Vape – Vett & Etikett

e-cigg överallt

 

 

Vaping blir mer och mer vanlig, men det är inte så populärt hos alla! Här har vi 4 tips på hur du för dig med vape-etikett runt dina icke-vejpande fans.

 

 

Vaping vett tips 1: Var medveten om din omgivning

Detta tips är också förmodligen den mest avgörande. Det mest irriterande beteendet hos en vaper skulle kunna vara att de blåser ånga nära eller i en annan persons ansikte och kväver deras smak och luktsinnen med deras e-juice smak, oavsett om den utsatta personen vapar eller inte. Därför, om det finns andra människor runt omkring dig, skulle det bästa vara att agera medvetet. Vid vistelse på ett trångt gata eller vid en musikplats, bör du inte dra ut din vape (om du inte vet att alla är vape vänliga), men om du är ensam då är vaping helt okej.

Vaping vett tips 2: Stealth vaping

Detta tips är något relaterat till spets det övre tipset, tanken bakom denna typ av etikett är att vara subtil om din vaping. Stealth vaping är en form av vaping där din vape och vätskor förvaras så gömt som möjligt när du inte vapar, och ibland kan du hålla ångan lite längre än vad som krävs för att göra molnen mindre och mer diskreta. Detta kan göras för att inte göra din vaping till en  distraktion på arbetsplatsen, och är ett bra sätt att imponera på dina medarbetare med din hobby. Det måste sägas att stealth vaping inte är tillåtet i situationer där det annars inte lämpar sig för vaping. Det kan vara till skada för både bilden av vaping och den gemensamma imagen som helhet.

Vaping vett tips 3: Utbildning

Det huvudsakliga problemet som icke-vapers har med vaping är oftast relaterade till rykten de har hört under åren. Detta kan vara evigt frustrerande eftersom du förmodligen vet hur falska dessa rykten egentligen är. Det bästa du kan göra i det här fallet är att se vem som förevigar dessa rykten och om denna är villiga att diskutera vaping med dig. Om personen är villig och tar sig tid att ha en djupgående samtal om vad de vet om vaping är du på god väg att stoppa ryktet. Genom att berätta dina fakta och presentera dem på ett tydligt och lugnt sätt, kan det faktiskt vara möjligt att vinnaöver icke-troende till din sida.

Vaping vett tips 4: Var inte snobbig

Vi vet alla att vaping kan bli en elit hobby. Från molnet chasers till de extrema Modders, olika typer av vapers triumfierar med sina enheter med stolthet. Men glöm inte att vara en normal människa. Titta inte ner på vapers för att de använder en annan enhet, och bedöm definitivt inte deras karaktär från just den enhet som används. Att acceptera och se till att vara vänlig innan du ger några elaka kommentarer

 

Det viktigaste du kan göra som en vaper är att du och samhället som helhet ser presentabel och respektabel ut. Håll dessa tips i åtanke när det börjar bli dags att vapa, och du kan vara en del av denna enorma rörelse.

Författare: Nicole

Nicole jobbar med våra sociala medier och hjälper oss med bloggar och andra sidor.

Share This Post On
  • Johan

    Bra skrivet, Stealthvaping is my thang 🙂

  • JOhan

    Bra skrivet, Stealthvaping is my thang 🙂