By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   Dark Tobacco - e-juice
   • Dark Tobacco - e-juice
   • Dark Tobacco
   • Dark Tobacco
   • Dark Tobacco
   • Dark Tobacco
   • Dark Tobacco
   • Dark Tobacco
   • Dark Tobacco

   Dark Tobacco

   ecojuice
   59,00 kr
   Inkl. moms
   Produkten finns med andra alternativ

   Sveriges populäraste e-juice! Genuin och naturlig tobaksupplevelse med inslag av smörig gräddkola och vanilj med perfekt riv! Mycket god och smakfull e-juice som kan ge dig stora moln där vaniljen hänger kvar en aning i luften som får dina vänner att vilja prova den! Dark Tobacco är en riktig premium e-juice gjord på de bästa tänkbara råvaror, 50/50 VG.

   Garanti ecojuiceBästa kvalitet ecojuiceSvensk E-juice med nikotinEcigeuropeindustry conference

   Nikotinstyrka :
   0 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

   Dark Tobacco E-juice splash photoDark Tobacco | 0-18mg
   Dark Tobacco är en delikat e-juice med tobakssmak, rik på arom med något nötig karaktär med inslag av vanilj. Dark Tobacco ger en fyllig och rik utveckling av ånga som bär aromerna på ett naturligt och avspänt sätt. Dark Tobacco är vår populäraste e-juice. Tappad på 10 ml TPD godkänd flaska med barnsäker kork.

   Rekommenderas till: Personer som tidigare rökt Prince, Marlboro Röd, Level, Tamar, Camel och Blend eller liknande tobakssmaker.

   Svensk ecojuice statistik e-juice   Svensk E-juice med nikotinRätt ingredienser = Bra smak!
   För oss har det varit en självklarhet att redan från början använda de bästa tillgängliga råvaror vi kunnat använda. Vi ställer extrema krav på vår e-juice och vi har inte nöjt oss förrens smaken varit perfekt. Det gör vi för vi vejpar själva vår egen e-juice. Vår e-juice innehåller bara det nödvändigaste, vegetabiliskt glycerol (VG), propylen glykol (VG), destilerat vatten, naturliga smakämnen och med eller utan nikotin. Vi blandar vår e-juice med något mer PG än VG. Ingredienserna köper vi av europeiska producenter som har kvalitetssäkrad framställning. E-juicerna tillverkas i en modern anläggning i läkemedelsklass och tappas direkt på flaska för att bibehållen smaken.
   Ecigeuropeindustry conferenceEuropas bästa = Hög kvalitet
   Ecig London är en branschspecifik internationell mässa från IQPC som årligen hålls i London. IQPC håller liknande mässor runt om i världen. Ecocigs e-juice blev framröstad som en av de bästa smakerna på mässan i London 2013.


   Ekologisk e-juiceEcojuice = Trygghet och säkerhet
   En del av den debatt som pågår i Sverige och resten av Europa, där många motståndare till e-cigaretten menar att det är en inkörsport till nikotin. Det har på Ecocig inte kunnat hitta något stöd för överhuvudtaget. Våra kunder är alla tidigare rökare som letat sig till oss för att få ett bättre alternativ till tobak. Vi tar vår e-juice på största allvar. Vi kallar vår e-juice för ecojuice av många anledningar. Vi har alltid batchnummer, bäst före datummärkning, specificerade ingredienser, varningstext, bipacksedel och barnsäker kork. Allt för våra kunders säkerhet och trygghet.

   Bra råvaror = Bra smak
   När vi började att blanda e-juice upptäckte vi en sak väldigt fort, att bra råvaror gav bra smak. I vår ecojuice använder vi bara råvaror hämtade och producerade inom EU och vi tillsätter inget annat än de viktigaste huvudämnena som är: Vegetabiliskt glycerol, propylen glykol, destilerat vatten, smakämnen och nikotin. Du kan känna dig trygg med våra e-juicer och vår nikotin är farmalogiskt framtagen och är 99.9% ren. Våra ejuicer tillverkas i EU och vi har full kontroll på tillverkningsprocessen. Detta är något vi har jobbat hårt med för att kunna ge dig som kund den bästa och säkraste produkten som vi kan hitta idag.   Perfekt ånga och smak = PG/VG Blandning!
   Den perfekta blandningen av Propylen Glycol och Vegetabiliskt Glycerin är något vi är mycket stolta över. Denna ultimata blandning är det som ger ecojuicen den perfekta ångan och smaken och samtidigt ger dig som kund en ekonomisk blandning som både håller och smakar längre. Självklart är våra blandingar endast gjorda på Medicinskt tillåtna och certifierade råvaror. Vill du veta mer om våra E-juicer är du välkommen att ringa oss direkt: 08 - 51 51 70 70   Du som kund är viktigast = 100% Service
   Om du blev rekommenderad ecocig av en vän så är vi övertygade om att du fick höra vilken bra service och trevlig kundsupport vi har. Det hör inte till ovanligheten att vi guidar dig genom hela köpprocessen på hemsidan eller att vi till och med ringer upp och frågar våra kunder hur dem tycker produkten fungerar och om dem vill komma med synpunkter. Du som kund är det viktigaste vi har och vi värnar alltid om dig och dina åsikter. Du kan alltid när som helst höra av dig till oss med små eller stora frågor.


   Nikotin - Utan nikotin?
   En av många frågor vi ofta får är vilken nikotinstyrka man skall välja. Vi rekommenderar att ha som mål att sluta med nikotin men det kan vara jobbigt att sluta helt. För att du skall kunna sluta med helt är det av vikt att du som vanerökare kan trappa ner på nikotinet innan du slutar helt. Nedan finner du en tabell som ger dig en förslag på vad vi rekommenderar när det gäller våra egna e-juicer. Är du osäker går det bra att kontakta oss eller så prövar du dig fram för att se vilken styrka som passar dig.

   E-juice med nikotin graf


   Endast 5 ingredienser - Ecojuice

   Vid tillverkningsprocessen av våra e-juicer används bara de allra nödvändigaste, 5 huvudingredienser och inga onödiga tillsatser eller färgämnen läggs till. Allt för att skapa den renaste och bästa e-juice som går.


   Endast 5 ingredienser i e-juice

   Vid tester utförda av olika institut och labratorier från andra E-juice tillverkare har man vid ett flertal tillfällen upptäckt många och onödiga tillsatser som inte behövs. Tyvärr så är E-juice marknaden överfylld av dåliga produkter och många tillverkare struntar helt i hälsorisker och tillsätter andra billiga alternativ än tex Vegetabiliskt Glycerin. Vi vägrar att tumma på kvalitén och gör allt vi kan för att skapa en så säker produkt som möjligt. Det finns idag inga riktiga studier gjorda på långvarig användning av E-juice och e-cigaretter men det vi idag vet är att det är betydligt bättre än att röka en vanlig cigarett. Nedan ser du en tabell där vi helt enkelt visar hur många tillsatser vi använder i våra e-juicer samt hur många man funnit i två andra tillverkares e-juice. Du kan alltid känna dig trygg med ecocig och vår Ejuice.

   Du kan alltid känna dig trygg med ecocig och vår e-juice.

   E-juice informations tabell om medicin

   ecojuice
   LIQ-ECO-DARK-N00
   0 objekt

   Information

   Bredd
   29 mm
   Djup
   29 mm
   Höjd
   76 mm
   Nikotinstyrka
   0-18 mg
   Smakkategori
   Tobak
   Vikt
   24 g
   Volym
   10 ml

   Specifik referens

   ean13
   2001000002856

   Kunder som köpte den här produkten köpte även:

   16 andra produkter i samma kategori:

   Dark Tobacco - e-juice

   Dark Tobacco

   59,00 kr
   Inkl. moms