By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   Classic Tobacco
   • Classic Tobacco
   • Classic Tobacco
   • Classic Tobacco
   • Classic Tobacco
   • Classic Tobacco
   • Classic Tobacco

   Classic Tobacco

   ecojuice
   59,00 kr
   Inkl. moms
   Produkten finns med andra alternativ

   Premium

   En tidlöst stark e-juice med klassisk tobakssmak. Det här är riktig äkta premium e-juice när den är som bäst! Blandad av de finaste råvaror som finns med aromämnen som är bättre än "food grade". Blandad med omsorg för att härma smaken och rivet från en riktig cigarett. Tappad på glasflaska med barnsäker kork. Classic Tobacco från Ecojuice är så premium en e-juice kan bli. Blandad 50/50 VG.

    Garanti ecojuice Bästa kvalitet ecojuice Svensk E-juice med nikotin   Ecigeuropeindustry conference

   Nikotinstyrka :
   0 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

   Classic tobacco E-juice splash photo
   Classic Tobacco | 0-18mg

   Classic Tobacco har en naturlig smak och gillar du det dära extra rivet med mycket arom och god tjock rök. Det naturliga valet för den inbitne cigarettrökaren. Tobakssmak med lite nötig och distinkt smak.
   10 ml TPD godkänd flaska med barnsäker kork.

   Rekommenderas till: Personer som tidigare rökt Prince Light, Marlboro Röd/Light, Level, Tamar, Camel Light och Blend eller liknande tobakssmaker

   Classic Tobacco Svensk ecojuice statistik e-juice   Svensk E-juice med nikotinRätt ingredienser = Bra smak!
   När vi skapade Classic Tobacco hade vi ett tydligt mål, att skapa en smak som smakar och upplevs precis som en riktig cigarett. Att skapa en e-juice som smakar och upplevs precis som en riktig cigarett visade sig ha många utmaningar… Första utmaningen var smaken av en riktig cigarett som är en kombination av många faktorer. Vidare har röken från glödande tobak fler samverkande egenskaper som spelar roll som t ex rivheten. Själva rivet av en riktig cigarett är upplevelsen av den heta röken från cigaretten som passerar mun och svalg i sin väg ner mot lungorna. Efter mängder med tester tycker vi själva att vi har kommit närmre än någon annan hittills gjort och vi kallar den Classic Tobacco.
   Passar även till e-cigg med lägre ohm då Classic Tobacco är blandad med lika delar VG och PG.   Ecigeuropeindustry conferenceEuropas bästa = Hög kvalitet
   Årligen håller IQPC mässan Ecig i London. Där blev Ecocigs premiumserie Ecojuice blev framröstad som en av de bästa smakerna 2013.


   Ekologisk e-juiceEcojuice = Trygghet och säkerhet
   All premium e-juice från Ecocig är tappad på barnsäker TPD godkänd flaska med droppfunktion. Droppfunktionen är ytterligare ett steg mot barnsäkerhet, dropplocket släpper bara igenom ett förbestämt antal droppar per sekund och gör en potentiell förgiftning av ett nyfiket barn näst intill omöjlig. Flaskan är alltid försedd med ”bäst före datum”, specificerade ingredienser och batchnummer. Allt för våra kunders säkerhet och trygghet.

   Bra råvaror premium e-juice
   När vi beslutade oss för att skapa en riktig premiumserie med e-juice var det självklart för oss att använda riktigt bra råvaror. Resultatet av våra ansträngningar blev bättre än vi själva förväntade oss. Det vi kallar Ecojuice är en riktig premium e-juice som inte tummar på kvalitet. Vi vejpar den själva och vi rekommenderar den till alla som vill ha riktigt bra e-juice.   Perfekt ånga och smak = PG/VG Blandning!
   För att både framhäva smaken och få fram en tät och aromrik ånga krävdes det bra balans mellan Propylen Glycol och Vegetabiliskt Glycerin. Resultatet är en e-juice som både bär smak, ger mycket arom, stor fyllighet, perfekt rivighet och en tät och tjock ånga. Testa själv!


   Du är viktigast = 100% Service
   För oss är du som kund det viktigaste. Vi lever på att leverera kvalitet till dig som använder våra produkter och vi värdesätter dig högt. Vår övertygelse är att ifall vi kan få dig att känna dig nöjd med våra produkter och tjänster tror vi inte bara att du kommer tillbaka till oss utan även rekommenderar våra produkter till andra. För att ge dig som kund den bästa servicen har vi en kundtjänst som hjälper dig så snabbt vi kan. Din röst är viktig! Har du funderingar kring och om våra produkter vill vi gärna höra från dig. Vi strävar alltid efter att bli bättre.


   Nikotin hur stark nikotinstyrka skall jag välja?
   En vanlig fråga vi får handlar om vilken styrka du skall testa. Vi har några grundläggande tips som vi rekommenderar nya användare. Bilden nedan visar ungefär vad vi tycker att du skall välja. Ju fler cigaretter du röker om dagen desto mer nikotin är din kropp van att få i sig. Alla är olika så vilken styrka som passar just dig är så klart högst personligt men vi vill ändå försöka hjälpa dig på vägen. Tveka inte att höra av dig ifall du känner dig osäker.

   E-juice med nikotin graf


   Endast 5 ingredienser - Ecojuice

   I vår premium e-juice serie Ecojuice var det viktigt för oss att använda så få men så bra ingredienser som möjligt. 


   Endast 5 ingredienser i e-juice

   Information: Om du beställer dessa flaskor med 0mg så har dem ett felaktigt tryck på sin etikett om "Bäst Före datum" som inte stämmer, Vi förstår att du som kund kan känna dig osäker för detta och just därför har vi sänkt priset på dessa flaskor. 

   Många andra ejuice tillverkare blandar sin ejuice med alldeles för många tveksamma ingredienser i vårt tycke. En del av dessa ingredienser har från en del tillverkare visat sig farliga. Det är något vi på Ecocig inte accepterar. Våra egna produkter skall alltid vara det säkraste alternativet.

   Du som kund skall alltid kunna känna dig säker med e-juice från Ecocig.

   E-juice informations tabell om medicin

   ecojuice
   LIQ-ECO-CLAS-N00
   0 objekt

   Information

   Bredd
   29 mm
   Djup
   29 mm
   Höjd
   76 mm
   Nikotinstyrka
   0-18 mg
   Smakkategori
   Tobak
   Vikt
   24 g
   Volym
   10 ml

   Specifik referens

   ean13
   3858891642369
   Ny produkt

   Kunder som köpte den här produkten köpte även:

   16 andra produkter i samma kategori:

   Classic Tobacco

   Classic Tobacco

   59,00 kr
   Inkl. moms