By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   4U - Strawberry
   • 4U - Strawberry
   • 4U - Strawberry

   4U - Strawberry

   39,00 kr
   Inkl. moms

   Härligt söt och fruktig smak av solmogen jordgubbe. Frisk, söt smak av mogna jordgubbar är inte bli fel! Fyllig och lagom söt med frisk och bärig smak av jordgubbe gör att du omedelbart får sol på näsan när du vejpar - Instant sunshine :). Påminner mycket om god vattenpipa med färsk jordgubbsstobak men mycket, mycket mera smak av jordgubbe! Här är den bästa ejuice jordgubbssmaken än vi testat hittills. Härligt fruktig och med autentisk arom med balanserad söthet gör sig bra i vejpen! Blandad 60/40 PG.

   4U e-liquid Logo

   Nikotinstyrka :
   20 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

   Strawberry E-juice
   Strawberry | 0-18mg

   E-juice med härlig och söt smak av solmogna jordgubbar. Frisk, bärig och söt med fullt utvecklad smakprofil av mogna jordgubbar. Här är den bästa renodlade e-liquid med jordgubbssmak vi testat hittills. Härligt fruktig och med autenstisk arom med balanserad söthet gör sig bra som e-juice! Strawberry ger en fruktig och och aromrik ånga med liten strävhet. Blandad 60/40 PG låter dig njuta av jordgubbssmak redan vid låg effekt. 

   360 BILD (rotera) 

   Jordgubbar i växande form är botaniskt sett inga bär utan en skenfrukt, där de små kärnorna på jordgubben är små nötter. Det vi äter och kallar jordgubbe är blombotten som under fruktmognaden sväller upp och blir saftig. Jordgubbar är också släkt med vilda smultron. Den moderna jordgubben är en hybrid som odlades fram i Frankrike runt 1740 och är en korsning mellan scharlakanssmultron (F. virginiana) från östra Nordamerika, kända för sin smak, och jättesmultron (F. chiloensis) från Chile och Argentina. I Sverige har vi haft jordgubbar från mitten av 1700-talet.

   360 BILD (rotera) 

   Rekommenderas till: Personer som gillar jordgubbar eller fruktiga smaker TIPS: Blanda med Menthol eller tobak och upplev en helt ny smak.
   New TPD Bottle Strawberry flavor ecocig

   4U E-liquid
   LIQ-4U0-STRW-N00
   20 objekt

   Information

   Nikotinstyrka
   0-18 mg
   Smakkategori
   Bär
   Volym
   10 ml

   Specifik referens

   ean13
   3858891641980
   Ny produkt

   Kunder som köpte den här produkten köpte även:

   16 andra produkter i samma kategori:

   4U - Strawberry

   4U - Strawberry

   39,00 kr
   Inkl. moms