By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   E-juice Menthol No.1
   • E-juice Menthol No.1
   • E-juice Menthol No.1
   • E-juice Menthol No.1
   • E-juice Menthol No.1
   • E-juice Menthol No.1

   E-juice Menthol No.1

   ecojuice
   59,00 kr
   Inkl. moms
   Produkten finns med andra alternativ

   Sveriges populäraste mentholsmak! Mycket frisk och fräsch e-juice med uppfriskande söta tonertillverkad av premium råvaror och tappad på glasflaska för bästa smak. Menthol No. 1 är en riktig premium e-juice blandad av det finaste råvaror som finns. Det känner du när du när du testar den! Finns självklart både nikotinfri och upp till 18 mg med samma uppfriskande smak!

   Garanti ecojuice Bästa kvalitet ecojuice Svensk E-juice med nikotin Ecigeuropeindustry conference

   Nikotinstyrka :
   0 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

   E-juice splash photoMENTHOL No.1 | 0-18 mg
   Menthol No.1 har en naturlig och uppfriskande mentholsmak med mycket arom med söta övertoner, bra riv och god tät konsistens. I Menthol No.1 finns bara naturliga smakämnen och basen är en mix av vegetabiliskt glycerin och propylen glycol som ger Menthol No.1 en naturligt fräsch styrka och friskhet med  frisk arom. Tappad på 10 ml TPD godkänd flaska med barnsäker droppkork.

   Rekommenderas till: Personer som tidigare rökt menthol cigaretter.

   Svensk ecojuice statistik e-juice   Svensk E-juice med nikotinRätt ingredienser = Bra smak!
   Genom att blanda vår Menthol e-juice med bästa möjliga råvaror fick vi fram en Menthol smak som vi själva tycker är godare än någon annan vi prövat. Vi ställer nog för höga krav på vår e-juice men vi har inte nöjt oss förens smaken varit perfekt. Vi gör det för att vi vejpar själva vår egen e-juice. Vi har blandat e-juicen med så få ingredienser som möjligt, vegetabiliskt glycerol (VG), propylen glykol (PG), destillerat vatten, naturliga smakämnen och med eller utan nikotin. Vi använder en aning mer PG än VG för att ge bra ångutveckling i moderna vejppennor. Vi använder råvaror som kommer från en kvalitetssäkrad framställning. E-juicerna tillverkas i en modern anläggning i läkemedelsklass och tappas direkt på flaska för bibehållen smak och lång hållbarhet.
   Ecigeuropeindustry conferenceEuropas bästa = Hög kvalitet
   IQPC håller årligen branschmässan Ecig där Ecocigs premium e-juice-serie blev framröstad som en av de bästa e-juicer 2013. Många besökare uttryckte att Ecojuice e-juice var de bästa e-juicer hittills producerats. Det är ett resultat vi är stolta över och det ger uttryck för vad vi själva tycker!


   Ekologisk e-juiceEcojuice = Trygghet och säkerhet
   Ecocig premium e-juice har specificerade ingredienser och bäst före datum och batchnummer. Flaskan är också utrustad med barnsäker kork och med droppfunktion. 

   Nikotin - Utan nikotin?
   En vanlig fråga är vilken nikotinstyrka du skall välja. För dig som söker ett substitut för klassiska cigaretter är frågan viktig. Nikotin är en beroendeframkallande och psykoaktiv drog som du med största sannolikhet behöver ta hänsyn till ifall du tänkt att minska antalet rökta cigaretter. Din kropp är unik och du behöver själv pröva dig fram för vad som fungerar för just dig. Vi har illustrerat ett exempel som kan hjälpa dig att finna rätt nikotinstyrka.


   E-juice med nikotin graf


   Endast 5 ingredienser - Ecojuice

   Vår premiumserie Ecojuice innehåller endast det nödvändigaste. 


   Endast 5 ingredienser i e-juice

   Genom att använda så få ingredienser som möjligt skapar vi den säkraste och godaste e-juicen vi kan. Vi tror att genom att bara använda fina och väl beprövade råvaror så eliminerar vi många riskfaktorer och gör e-juicen till ett säkrare alternativ.

   Du ska alltid känna dig trygg med e-juice från Ecocig.

   ecojuice
   LIQ-ECO-MNO1-N00
   0 objekt

   Information

   Bredd
   29 mm
   Djup
   29 mm
   Höjd
   76 mm
   Nikotinstyrka
   0-18 mg
   Smak
   Mentol
   Smakkategori
   Menthol
   Vikt
   24 g
   Volym
   10 ml

   Specifik referens

   ean13
   2001000001330
   Ny produkt

   Kunder som köpte den här produkten köpte även:

   16 andra produkter i samma kategori:

   E-juice Menthol No.1

   E-juice Menthol No.1

   59,00 kr
   Inkl. moms