Produktfilter

Tillverkare
Kapacitet klass

Information

Nyheter

Extrapriser

 • Torpedo
  Torpedo

  Tålig, tåligare, Torpedo! Smidig...

  399 kr -20% 499 kr
DIY paket

Startpaket för dig som vill komma igång på allvar och bygga egna system för stora moln! DIY är INTE för nybörjaren. Säkerheten är kompromissad och begränsas till ditt eget kunnande. Felbyggda mods kan skada din och andras hälsa och måste byggas med försiktighet. Sätt dig in i hur man bygger mods innan du bygger ditt första bygge! Men, ett bra by...

Läs Mer »

Startpaket för dig som vill komma igång på allvar och bygga egna system för stora moln! DIY är INTE för nybörjaren. Säkerheten är kompromissad och begränsas till ditt eget kunnande. Felbyggda mods kan skada din och andras hälsa och måste byggas med försiktighet. Sätt dig in i hur man bygger mods innan du bygger ditt första bygge! Men, ett bra bygge kan ge dig en vejpupplevelse som du i princip inte kan få ifrån en färdig fabriksbyggd produkt. Innan du köper DIY paket från oss så ta reda på alla information du kan om hur du bäst bygger dina egna komponenter. Se till att kunna fråga någon som är en erfaren byggare hur du bygger säkert och bäst. Alla DIY Startpaket som du köper från oss innehåller tillräckligt för att komma igång att bygga eget men kom ihåg att det sker på egen risk. Vi kan inte garantera säkerheten när du bygger själv.

DIY paket Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 av 1 artikel
 • 1 Recensioner

  Coil Magician Tab är verkligen en revolutionerande produkt av Pilotvape. Det är ett mångsidigt DIY verktyg som drivs av ett 18650 batteri så du kan bygga dina egna coils snabbt och enkelt. Det följer med en hel del verktyg och tillbehör. 

  699 kr
Visar 1 - 1 av 1 artikel
diy paket text