Uppdatering av hemsidan

E cigg programmering

Idag är det söndag och det är dags att uppdatera hemsidan med lite fler funktioner. För inte så länge sedan så la vi ju in den nya funktionen att man kan skapa favoritlistor med dom produkter man gillar mest och även en funktion som visade vilka produkter man hade tittat på senast.

present e cigg

Ny uppdatering

Idag är det dags för paket funktion. Vi har ju redan flera olika paket men denna funktion vi nu idag lägger in kommer hjälpa dig som besökare att enklare välja dina favoritpaket och även se vilka produkter som redan finns i paket.

Den här uppdateringen kanske inte syns så mycket för er besökare men för oss och administration av alla ordrar kommer detta att underlätta oerhört mycket. Vi kommer snart och att införa en presentmodul som gör att sidan känner automatiskt av när du lagt vissa produkter i varukorgen som ger dig rätt till att få en present medskickad i ditt paket.

Nya smaker

Nu i januari har vi som ni säkert redan sett lagt upp massor av nya smaker och fler kommer det. Vi räknar med att minst en ny smak varje dag kommer att läggas upp i shoppen hela Februari och vi kommer även att ta in en hel del nya Svenska smaker som tillverkas här i Sverige.

Nya e cigg smaker

Ha en superfin Februari och glöm inte att höra av er om ni har några som helst frågor.

/Ecocig Teamet.

Författare: Sara Edvinsson

Sara jobbar som skribent och Journalist på en av Sveriges största kvällstidningar. Sara brinner även stort för e-cigarettfrågan då hon själv använder e-cigg och det har hjälpt henne att sluta röka när inget annat fungerade. Sara bloggar här på ecocig och hjälper oss att hitta bra nyheter.

Share This Post On