REA!

E-cigg ECOCIG LSS

E-cigg ECOCIG LSS

Ecocig LSS - En modern svensk e-cigg av hög kvalitet. Uppladdningsbart batteri med en mycket påkostad drivkrets och OLED + display som visar batterinivå, spänning, antal bloss och förångarens resistans i Ohm. Utvecklad med många säkerhetsfunktioner och med mycket hög byggkvalitet har den här e-cigaretten blivit väldigt populär bland användare som slutar röka cigaretter.

REA!

499 kr

EC4LSS2

138st i lager.

ECOCIG LSS - EN NY GENERATION TAR ÖVER
E-cigg med bästa prisEn e-cigg som förändrar allt

EN E-CIGG SOM FÖRÄNDRAR ALLT
Ecocig sätter en ny standard med nya LSS e-cigg. Vi lanserar nu en helt ny e-cigarett med flera nya funktioner som vi tillsammans med våra kunder tagit fram. Med LSS har vi inte gjort några kompromisser. Vi har valt marknadens bästa förångare, senaste tekniken kombinerat med snygg design. Resultatet är en helt ny generation Ecocig e-cigg med oslagbar prestanda.Eocig e-cigarett för bästa pris

Bästa e-cigg i SverigeELCIGG MED FÖRBÄTTRAD FUNKTION
Ecocig LSS är en modern elcigg som ger användaren en potent vaporizer i ett litet format. LSS väger inte mycket mer än en penna men innehåller ändå allt man önskar av en e-cigg. Högkvalitetsbatteri med OLED display som visar batterinivå, antal puffar, utspänning och förångarens resistans. Ecocig e-cigarett laddas med vanlig micro usb på sidan av batteriet och fungerar medan den laddar. Inga fler avbrott! Li-Ion teknologi och kapacitet på 650 mAh med överspänningsskydd, kortslutningsskydd och 5-klicks säkerhetssystem ger allt man kan kräva av ett modernt batteri.

e-cigg med bra e-juice handla hos oss bra pris

e-cigg med 100% japansk bomull e-cigarett
EN E-CIGARETT
MED BÄTTRE SMAK

ECOCIG LSS elcigg är ett lättviktssystem som bygger kring H2S förångaren med dubbla spolar som genererar mer ånga och förhindrar uttorkning samt minimerar risken för sk ”dry puffs”. Dry puffs är ett icke önskvärt fenomen som innebär en torr förbränning och ger upphov till dålig smak. H2S förångaren har en dubbel fjädringsmekanism för att minimera risken för läckage. Vekarna består av 100% organisk japansk bomull.


e-cigarett batteri med super e-cigg


en gratis e-cigarett vill alla haEL-CIGG MED FUNKTION
OCH PRESTANDA I VÄRLDSKLASS

Batteriet i Ecocig LSS e-cigarett laddas med en vanlig standard micro USB port som sitter på sidan mellan displayen och funktionsknappen. Displayen är en OLED display med bra kontrast och låg strömförbrukning som visar batterinivån, antal bloss, förångarens resistans samt batteriets utspänning. Li-Ion teknologi gör att batteriet behåller prestandan oavsett hur det laddas. Batteriet i el-cigg LSS innehåller en modern drivkrets från Samsung som både laddar battericellerna på ett optimalt sätt och driver effekt genom förångarspolarna. e-cigg batteri med super krafter för e-juice


LSS E-CIGG MER ÄN SNYGG DESIGN
Med nya Ecocig LSS ecigg har designen varit viktig. En lyckad design handlar inte bara om utseende, Ecocig LSS e-cigg uppfyller alla krav på funktion som en kräsen rökare som vill sluta röka har. Målsättningen med LSS är att skapa en rökupplevelse som är så lik en vanlig cigarett som möjligt. Hög kapacitet i ett behändigt och litet format, rik ångutveckling, kontroll över konsumtionen och minimerad risk för läckage.


Nikotin - Utan nikotin?
Vilken nikotinstyrka du ska välja är väldigt personligt men om du är nybörjare med e-cigaretter så kan vi ändå ge dig några bra råd. Illustrationen nedan visar vilken styrka vi rekommenderar dig att starta med. Ifall ni har fler frågor så tveka inte att höra av er till vår kundtjänst!

e-cigg nikotin


anders kjellberg ecocigMedicin
Anders Kjellberg är medicinsk rådgivare på ecocig.Varje dag möter han människor som drabbats av sjukdomar orsakade av rökning. – En brinnande cigarett innehåller  mängder med partiklar, gaser och ånga från över 4000 olika ämnen, ett 70-tal av dessa är cancerframkallande. Bland de många ämnena finns till exempel kolmonoxid, bensen, arsenik, ammoniak och bly, berättar Anders Kjellberg. 

Nästan alla av dessa ämnen går att undvika genom att byta ut klassiska tobakscigaretter till e-cigaretter från Ecocig som är helt fri från bla. tjära och kolmonoxid. Anders Kjellberg ser Ecocig som ett bättre alternativ till den vanliga cigaretten.

– Det bästa är att undvika att röka helt. Men, om man inte vill eller kan sluta röka är e-cigaretter ett klart bättre alternativ för att minska skadeverkningen av tobaksrökning, säger han.
ecocig kvaliteVarför ecocig? - Du märker det direkt
Ecocigs e-cigaretter är utvecklade av och för vejpare som har höga krav. Vi ogillar att kompromissa med rökupplevelsen och vi tror inte att du heller vill det. Både våra e-cigaretter och vår e-juice ligger högt i kvalitet och prismatrixen och det är något vi inte är tysta om. Många konkurerande produkter har för ett otränat öga en nära på ett identiskt utseende men skiljer sig ändå väsentligt. Vi tror att du som tidigare rökare inte bara vill ha en e-cigarett som har högsta möjliga säkerhet utan även ha en e-cigarett som ger en utmärkt vejpupplevelse. Vi fortsätter att utveckla våra e-cigaretter och har under tiden vi funnits gjort mängder av små men betydelserika förbättringar. Tyvärr har många producenter på e-cigarettmarknaden rullat ut undermåliga produkter och många av dessa finns kvar och cirkulerar omkring bland mer eller mindre seriösa handlare. Vi vet att du som väljer e-cigaretter och e-juice från Ecocig gör ett smartare och ett mer medvetet val.
ecocig e-cigarett det bästa valet för dig och din partner när ni vill sluta röka
sluta röka med e-cigg

 • Höjd: 155 mm
 • Bredd: 14 mm
 • Djup: 14 mm
 • Spänning in: usb
 • Spänning ut: 4,2 V max
 • Förpackningens höjd: 189 mm
 • Förpackningens djup: 56 mm
 • Förpackningens bredd: 49 mm
 • Vikt: 42 g
 • Kortslutningsskydd: Ja
 • Säkerhetssystem: 5-click
 • Batterikapacitet: 650 mAh
 • Kompabilitet: eGo/510
 • Behållarkapacitet: 2 ml
 • Originalförångare: 1,8 Ohm
 • Batteriindikering: Ja
 • Drip Tip: Nej
 • Material: lackad mässing, medigrade plast
 • Förångare: H2S
 • Tank tillverkad av: Medigrade plastic
 • Produktkategori: E-cigg
 • Utbytbar förångare: Ja
 • Färg batteri: Svart
 • Färg clearomizer: Svart
Betyg 
Stephanie J
2017-03-10

Stephanie

Snygg och smidig. Funkar mycket bra! Nästan som att röka på riktigt :-)

 • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Jimmy a
2017-01-11

Min första e-cigg

Mycket bra, prisvärd och enkel.
Klarar mig helt utan snus och cigg så länge min lilla vän är med mig. Jag har två strategiskt utplacerade för att aldrig behöva vara utan.
Detta var den första modellen jag testade och jag använder den fortfarande.
Den är liten och diskret men utan att kännas "billig".
Rekommenderas.

 • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Bengt S
2016-09-09

Rökfri 4 ever

Tack för att ni gjort en så bra e-cigg att man äntrligen kan kicka ciggen för gott! Jag har ångat på i en vecka nu och inte rökt en enda j***a cigarett! Awesome!
Jag kan verkligen rekommendera den här e-cigaretten.
Den dök dessutom upp blixtsnabbt, väl inslagen och med några väldigt goda gåvor!!!
Tack!

 • 2 av 2 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Åke M
2016-08-31

Bästa e-ciggen!

"Slutat röka" 3 gånger med andra e-cigg som bara varit skit. Den här svart delikata e-cigaretten är dock by far den bästa jag prövat. Nu SKA jag sluta med ciggen en gång för alla!

 • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Sarah J
2016-05-18

Tack så mycket

Vilken fin service ni har. Jag skicka ett email dagen innan och idag ringde ni upp och svarade på alla mina frågor jag hade ställt från en nybörjare som mig. Tack så jätte mycket. Jag har nu varit rökfri i 8 dagar vilket är ett stort rekord för mig som rökare sedan 10 år tillbaka.

Tack Jacob.. och alla ni andra på ecocig för en fantastisk produkt och underbar service.
ni räddar liv. *hjärta*

 • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Mahdi r
2016-04-20

MahRah

Fick mitt startpaket idag och är väldigt nöjd. Inte bara med produkten men med hela servicen. De har en underbar kunservice som hjälper och förklarar på ett vackert sätt. Själva produkten är ju helt makalös. Lätt att använda, goda smaker, ingen dålig lukt and on top of everything the device looks and feels GREAT!
Bra jobbat ECOCIG, bra jobbat!

 • 3 av 3 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Marianne D
2015-12-30

Tack ecocig

Wow vilken skillnad på e-cigaretter det finns. Jag har provat massor av andra till o med er gamla modell och inte varit helt supernöjd. Fick hem den här nu igår och kan bara säga WOW. Vilken kvalité.. Äntligen..... Smaken är fantastisk och passar utmärkt till mina egenblandade smaker.

Bra jobbat och jag kommer rekommendera er e-cigg till alla mina vänner.

 • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Pekka K
2015-12-18

Pekka

Makalöst bra! Massor med rök med minsta möjliga sug :)
Kör med Premium Mint 24mg - smarrigt!
Har två ex. av föregående modell - nu ner i malpåsen :)

 • 2 av 2 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Sofia S
2015-12-17

Så j*vla snygg!

Nu har dom fattat grejen! Vilken känsla när jag fick min nya ecocig lss, det kändes som att öppna en ny iphone! Sjukt snygg och mycket bättre känsla än min gamla, känns som att byta från iphone3 till iphone6. Hoppas den kommer i vitt och guld/silver? ;-)

 • 2 av 2 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Roger M
2015-12-17

Bra alternativ

Detta är helt klart en av de bästa e-cigg jag provat i den här prisklassen. Har redan rekommenderat den flera gånger. Mycket bra kvalité. Enda jag saknar är en billaddare :)

 • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Johan
2015-12-08

Verkligen bra

Helt klart den bästa e-cigarett jag någonsin provat. Bra jobbat ecocig, fantastisk smak. fem stjärnor

 • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.

Skriv en recension !

Skriv en recension

E-cigg ECOCIG LSS

E-cigg ECOCIG LSS

Ecocig LSS - En modern svensk e-cigg av hög kvalitet. Uppladdningsbart batteri med en mycket påkostad drivkrets och OLED + display som visar batterinivå, spänning, antal bloss och förångarens resistans i Ohm. Utvecklad med många säkerhetsfunktioner och med mycket hög byggkvalitet har den här e-cigaretten blivit väldigt populär bland användare som slutar röka cigaretter.

Skriv en recension

30 andra produkter i samma kategori