Bästsäljare

Information

Tillverkare

Nyheter

Nytt Pris

Lista produkter efter tillverkare: HellVape

Hellvape är verkligen ett banbrytande design- och tillverkningsföretag av Vapor and Personal Electronic Products.

Hellvape har en stark grund med de allra bästa ingenjörerna, kemikerna och marknadsanalyserna med ett halvt sekels erfarenhet. Dom kontrollerar noga varje produkt för hand för att säkerställa högsta kvalitet för våra kunder.

Strävar efter att erbjuda kvalitetsprodukter och den bästa kundservicen inom vapenindustrin.
Dom ägnar sig åt autentiska, högsta kvalitet och extremt unika vapingsenheter och använder dagens bästa kvalitets material samtidigt som dom klarar av kundens efterfrågan och konstruerar de föreningar som säkert kommer att uppfylla inte bara våra nuvarande kundkrav utan faktiskt förutsäga deras framtida krav.

Dom håller alltid budget och driftskostnad nere så att vi kan få den finaste produkten här ute till bästa pris.
Mer
Visar 1 - 2 av 2 artiklar
  • Dead Rabbit RDA, med en diameter på 24 mm och drip design som tar dripping till en helt ny nivå, är designad av den berömda YouTubern "Heathen", tidigare känd som Vapin Heathen och i samarbete med Hellvape. Detta är ett mästerverk som säljer s**tan.    

    399,00 kr
  • Hellvape Dead Rabbit RTA är en 25 mm RTA tank som är ett fantastiskt resultat av ett samarbete mellan Vapin ‘Heathen och Hellvape. Ett samarbete som resulterat i en tank som fungerar lika bra till MTL som DL. 4-post byggdeck självklart med guldpläterade positiva poster och dessutom en 5 mm djup juicebrunn. Med Dead Rabbit RTA...

    399,00 kr
Visar 1 - 2 av 2 artiklar