PRISGARANTI:

Hittar du billigare pris, sänker vi vårat.

Ring oss:

08-5151 7070

Klicka här!

E-juice Dark Tobacco

E-juice Dark Tobacco

Premium 

Sveriges populäraste e-juice! Genuin och naturlig tobaksupplevelse med inslag av smörig gräddkola och vanilj med perfekt riv! Mycket god och smakfull e-juice som kan ge dig stora moln där vaniljen hänger kvar en aning i luften som får dina vänner att vilja prova den! Dark Tobacco är en riktig premium e-juice gjord på de bästa tänkbara råvaror och tappad på glasflaska.

99 kr

Lagerstatus.

480st i lager.

Dark Tobacco E-juice splash photoDark Tobacco | 0-24mg
Dark Tobacco är en delikat e-juice med tobakssmak, rik på arom med något nötig karraktär med inslag av vanilj. Dark Tobacco ger en fyllig och rik utveckling av ånga som bär aromerna på ett naturligt och avspänt sätt. Dark Tobacco är vår populäraste e-juice. Tappad på 10 ml glasflaska med barnsäker droppkork som enkelt kan bytas ut till pipettkork.

Rekomenderas till: Personer som tidigare rökt Prince, Marlboro Röd, Level, Tamar, Camel och Blend eller liknande tobakssmaker.

Dark Tobacco Svensk ecojuice statistik e-juiceSvensk E-juice med nikotinRätt ingredienser = Bra smak!
För oss har det varit en självklarhet att redan från början använda de bästa tillgängliga råvaror vi kunnat använda. Vi ställer extrema krav på vår e-juice och vi har inte nöjt oss förrens smaken varit perfekt.  Det gör vi för vi vejpar själva vår egen e-juice. Vår e-juice innehåller bara det nödvändigaste, vegetabiliskt glycerol (VG), propylen glykol (VG), destilerat vatten, naturliga smakämnen och med eller utan nikotin. Vi blandar vår e-juice med något mer PG än VG. Ingredienserna köper vi av europeiska producenter som har kvalitetssäkrad framställning. E-juicerna tillverkas i en modern anläggning i läkemedelsklass och tappas direkt på glasflaska för att bibehålla smaken.
Ecigeuropeindustry conferenceEuropas bästa = Hög kvalitet
Ecig London är en branschspecifik internationell mässa från IQPC som årligen hålls i London. IQPC håller liknande mässor runt om i världen. Ecocigs e-juice blev framröstad som en av de bästa smakerna på mässan i London 2013. 

Ekologisk e-juiceEcojuice = Trygghet och säkerhet
En del av den debatt som pågår i Sverige och resten av Europa, där många motståndare till e-cigaretten menar på att flaskorna inte har rätt märkning, har dåligt konstruerade korkar, och att dem är gjorda i plast som gör det enkelt för husdjur eller barn att trycka i sig vätskan samt godisliknande etiketter. Denna kritik håller vi på ecocig med om. Därför har vi skapat en flaska i glas med en barnsäker kork med en droppfunktion som gör att flaskan är säkrare än någon annan på marknaden idag. Vi kallar vår e-juice för ecojuice och våra etiketter har tydlig varningstext samt specifierade ingredienser. Allt för våra kunders säkerhet och trygghet.


Bra råvaror = Bra smak
När vi började att blanda e-juice upptäckte vi en sak väldigt fort, att bra råvaror gav bra smak. I vår ecojuice använder vi bara råvaror hämtade och producerade inom EU och vi tillsätter inget annat än de viktigaste huvudämnena som är: Vegetabiliskt glycerol, propylen glykol, destilerat vatten, smakämnen och nikotin. Du kan känna dig trygg med våra e-juicer och vår nikotin är farmalogiskt framtagen och är 99.9% ren. Våra ejuicer tillverkas i EU och vi har full kontroll på tillverkningsprocessen. Detta är något vi har jobbat hårt med för att kunna ge dig som kund den bästa och säkraste produkten som vi kan hitta idag.Perfekt ånga och smak = PG/VG Blandning!
Den perfekta blandningen av Propylen Glycol och Vegetabiliskt Glycerin är något vi är mycket stolta över. Denna ultimata blandning är det som ger ecojuicen den perfekta ångan och smaken och samtidigt ger dig som kund en ekonomisk blandning som både håller och smakar längre. Självklart är våra blandingar endast gjorda på Medicinskt tillåtna och certifierade råvaror. Vill du veta mer om våra E-juicer är du välkommen att ringa oss direkt: 08 - 51 51 70 70Du som kund är viktigast = 100% Service
Om du blev rekommenderad ecocig av en vän så är vi övertygade om att du fick höra vilken bra service och trevlig kundsupport vi har. Det hör inte till ovanligheten att vi guidar dig genom hela köpprocessen på hemsidan eller att vi till och med ringer upp och frågar våra kunder hur dem tycker produkten fungerar och om dem vill komma med synpunkter. Du som kund är det viktigaste vi har och vi värnar alltid om dig och dina åsikter. Du kan alltid när som helst höra av dig till oss med små eller stora frågor.

Nikotin - Utan nikotin?
En av många frågor vi ofta får är vilken nikotinstyrka man skall välja. Vi rekommenderar att ha som mål att sluta med nikotin men det kan vara jobbigt att sluta helt. För att du skall kunna sluta med helt är det av vikt att du som vanerökare kan trappa ner på nikotinet innan du slutar helt. Nedan finner du en tabell som ger dig en förslag på vad vi rekommenderar när det gäller våra egna e-juicer. Är du osäker går det bra att kontakta oss eller så prövar du dig fram för att se vilken styrka som passar dig.


E-juice med nikotin graf


Endast 5 ingredienser - Ecojuice

Vid tillverkningsprocessen av våra e-juicer används bara de allra nödvändigaste, 5 huvudingredienser och inga onödiga tillsatser eller färgämnen läggs till. Allt för att skapa den renaste och bästa e-juice som går.


Endast 5 ingredienser i e-juice


Vid tester utförda av olika institut och labratorier från andra E-juice tillverkare har man vid ett flertal tillfällen upptäckt många och onödiga tillsatser som inte behövs. Tyvärr så är E-juice marknaden överfylld av dåliga produkter och många tillverkare struntar helt i hälsorisker och tillsätter andra billiga alternativ än tex Vegetabiliskt Glycerin. Vi vägrar att tumma på kvalitén och gör allt vi kan för att skapa en så säker produkt som möjligt. Det finns idag inga riktiga studier gjorda på långvarig användning av E-juice och e-cigaretter men det vi idag vet är att det är betydligt bättre än att röka en vanlig cigarett. Nedan ser du en tabell där vi helt enkelt visar hur många tillsattser vi anänvder i våra e-juicer samt hur många man funnit i två andra tillverkares e-juice. Du kan alltid känna dig trygg med ecocig och vår Ejuice.

Du kan alltid känna dig trygg med ecocig och vår e-juice.

E-juice informations tabell om medicin

  • Nikotin Styrka: 0 - 24mg
  • Smak: Menthol
  • Passar till: Personer som tidigare rökt menthol smaker eller liknande click.
  • Vikt: 11g
Betyg 
Mats
2017-01-03

Bäst smak

Den bästa tobakssmaken! Fyllig och lagom söt. Jag har hittat hem!!!

  • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Konny
2016-08-30

Kräsen vejpare i 6 år

Många märken utger sig för att vara Premium men när jag hittade Dark Tobacco så kan dom andra gräva ner sig eller ruttna. Dark Tobacco är lätt den bästa e-liquid jag testat av alla typ 400 smakar jag testat genom åren.
Rekommenderas till alla! Ärligt talat köper ni inte Dark Tobacco är det nått fel på era smaklökar eller nått.
*****

  • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Torben L
2015-10-09

Riktig tobakssmak

Har rökt cigaretter (John Silver, Prince, Level) och pipa (med förkärlek för virginatobak) och sedan jag börjat med e-cigg har jag letat efter en god tobakssmak. Har prövat e-juice med tobakssmak från Four Elements, Mystic Juice, Valley Liquids och Halo (flera sorter) men inte hittat rätt. Det har varit för mycket "kemisk" smak och/eller för kraftig throat-hit i dem. Dark Tobacco ger ett "riktigt" halsbloss och smakar god tobak med en liten söt eftersmak. Underbar! Perfekt ersättare för mitt tobaksbehov, rekommenderas varmt......pröva!! Mkt bra e-juice!
Ps. har inte prövat de andra tobakssorterna från Ecocig då jag blev så nöjd med denna, men lär väl göra det så småningom :)

  • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Tomas
2015-04-06

Mycket nöjd

Jag har rökt Marlboros i snart 20 år och detta är helt klart den absolut bästa smaken jag hittat. Lite pricy men man får vad man betalar för sägs det. TOP KVALITÈ!

  • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Betyg 
Alana s
2015-04-04

Alana

Perfekt helt enkelt! Har provat massa olika tobakssmaker men nu har jag slutat leta.

  • 2 av 2 användare tyckte att denna recension var användbar.

Skriv en recension !

Skriv en recension

E-juice Dark Tobacco

E-juice Dark Tobacco

Premium 

Sveriges populäraste e-juice! Genuin och naturlig tobaksupplevelse med inslag av smörig gräddkola och vanilj med perfekt riv! Mycket god och smakfull e-juice som kan ge dig stora moln där vaniljen hänger kvar en aning i luften som får dina vänner att vilja prova den! Dark Tobacco är en riktig premium e-juice gjord på de bästa tänkbara råvaror och tappad på glasflaska.

Skriv en recension

30 andra produkter i samma kategori