By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   4U - Capuccino
   • 4U - Capuccino
   • 4U - Capuccino

   4U - Capuccino

   39,00 kr
   Inkl. moms

   Fyllig, krämig och smaskig e-juice som fyller munnen med en härlig smak av en välgjord Capuccino. Cappucino har en naturlig smakprofil som verkligen sätter en välbekant Capuccinosmak i munnen. Fyllig, tät arom som på ett träffsäkert sätter krämigheten, sötman från mjölken och en hel kaffeprofil samtidigt. Det går inte att minsta smaken för något annat än en Capuccino. är en perfekt e-juice för alla kaffeälskare och en god följeslagaren efter en måltid med en kopp riktigt kaffe!
   4U e-liquid Logo

   Nikotinstyrka :
   1 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

   Capuccino E-juice flavor
   Capuccino | 0-18 mg

   Cappucino har en naturlig smakprofil som verkligen sätter smaken av en äkta Capuccino. Krämig, tät arom som återger krämigheten och sötman från den varma mjölken uppbackad av en hel kaffeprofil på samma gång. Det går inte att minsta smaken för något annat än en Capuccino. Det smakar inte latte, bryggkaffe, filterkaffe, eller espresso. Detta är en Cappucino!

   360 BILD (rotera) 

   Blandad på en bas av 60% PG och 40% VG för att ge en riktigt bra vejpupplevelse redan vid låg effekt. En enkel e-cigg med en CE5 clearomizer som inte utvecklar mer än 7-8 Watt ger en riktigt tät och aromrik ånga som bär Cappucinosmaken riktigt bra. Vi rekommenderar att inte köra Cappucino i mer än 40 Watt för då blir det inte gott längre. 

   360 BILD (rotera) 

   Rekommenderas till: Alla kaffeälskare! Smaken av krämig Cappucino är alltid gott. Ifall du tycker om kaffe :)  Funkar också bra som en god följeslagaren efter en måltid tillsammans med en kopp riktigt kaffe!
   TPD Capuccino Flavor E-juice Sverige

   4U E-liquid
   LIQ-4U0-CAPU-N00
   1 objekt

   Information

   Nikotinstyrka
   0-18 mg
   Volym
   10 ml

   Specifik referens

   ean13
   3858891642611
   Ny produkt

   Kunder som köpte den här produkten köpte även:

   16 andra produkter i samma kategori:

   4U - Capuccino

   4U - Capuccino

   39,00 kr
   Inkl. moms