Bästsäljare

Information

Tillverkare

Nyheter

Extrapriser

Lista produkter efter tillverkare: Elements

Elements är ett anrikt varumärke inom vaping som producerar läcka e-juicer som passar MTL, SubOhm och även juicer ned nicsalt.
Elements är ett anrikt varumärke inom vaping som producerar läcka e-juicer som passar MTL, SubOhm och även juicer ned nicsalt.
Mer
Visar 1 - 5 av 5 artiklar
 • 555 Tobacco från Elements är en autentisk tobakssmak för dig som inte nöjer dig med halvmesyrer. Tobak med toner av karamell, vanilj, valnöt och hasselnöt.Saltnic ska aldrig användas i SubOhm-enheter eller RDA/RTA. Saltnic är särskilt framtaget för podsystem eller e-cigaretter med mycket låg styrka.  

  69,00 kr
 • Frost från Elements är okomplicerad! Helt enkel iskall menthol som garanterat kyler ner alla dina sinnen. Varför krångla till det?Saltnic ska aldrig användas i SubOhm-enheter eller RDA/RTA. Saltnic är särskilt framtaget för podsystem eller e-cigaretter med mycket låg styrka.  

  69,00 kr
 • Honey Roasted Tobacco från Elements är en välbalanserad tobakssmak med autentisk tobak med tydliga toner av kola, vanilj och en lätt touch av honung.Saltnic ska aldrig användas i SubOhm-enheter eller RDA/RTA. Saltnic är särskilt framtaget för podsystem eller e-cigaretter med mycket låg styrka.  

  69,00 kr
 • Pink Lemonade från Element ger en uppfriskande smak av härlig lemonad. En söt och fräsch smak av rödafrukter och syrliga citrusfrukter.Saltnic ska aldrig användas i SubOhm-enheter eller RDA/RTA. Saltnic är särskilt framtaget för podsystem eller e-cigaretter med mycket låg styrka.  

  69,00 kr
 • Strawberry Whip från Elements är en varsamt bakad mördegskaka med härlig smak av söta och solmogna jordgubbar i ett täcke av härlig grädde. Välbalanserad smak som passar hela dagen. Kanske din nästa All Day Vape?Saltnic ska aldrig användas i SubOhm-enheter eller RDA/RTA. Saltnic är särskilt framtaget för podsystem eller e-cigaretter med mycket låg styrka.  

  69,00 kr
Visar 1 - 5 av 5 artiklar