opinionen som Storbritannien och USA har när det gäller Vaping. När Leonardo DiCaprio och Julia Louis-Dreyfus sågs vapa på Golden Globes 2014, uppstod allmän upprördhet i Amerika vilket ansågs vara så häpnandsväckande och over-the-top att producenterna krävde att filmstjärnor och kändisar förblev vapefria till nästa års sändning.

 

Storbritannien verkar ha insett att hantera en idrottsförening är en mycket stressfyllt jobb och att lugna sig och avslappnade under tryck är bara en del av spelet.

Författare: Nicole

Nicole jobbar med våra sociala medier och hjälper oss med bloggar och andra sidor.

Share This Post On