Bästsäljare

Information

Tillverkare

Nyheter

Nya produkter

Visar 1 - 12 av 12 artiklar
 • En enkel men väldigt bra e-cigg, eGo/510 anslutning och smal formfaktor. Uppladdningsbart eGo originalbatteri från Ecocig tillsammans med en H2S clearomizer av god kvalitet gör det här till en mycket prisvärd e-cigg. Mycket rök, väl avvägt luftmotstånd och väldigt mycket smak i en enkel e-cigarett utan krångliga inställningar!

  159,00 kr
 • En micro USB-kabel på 1m. Passar till olika e-cigg mods/batterier.

  29,00 kr
 • Vi har rensat upp i vårt lager och samlat alla våra enstaka SMOK coils på ett och samma ställe! Då inga av dessa coils kommer tas in igen är lagret oerhört begränsat.

  49,00 kr
 • Strawberry Coolada är ett koncentrat från Mastery - gjord av skaparna bakom bland annat Halo Purity. Den har en söt smak av jordgubbe med en touch av menthol. Prova att blanda din alldeles egen e-juice, där du kan smaksätta efter ditt eget hjärtas behag med hjälp av dessa koncentrat. 

  39,00 kr
 • Melon Berry är ett koncentrat från Mastery - gjord av skaparna bakom bland annat Halo Purity. Den har en söt smak av melon. Prova att blanda din alldeles egen e-juice, där du kan smaksätta efter ditt eget hjärtas behag med hjälp av dessa koncentrat.

  39,00 kr
 • Blue Razz Brawl är ett koncentrat från Mastery - gjord av skaparna bakom bland annat Halo Purity. Den söta smaken är den av blå hallon. Prova att blanda din alldeles egen e-juice, där du kan smaksätta efter ditt eget hjärtas behag med hjälp av dessa koncentrat.

  39,00 kr
 • Banana Cream Pie är ett koncentrat från Imagipour - gjord av skaparna bakom bland annat Halo Purity. Den har en härlig smak av söta, nybakta donuts. Låt fantasin flöda och smaksätt din helt egna unika e-juice med dessa koncentrat.

  39,00 kr
 • Coffee Bean är ett koncentrat från Imagipour - gjord av skaparna bakom bland annat Halo Purity. Den har en härlig smak av nymalet kaffe. Låt fantasin flöda och smaksätt din helt egna unika e-juice med dessa koncentrat.

  39,00 kr
 • Berry Absinthe är ett koncentrat från Imagipour - gjord av skaparna bakom bland annat Halo Purity. Den har en intensiv smak av fruktiga bär. Låt fantasin flöda och smaksätt din helt egna unika e-juice med dessa koncentrat.

  39,00 kr
 • OBS Cube i exklusiv resin-design! Kompetent välbyggd mod i single cell storlek med inbyggt 26650 batteri på 3000mAh som levererar upp till 80 Watt. Modern kvalitetstank med enkel påfyllning ovanifrån gör OBS Cube resin kit till en drömvape!

  599,00 kr
 • Prisvärd och överraskande kompetent eGo e-cigg med mycket hög batterikapacitet på 2200 mAh. Det här är det mycket populära original kittet från GS med en riktig H2S clearomizer och usb laddkabel. Bra smak, mycket ånga och ett stoooort batteri till ett lågt pris har gjort det här kittet till en storsäljare och vi förstår varför.

  239,00 kr
 • Lost Vape Orion Pod coils för podar som passar till Orion Plus och Orion DNA Go. Kommer i ett 5-pack med ett motstånd på antingen 0.25Ω eller 0.5Ω.

  219,00 kr
Visar 1 - 12 av 12 artiklar