Produktfilter

Smak kategori
Tillverkare
Volym
VG Mix

Information

Nyheter

Cannabis
Cannabis har använts i tusentals år till många olika ändamål. Ingen vet idag hur många olika strains eller arter som finns men det finns några verkligen blivit kända och vida uppskattade både för sina terapeutiska egenskaper och för sin karakteristiska smak. E juice med Cannabissmak är för många ett uppskattat smakalternativ till alla ...Läs Mer »
Cannabis har använts i tusentals år till många olika ändamål. Ingen vet idag hur många olika strains eller arter som finns men det finns några verkligen blivit kända och vida uppskattade både för sina terapeutiska egenskaper och för sin karakteristiska smak. E juice med Cannabissmak är för många ett uppskattat smakalternativ till alla e-juice smaker som finns tillgängliga. Den e juice med smak av Cannabis som Ecocig.se säljer är helt laglig och innehåller inget THC som är den substans som är klassad som i Sverige ett narkotiskt preparat och därmed är olaglig. Smakkategorin Cannabis innehåller inga CBD produkter, dessa hittar du i kategorin CBD.

Cannabis Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 av 1 artikel
  • Smakbadge Herbal
    Herbal är vår kategori för Kryddor och växtrikets smaker. Många smaker från världens hörn bygger just på växter eller kryddor.

    Super lemon haze är en e-juice där både smak och arom varsamt byggts upp med hjälp av naturliga terpener. Genom att imitera smak och arom med naturliga terpener har Harmony lyckats återskapa marknadens mest autentiska Cannabissmak. Super lemon haze smakar verkligen som den populära strain som i sitt naturliga tillstånd är en korsning mellan...

    169,00 kr
Visar 1 - 1 av 1 artikel