By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   4U - Blueberry
   • 4U - Blueberry
   • 4U - Blueberry

   4U - Blueberry

   39,00 kr
   Inkl. moms

   Renodlad och fullt utvecklad blåbärssmak som hänger kvar i munnen. Aromatisk och frisk med fruktig och syrlig ton med balanserad sötma. Väldigt bra på egen hand och synnerligen bra att blanda i andra e-juiceblandningar för att sätta bäriga toner av solmogna nordiska blåbär. Mixad på en 60/40 PG mix som skiner redan vid låg temperatur. Avslappnad och mjuk Throat Hit.
   4U E-liquid logo

   Nikotinstyrka :
   5 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

   Blueberry E-juice
   Blueberry | 0-18mg

   Bärig och härligt aromrik blåbärsblandning där den friska, bäriga och söta smaken av blåbär får fantastiskt med plats!  Tät och tydlig konsistens med lång eftersmak. Aromatisk, frisk med syrliga toner och balanserad sötma har gjort Blueberry mycket uppskattat på kontoret. Blue berry är blandad på en 60/40 VG mix som skiner redan vid 6-7 watt med mild Throat Hit, rivet kommer först runt 14-15 Watt och smakar fantastiskt i högre effekt än så. Vi tycker den är god upp till runt 40 Watt.

   360 BILD (rotera) 

   Blueberry har hämtat sina goda smakprofil från de blåbär som växer vilda i nordiska naturen heter Vaccinium myrtillus. Det är mindre än de amerikanska blåbär som ofta säljs i affären. När du skär ett vilt växande blåbär i en svensk skog ser du att bäret är blått hela vägen igenom och färgar dina tänder blåa. Innehållet i ett sådant bär innehåller 2–3 gånger högre mängd antocyaniner än de amerikanska blåbären som heter Vaccinium corymbosum. Dessa är dock betydligt större än de vilda blåbären, och om du skär ett sånt mitt itu är de vit-gröna inuti. De smakar blåbär och skalet är hårdare, vilket är en av orsakerna till att det är dessa bär som odlas kommersiellt då dessa fortfarande ser fina ut efter hantering i affärsleden.

   360 BILD (rotera) 


   Rekomenderas till: Personer som gillar blåbär eller önskar en vejp som är fräsch och bärig. TIPS: Prova att blanda i en Menthol eller tobakssmak för att ge härliga blåbärstoner till vejpen.
   E-juice flaska sverige TPD

   4U E-liquid
   LIQ-4U0-BLUB-N00
   5 objekt

   Information

   Nikotinstyrka
   0-18 mg
   Smak
   Blueberry
   Smakkategori
   Bär
   Volym
   10 ml

   Specifik referens

   ean13
   3858891642598
   Ny produkt

   Kunder som köpte den här produkten köpte även:

   16 andra produkter i samma kategori:

   4U - Blueberry

   4U - Blueberry

   39,00 kr
   Inkl. moms