Bästsäljare

Information

Tillverkare

Nyheter

Extrapriser

Lista produkter efter tillverkare: Coastal Clouds

Populär tillverkare av E-juice från USA som  med hjärta och kvalité som gjort sig välkända med sina humoristiska e-juice reklamfilmer.
Coastal Clouds drivs av ett par riktigt eldsjälar inom Vaping. Grundarna drev innan en marketing firma som gick bra innan vaping blev stor i USA. Dom var alla tidigare rökare precis som vi på ecocig så lyckades dom alla sluta med hjälp av e-cigarett så dom bestämde sig precis som ecocig att hjälpa andra. Deras nu nästan kultförklarade e-juicer är några av Världens bästa och smakar enligt många bäst. E-juice med hjärta och kvalité säger vi.
Coastal Clouds USA logo
Mer
Visar 1 - 6 av 6 artiklar
 • 1 Recensioner

  Beskrivs som en hemmagjord lemonad med blåbärstopp. Dvs lemonaden är tropisk med en fräsch och läskande syrlighet från ananas och toppad med blåbär. Riktigt bra och saftig e-juice.      

  199 kr
 • Söt och färsk Persika med en lätt blandning av Iste. Helt perfekt en varm sommardag i hängmattan eller på jobbet i ett varmt kontor. Riktigt bra smak av frukt och läskande.      

  199 kr
 • 1 Recensioner

  Bara drink-paraply som saknas. Svårt att misslyckas med den här blandningen. Solmogna sockerdoppade jordgubbar med en färsk ananas slice mixat i en fin Daiquiri. Perfekt all Day vape med mycket fin smak.      

  199 kr
 • 1 Recensioner

  The Abyss är en riktigt fin Vattenmelon e-juice. Men den skiljer sig ifrån mängden genom att dom tillsatt smörkola och havssalt. Ja vi vet det låter konstigt men saltet binder verkligen ihop smakerna på ett riktigt bra sätt.      

  199 kr
 • 1 Recensioner

  Den här e-juicen är ett mästerverk. Tänk dig en Äkta italiensk glassdessert på en strandpromenads restaurang i Naples, lägg på lite blod-apelsin, mango och citronpaj.      

  199 kr
 • 1 Recensioner

  Framröstad som "Best In Show" och utklassade alla konkurrenter på Vape-mässan i Houston 2015. Marshmallows, godisflingor, hallon och blåbär. Coastal Clouds gick lite över gränserna när dom skapade denna smak, men attans vad lyckat det blev.      

  179 kr
  Ord.pris: 199 kr
Visar 1 - 6 av 6 artiklar