Information

Nyheter

E-juice

E-juice för alla smaker!

Välj din smak kategori
BerriesCandyDessertsDrinksFruitsHot DrinksHerbalLakritsMentholMilkyNutsTobacco

Att hitta rätt e-juice är det allra viktigaste för vejpupplevelsen. Smaken, konsistensen och kvalitén på din e-juice är grunden av e-cigg och måste motsvara dina förväntningar. Allt hänger på kvaliteten på din e-juice och att du väljer rätt e-juice för din e-cigg. Blossa bara e-juice du verkligen tycker är god. Hitta ...

Läs Mer »

E-juice för alla smaker!

Välj din smak kategori
BerriesCandyDessertsDrinksFruitsHot DrinksHerbalLakritsMentholMilkyNutsTobacco

Att hitta rätt e-juice är det allra viktigaste för vejpupplevelsen. Smaken, konsistensen och kvalitén på din e-juice är grunden av e-cigg och måste motsvara dina förväntningar. Allt hänger på kvaliteten på din e-juice och att du väljer rätt e-juice för din e-cigg. Blossa bara e-juice du verkligen tycker är god. Hitta din favorit bland noggrant utvalda smaker. Här hittar du allt bland renodlade fruktsmaker, tobakssmaker eller blandningar som verkligen förför och kittlar dina nerver, e-vätska när den är som bäst helt enkelt.

Vissa e-juicer innehåller nikotin som är ett giftigt ämne. Felanvändning av nikotin kan leda till akut förgiftning. Förvara och använd nikotinprodukter på ett säkert sätt. Använd inte nikotin om du ammar eller är gravid. Vid akut gifttillstånd ring 112.
Vi har valt att dela upp våra smaker i olika Smakkategorier i ett försök att göra det snabbare och enklare att hitta en ny favoritsmak. Klicka på ikonerna ovan för att välja din favoritsmak.

E-juice Det finns 267 produkter.

Varför handla e-juice från Ecocig?


E-juice med hög kvalitet, på riktigt!


E-juice som är blandad på kvalitetsråvaror med god smak är den enskilt största faktorn som påverkar din upplevelse av att vejpa elcigg. De olika e-juicer som vi nu har i lager har vi valt med omsorg. Vi har en hård urvalsprocess där vi testar och väljer bort det mesta. Under årens lopp har vi valt bort tusentals smaker som inte kvalificerat in av en eller flera anledningar. Ofta har det varit bra e-juicesmaker som vi alla gillat men, när vi förvarat e-juicen så har den brutit ner fort och förändrat både smak och brutit ner nikotinet i e-juicen.


Ecocig's egna e-juice


Vår egen e-juice
har vi blandat på det allra bästa råvaror vi kunnat köpa. Det är det givetvis många som säger. Allt vi vet är att det tog lång tid att hitta leverantörer som kunde uppvisa kvalitetssäkrade tillverkningsmetoder och hålla konstant hög kvalitet med råvaror som kunde hålla medicinsk klass av renhet. Av de leverantörer som blev kvar återstod än färre som kunde leva upp till att hålla en CO2 neutral produktion och erbjuda ekologiska råvaror där det funnits möjlighet. Det vi ville åt var att få en helt ren e-juice som verkligen kunde hjälpa rökare att känna igen sig i känslan och smaken. Den e-juice som vi producerar nu är den bästa e-juice som vi själva testat. Vi ger den själva toppbetyg i alla avseenden. Det finns andra e-juicer som har topp betyg, som vi själva säljer och tyvärr en hel del som vi inte säljer men, vi har aldrig prövat en e-juice som varit bättre. Det kommer från ett gäng vapenördar som spenderar hela dagarna med e-juice och vapes. Vi testar, produktutvecklar, läser och skriver bloggar, pratar med kunder, pratar med leverantörer, pratar med laboratorier, pratar med forskare och läkare i timmar, dagligen.

Krav på e-juice 


Vi vet att vi har hårda krav på e-juice men vi är övertygande om att du som vejpar e-juice behöver vara säker att den e-juice som du handlar från oss alltid håller hög kvalitet. Det har tagit otroligt lång tid att få fram det e-juice sortiment som vi nu har på Ecocig och vi är stolta över den breda smakbredden vi nu lyckats få fram. Bland alla e-juicesmaker i vår webbshop finns en stor bredd med något för alla. Det finns allt från naturtrogna och genuina e-juicer med klassiska tobakssmaker till frukt och bärsmaker som flörtar med vad man förväntar sig av en e-juice kan smaka. Vi har otroligt höga krav på all e juice som vi säljer och det tar vi stor ära vid. Vi är helt övertygade om att du som vejpare som handlar din e-juice från Ecocig alltid kan lita på att din e-juice håller högre kvalitet och konsekvent smakar bättre än ejuice från något annat köpställe.

Svenska tobaksdirektivet TPD


Sedan maj 2017 gäller i Sverige en lag som reglerar e-juice och e-cigaretter. De svenska TPD reglerna är ett ganska rigorös lag som tillförts svensk lag. De omfattar en mängd parametrar som bland annat rör exponering, åldersgräns, egenkontroll, rapportering till myndigheter, märkning av produkter med varningstexter och bipacksedlar. Det som mest kommer att märkas för konsumenten med de svenska TPD föreskrifterna är den mängd e-juice som en behållare med nikotin  som mest får innehålla som är satt till 10 ml. Mängden nikotin får heller inte övergå 2%. Barnsäkra produkter självklart och sen får tankar och clearomizer som kan hålla e-juice (som potentiellt kan innehålla nikotin) som mest får rymma 2 ml. Alla produkter som får säljas måste registreras hos myndighet och all e-juice måste genomgå laboratorietester där olika faktorer måste dokumenteras. Det kostar givetvis en del pengar för alla inblandade, såväl producenter, leverantörer och butiker som på sikt blir tvungna att höja priserna på e-juice. TPD direktivet märks även för konsumenter genom att en mängd e-juicer försvinner från marknaden. Men, i deras ställe kommer det en mängd nya e-juicer som är registrerade och uppfyller de krav som de svenska tobaksdirektivet ställer på e-juice.

Vad är e-juice?

Det är e-juice du får i dig när du vejpar e-cigg. Det går inta att säga att man blossar något annat ifall du hällt e-juice i tanken. Visst, det är luft också. Ganska mycket men det är också e-juice! All e-juice består till största del av en blandning som vi kallar för bas som är en blandning av ett ämne som heter VG (vegetabiliskt glycerin) och ett annat som heter PG (propylenglykol). Du kan läsa mer om PG och VG här: Vad är PG-Propylenglykol eller VG-Vegetabiliskt Glycerin? Till basen tillsätts sedan smakämnen som gör att vätskan smakar något. Den e-juice som innehåller nikotin tillsätts då även nikotin till vätskan så att den innehåller rätt nikotinhalt. När e-juicen hettas upp eller vaporiseras som det även kallas, övergår vätskan från att vara en vätska till att bilda ett moln av smakrik ånga som kan vejpas.