PRISGARANTI:

Hittar du billigare pris, sänker vi vårat.

Ring oss:

08-5151 7070

Klicka här!

E-juice Classic Tobacco

E-juice Classic Tobacco

Premium
En tidlöst stark e-juice med klassisk tobakssmak. Det här är riktig äkta premium e-juice när den är som bäst! Blandad av de finaste råvaror som finns med aromämnen som är bättre än "food grade". Blandad med omsorg för att härma smaken och rivet från en riktig cigarett. Tappad på glasflaska med barnsäker kork. Classic Tobacco från Ecojuice är så premium en e-juice kan bli.

99 kr

395st i lager.

Classic Bo.1 E-juice splash photo
Classic Tobacco | 0-24mg

Classic Tobacco har en naturlig smak och gillar du det dära extra rivet med mycket arom och god tjock rök. Det naturliga valet för den inbitne cigarettrökaren. Tobakssmak med lite nötig och distinkt smak..
10 ml barnsäker glasflaska med barnsäker kork.

Rekomenderas till: Personer som tidigare rökt Prince Light, Marlboro Röd/Light, Level, Tamar, Camel Light och Blend eller liknande tobakssmaker

Classic No.1 Svensk ecojuice statistik e-juiceSvensk E-juice med nikotinRätt ingredienser = Bra smak!
När vi skapade Classic Tobacco hade vi ett tydligt mål, att skapa en smak som smakar och upplevs precis som en riktig cigarett. Att skapa en e-juice som smakar och upplevs precis som en riktig cigarett visade sig ha många utmaningar… Första utmaningen var smaken av en riktig cigarett som är en kombination av många faktorer. Vidare har röken från glödande tobak fler samverkande egenskaper som spelar roll som t ex rivheten. Själva rivet av en riktig cigarett är upplevelsen av den heta röken från cigaretten som passerar mun och svalg i sin väg ner mot lungorna. Efter mängder med tester tycker vi själva att vi har kommit närmre än någon annan hittills gjort och vi kallar den Classic Tobacco.
Passar även till e-cigg med lägre ohm då Classic Tobacco är blandad med lite mer VG än PG.
Ecigeuropeindustry conferenceEuropas bästa = Hög kvalitet
Årligen håller IQPC mässan Ecig i London. Där blev Ecocigs premiumserie Ecojuice blev framröstad som en av de bästa smakerna 2013.Ekologisk e-juiceEcojuice = Trygghet och säkerhet
All premium e-juice från Ecocig är tappad på glasflaska med droppfunktion och vi försluter flaskan med ett barnsäkert lock. Vi gör det av flera anledningar, dels för att den goda smaken bibehålls avsevärt längre på glasflaska, dels för att få en maximal hållbarhet och dels för att en glasflaska blir mer barnsäker än en plastflaska. Droppfunktionen är ytterligare ett steg mot barnsäkerhet, dropplocket släpper bara igenom ett förbestämt antal droppar per sekund och gör en potentiell förgiftning av ett nyfiket barn näst intill omöjlig. Flaskan är alltid försedd med ”bäst före datum” och specificerade ingredienser. Allt för våra kunders säkerhet och trygghet.


Bra råvarorpremium e-juice
När vi beslutade oss för att skapa en riktig premiumserie med e-juice var det självklart för oss att använda riktigt bra råvaror. Resultatet av våra ansträngningar blev bättre än vi själva förväntade oss. Det vi kallar Ecojuice är en riktig premium e-juice som inte tummar på kvalitet. Vi vejpar den själva och vi rekommenderar den till alla som vill ha riktigt bra e-juice.
Perfekt ånga och smak = PG/VG Blandning!
För att både framhäva smaken och få fram en tät och aromrik ånga krävdes det bra balans mellan Propylen Glycol och Vegetabiliskt Glycerin. Resultatet är en e-juice som både bär smak, ger mycket arom, stor fyllighet, perfekt rivighet och en tät och tjock ånga. Testa själv!Du är viktigast = 100% Service
För oss är du som kund det viktigaste. Vi lever på att leverera kvalitet till dig som använder våra produkter och vi värdesätter dig högt. Vår övertygelse är att ifall vi kan få dig att känna dig nöjd med våra produkter och tjänster tror vi inte bara att du kommer tillbaka till oss utan även rekommenderar våra produkter till andra. För att ge dig som kund den bästa servicen har vi en kundtjänst som hjälper dig så snabbt vi kan. Din röst är viktig! Har du funderingar kring och om våra produkter vill vi gärna höra från dig. Vi strävar alltid efter att bli bättre.


Nikotinhur stark nikotinstyrka skall jag välja?
En vanlig fråga vi får handlar om vilken styrka du skall testa. Vi har några grundläggande tips som vi rekommenderar nya användare. Bilden nedan visar ungefär vad vi tycker att du skall välja. Ju fler cigaretter du röker om dagen desto mer nikotin är din kropp van att få i sig. Alla är olika så vilken styrka som passar just dig är så klart högst personligt men vi vill ändå försöka hjälpa dig på vägen. Tveka inte att höra av dig ifall du känner dig osäker.


E-juice med nikotin graf


Endast 5 ingredienser - Ecojuice

I vår premium e-juice serie Ecojuice var det viktigt för oss att använda så få men så bra ingredienser som möjligt.Endast 5 ingredienser i e-juice


Många andra ejuice tillverkare blandar sin ejuice med alldeles för många tveksamma ingredienser i vårt tycke. En del av dessa ingredienser har från en del tillverkare visat sig farliga. Det är något vi på Ecocig inte accepterar. Våra egna produkter skall alltid vara det säkraste alternativet.

Du som kund skall alltid kunna känna dig säker med e-juice från Ecocig.


E-juice informations tabell om medicin

  • Nikotin Styrka: 0 - 24mg
  • Smak: Menthol
  • Passar till: Personer som tidigare rökt menthol smaker eller liknande click.
  • Vikt: 51g
Betyg 
Mattias
2015-12-08

Så grym

J***ligt bra smak.. Riktigt bra tillsammans med min Kanger Atomizer.

  • 2 av 3 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Mattias Ö
2015-09-17

Helt ok

Helt ok smak. Lite för light för mig, så jag gillar Dark Tobacco bättre men denna Classic blir riktigt bra om man blandar med Menthol typ C60% och M40%

Det som märks är kvalitén det kan man inte säga något om. Riktigt bra med ånga.

  • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Birgitta J
2015-05-25

Nästan som att röka!

Väldigt bra smak! Känns nästan som att röka vanliga cigaretter och man slipper lukta illa!

  • 3 av 3 användare tyckte att denna recension var användbar.

Skriv en recension !

Skriv en recension

E-juice Classic Tobacco

E-juice Classic Tobacco

Premium
En tidlöst stark e-juice med klassisk tobakssmak. Det här är riktig äkta premium e-juice när den är som bäst! Blandad av de finaste råvaror som finns med aromämnen som är bättre än "food grade". Blandad med omsorg för att härma smaken och rivet från en riktig cigarett. Tappad på glasflaska med barnsäker kork. Classic Tobacco från Ecojuice är så premium en e-juice kan bli.

Skriv en recension

30 andra produkter i samma kategori