By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   4U - Peppermint
   • 4U - Peppermint
   • 4U - Peppermint

   4U - Peppermint

   39,00 kr
   Inkl. moms

   Frisk smak av pepparmynta, den enda varianten av alla myntor som enligt många är den enda som är värdig att kallas Menthol. Frisk och aromrik mentholsmak med sina toner av både sött och syrligt. Smaskigt och mycket väl utfört av Elda som sätter standarden mycket högt för mentholsmaker. Smakar såklart bra att stänka ner i vad som helst för att ge hint av mynta.
   4U E-liquid logo

   Nikotinstyrka :
   17 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

   peppermint E-juice Svensk smak
   Peppermint | 0-18mg

   Pepparmynta är nog den mest uppskaddade av alla myntor och den vanligaste smaksättaren. Elda har lagt ner mycket tid att återge alla mentholvariteter på rätt sätt. Här blandad med 60/40 PG för att ge bra riv och god, tät konsistens även vid låg temperatur. Peppermint är populär att vejpas enskilt och mycket uppskattad i andra e-juice blandningar för att ge din e-juice en mintkyss.

   360 BILD (rotera) 

   Pepparmynta är en mycket populär och vidspredd hybrid varitet av mynta som korsats med Watermint och Spearmint. Pepparmynta i sin naturliga form är 30 till 70 centimeter hög och blommar från juli till september med rosalila blommor. Stjälken är ofta rödaktig och bladen äggrunda till avlångt lansettlika med trubbig nästan hjärtlik bas, grunt men vasst tandade och skaftade. Hela växten släpper en kavalkad av härligt doftande pepparmint så fort man vidrör den.

   360 BILD (rotera)    Rekommenderas till: Alla som gillar Mynta, mint eller syrligt i största allmänhet. TIPS: Prova att sätta några droppar i andra smaker för att klä smaken i hints av peppermint eller pepparmynta som det heter på svenska.

   E-juice TPD

   4U E-liquid
   LIQ-4U0-PEPM-N00
   17 objekt

   Information

   Nikotinstyrka
   0-18 mg
   Smakkategori
   Menthol
   Volym
   10 ml

   Specifik referens

   ean13
   3858891642949
   Ny produkt

   Kunder som köpte den här produkten köpte även:

   16 andra produkter i samma kategori:

   4U - Peppermint

   4U - Peppermint

   39,00 kr
   Inkl. moms