By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   4U - Cherry Ice
   • 4U - Cherry Ice
   • 4U - Cherry Ice

   4U - Cherry Ice

   39,00 kr
   Inkl. moms
   Produkten finns med andra alternativ

   Mycket lyckad blandning med läskande och bärig smak av körsbär med frisk och trevlig mentholarom. Ejuice med körsbärssmak med en splash av uppfriskande nyplockad mynta. Frisk och fruktig med lång eftersmak som stannar kvar länge i munnen
   4U E-liquid logo

   Nikotinstyrka :
   0 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

   Cherry Ice E-juice
   Cherry Ice | 0-18mg

   E-juice med söt och komplex arom av mogna körsbär med en naturlig och frisk mentholsmak i smakprofilen med gott om arom med söta övertoner från myntan. Blandad med 60% PG för att ge bra riv och god, tät konsistens även vid låg temperatur. Cherry Ice är en av kontorets mentholblandningar. Fruktig, bärig och helt fantastisk. Sätter ribban högt för e-juicer med friska bärblandningar.

   360 BILD (rotera) 

   Det som får Mentolsmaker att kännas  kyliga är genom att påverka en av kroppens temperatursensorer, en så kallad jonkanal som heter TRP (transient receptor potential). Det finns flera olika liknande sensorer för olika temperaturområden och kroppsfunktioner. Den kanal som påverkas av mentol heter TRPM8. Det är orsaken till att mentol känns kall när den kommer in i näsan där det finns gott om sådana receptorer. Det är faktiskt exakt samma mekanism som gör att wasabi  nästan ger en smärtsam köldupplevelse i näsan när man luktar på den. Effekten förväxlas ofta med smak- eller kryddeffekter som fungerar olika.

   360 BILD (rotera)    Rekommenderas till: alla som vill ha en fräsch och frisk körsbärsblandning eller gillar fruktiga mentholsmaker.

   TPD Lagen och Tobak

   4U E-liquid
   LIQ-4U0-CICE-N00
   0 objekt

   Information

   Nikotinstyrka
   0-18 mg
   Smakkategori
   Menthol
   Volym
   10 ml

   Specifik referens

   ean13
   3858891642680
   Ny produkt

   Kunder som köpte den här produkten köpte även:

   16 andra produkter i samma kategori:

   4U - Cherry Ice

   4U - Cherry Ice

   39,00 kr
   Inkl. moms