Slide background

SVENSK SMAK -

SVENSK KVALITÈ

CLASSIC

TOBACCO

DARK

TOBACCO

MENTHOL

No.1

SVERIGES EGEN

E-JUICE

E-juice

E-juice med nikotin information wikipedia nyheter


E juice med nikotin

Vår egentillverkade e juice innehåller 100% EU-godkända ingredienser, den första riktiga svenska e juicen med nikotin. Perfekt rök och känsla som ger dig en naturlig smak.

Bra smak och ånga
 = VG/PG Blandning.

Denna ultimata blandning är det som ger ecojuicen den perfekta ångan och smaken och samtidigt ger dig som kund en ekonomisk blandning som både håller och smakar längre. Vår Perfekta blandning av Propylenglycol och Vegetabiliskt Glycerin är vi mycket stolta över. Alla våra blandingar är tillverkade med certifierade råvaror som är godkända inom EU. Har du frågor om våra E juicer eller några andra av våra e-cigarett-produkter är du välkommen att ringa på telefon: 08 - 51 51 70 70.

Handla sveriges bästa e juice
Nu kan du enkelt köpa din e juice via vår hemsida och få den levererad oftast inom 24 timmar i hela Sverige. Välj bland våra tre smaker "Dark Tobacco", "Menthol No.1" och "Classic No.1". När du handlar våra e juicer med nikotin skickar vi alltid med en bipacksedel med viktig information. Alla e juicer som säljs i webbshopen och hos våra återförsäljare måste du vara över 18 år för att få köpa och använda.

Därför vill du väl köpa E juice hos ecocig.se än hos andra återförsäljare, för att uppleva en mycket bättre smakupplevelse och en övergripande bättre upplevelse vid användning av din E cigarett. 

Bra råvaror = Bra smak.
Till skillnad mot många andra webbshopar på nätet i Sverige kan du känna dig trygg med våra e-juicer. Vår nikotin i e-juicen är farmalogiskt framtagen och är 99.9% ren. När vi började att blanda vår e-juice upptäckte vi en sak väldigt fort, att bra råvaror gav bra smak. I vår e-juice använder vi bara råvaror producerade inom EU och vi tillsätter inget annat än de viktigaste huvudämnena. Våra e juicer tillverkas i EU och vi har full kontroll på tillverkningsprocessen. Detta är något vi har jobbat hårt med för att kunna ge dig som kund den bästa och säkraste produkten som vi kan hitta idag.

ecocig e juice innehåller endast 5 huvudingredienser

Läkemedelsverket och lagen = får jag köpa/använda e juice med nikotin?
Idag pågår en rättsprocess i Sverige mellan ett företag i Malmö som sålt e-juice och Läkemedelsverket som stämt företaget eftersom Läkemedelsverket (LV) vill att E juice som innehåller nikotin skall vara läkemedelsklassat. Anledningen till detta är för att LV vill att kunder i Sverige skall vara säkra på att den e-juice de använder är trygg och säker. Läkemedelsverket vill INTE förbjuda e-cigaretter eller e-juice utan endast ge dig som användare ett tryggare alternativ där den e-juice du handlar har genomgått särskilda och nogranna kontroller.

Idag finns inga sådana kontroller och flera olika företag och webbshopar säljer idag tyvärr e-juice som innehåller rent av farliga ämnen och råvaror av mycket låg kvalitet. Vilka dessa är kan vi tyvärr inte berätta om pga konkurenslagstiftningen men vi råder dig som användare att fråga din leverantör varifrån de köper sin E-juice. En regel brukar dock vara att är kostnaden för en e-juice på 10ml väldigt låg så kan du nästan vara säker på leverantören köpt in den ännu billigare och det rimmar tyvärr dåligt med hög kvalitet. Bra råvaror och kvalitet kostar oftast lite mer.

Vi välkomnar därför Läkemedelsverkets beslut och hoppas med detta att det skall bli bättre och större kontroll på den e-juice som idag säljs i Sverige. Vi har ambitionen att skapa Världens första läkemedelsklassade e-juice. Ecocig är det rätta valet när du vill ha en e-juice som är trygg och säker.

Vi köpte från början också in e-juice som var billlig och såg en lukrativ framtid men vi märkte redan vid första testerna att dessa e-juicer inte höll måttet och många av dem smakade till och med konstigt.
Vi bestämde därför tidigt att tillverka våra egna e-juicer i samarbete med ett laboratorium och fabrik för att vi skall kunna ha full kontroll på hela processen från råvara till färdig e-juice.

Nedan, hur många ingredienser det finns i Ecocig e juice och andra varumärken.
Information om ecocig e juice och andra varumärken som elekcig.se eller esmokes.se säljer

Färgämnen = Dålig e-juice
Det har gjorts flera studier på e-juice som innehåller färgämnen och i en studie gjord av Dr Farsalinos visade det sig att det mest skadliga ämnet i e-juicen var just färgämnet. Många tillverkare har ändå fortsatt att tillsätta färgämnen i sina e-juicer för att ge vätskan ett mer attraktivt utseende. Vi tycker detta är fel och en av de stora anledningarna till att vi bara tillsätter de råvaror som är nödvändiga och där ingår INTE färgämnen. - Hur kan det komma sig att vår Dark tobacco då tex är mörk i färgen? Jo för det fösta så ger nikotinet i sig av sig en färg men smakämnen innehåller också ett naturligt pigment som färgar e-juicen.

E juice med Nikotin - Utan nikotin?
En av många frågor vi ofta får är vilken nikotinstyrka man skall välja. Vi rekommenderar att ha som mål att sluta med nikotin men det kan vara jobbigt att sluta helt. För att du skall kunna sluta med det helt är det av vikt att du som vanerökare kan trappa ner på nikotinet innan du slutar helt. Nedan finner du en tabell som ger dig en förslag på vad vi rekommenderar när det gäller våra egna e-juicer. Är du osäker går det bra att kontakta oss eller så prövar du dig fram för att se vilken styrka som passar dig.

e-juice med nikotin från ecocig.se

Handla billigt och köp bra e-juice
När du handlar din e juice hos oss på ecocig.se skall du alltid känna dig säker inte bara på att e-juicen är så säker som en e-juice kan vara. På vår hemsida med ett aktivt och certifierat SSL certifikat kan du vara säker på att inga personliga uppgifter om dig eller ditt köp kommer i orätta händer. Handla billigt och köp bra e-juice är ett av våra ledord.

100% Service och support.
Glöm inte bort att förutom att handla bra e-juice med nikotin kan du alltid ringa oss med dina frågor eller varför inte chatta direkt med oss. Vi har också bra videoguider som du kan titta på om du vill veta mer om hur du fyller på e-juice i din e-cigarett på ett bra sätt.

e juice konceptritning med information ecocigNya Barnsäkra E-juice flaskor = hög säkerhet
Vi har som du säkert redan förstått vid det här laget jobbat hårt för att skapa den bästa e-juicen i Sverige och vi har självklart inte glömt bort säkerheten. Våra flaskor är för det första gjorda i tjockt glas och därför omöjilga att krama ut innehållet. Vi har också utrustat våra e juice flaskor med en unik droppfunktion som gör att den första droppen alltid är fördröjd för att minska risken att barn eller husdjur får i sig e juice. Vi har dock på våra nya flaskor designat om droppfunktionen så att du som inte har barn eller husdjur kan ta bort den och använda vår pipett istället som du får med som ett extra tillbehör när du handlar fler än 2 e-juice.