By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   4U - Arctic Menthol
   • 4U - Arctic Menthol
   • 4U - Arctic Menthol

   4U - Arctic Menthol

   39,00 kr
   Inkl. moms
   Fyllig och mycket frisk e-juice med subtil och genuin sötma. Mentholsmaken Arctic Menthol från 4U är en av de mest sålda e-juicen i Europa och det är lätt att förstå när du vejpar den. Mycket smak och mycket ånga! Frisk och lagom söt precis som en Mentholsmak ska vara, finns med eller utan nikotin med samma friska och härliga smak!.
   4U E-liquid logo
   Nikotinstyrka :
   3 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

   Svensk Menthol E-juice
   Menthol | 0-18mg

   Arctic Menthol har en naturlig och uppfriskande mentholsmak med mycket arom med söta övertoner. Blandad med 60% PG för att ge bra riv och god, tät konsistens även vid låg temperatur. Stor, fräsch styrka och tydligt frisk som garanterat rycker upp dig på morgonen! 

   360 BILD (rotera) 

   Det som får Mentolsmaker känns kyliga är genom att Mentol påverkar en av kroppens temperatursensorer, en jonkanal som heter TRP (transient receptor potential). Det finns flera olika liknande sensorer för olika temperaturområden ocj kroppsfunktioner. Den kanal som påverkas av mentol heter TRPM8. Det är orsaken till att mentol känns kall när den kommer in i näsan där det finns gott om sådana receptorer. Det är faktiskt exakt samma mekanism som gör att wasabi  nästan ger en smärtsam köldupplevelse i näsan. Effekten förväxlas ofta med smak- eller kryddeffekter som fungerar olika.

   360 BILD (rotera) 

   Rekommenderas till: Personer som tidigare rökt menthol cigaretter eller vill sätta mentholsmak på andra blandningar. TIPS: Prova vår premium smak på menthol som har lite mer riv och starkare överton.

   Sverige E-juice

   4U E-liquid
   LIQ-4U0-ARCT-N00
   3 objekt

   Information

   Nikotinstyrka
   0-18 mg
   Smakkategori
   Menthol
   Volym
   10 ml

   Specifik referens

   ean13
   3858891642017
   Ny produkt

   Kunder som köpte den här produkten köpte även:

   16 andra produkter i samma kategori:

   4U - Arctic Menthol

   4U - Arctic Menthol

   39,00 kr
   Inkl. moms