By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   Nic Shot - Nikotin bas 18mg - 70/30VG
   • Nic Shot - Nikotin bas 18mg - 70/30VG
   • Nic Shot - Nikotin bas 18mg - 70/30VG

   Nic Shot - Nicshot - Nikotin bas 18 mg/ml

   39,00 kr
   Inkl. moms
   Nic Shot eller Nikotinshot som det också kallas är en nikotinhaltig basvätska som är helt fri från smaksättning. Blandad på en bas av 70/30VG gör du en nikotinfri short fill e-juice nikotinhaltig. Antingen tillsätter du en Nic Shot till en egen framställd e-juice som du blandat helt på egen hand, eller så tillsätter du en Nic Shot till en Nic Shot kompatibel smak.
   Elda e-liquid Sverige DIY e-juiceNikotin Shot
   200 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

   Nic Shot, Nikotinshot, Nicshot - Nikotin bas | 18 mg/ml


   Att tillsätta en Nic Shot är ett sätt att göra en nikotinfri vätska nikotinhaltig. Dessa Nic Shots är en nikotinhaltig basvätska som är helt fri från smaksättning. Den är blandad av råvaror av mycket hög kvalitet på en bas av 70/30 VG. Tillverkningsprocessen är kvalitetssäkrad och arbetar efter flera certifierade ISO standard.

   Hur fungerar Nic Shots?

   För att använda Nic Shots eller nikotinbaser som det heter på svenska är egentligen inte svårare än att blanda två vätskor tillsammans. För att få till önskad styrka på din e-juiceblandning är det bara att räkna delar. Antingen kalkylerar du själv eller så tar du hjälp av vår Nic Shot Guide.

   Vad är en Nic Shot?

   Med en Nic Shot gör du en nikotinfri smaksatt e-juice nikotinhaltig. Antingen tillsätter du en Nic Shot till en egen framställd e-juice som du blandat på egen hand, eller så tillsätter du en Nic Shot till en Nic Shot kompatibel smak som kompenserats för att bli boostad med en Nic Shot.

   Varför används Nic Shots?

   Nic Shots har tillkommit som en bieffekt av EU's TPD regler som började gälla maj 2017 som bl a förbjuder nikotinhaltiga vätskor att säljas i kvantiteter större än 10 ml. Den maximala dosen nikotin enligt reglerna är 20 mg/ml. Många vejpar med betydligt lägre mängd nikotin än så, särskilt de som använder strömstarkare e-cigg som vaporiserar större mängd e-juice. Genom att tillsätta en Nic Shot eller en förutbestämd mängd nikotinfri e-juiceblandning kan du t ex få 50 ml e-juice som innehåller 6mg nikotin. Lite krångligare men det löser ändå ett problem på ett enkelt sätt.
   Elda
   NIC-ELD-7030-N18
   200 objekt

   Information

   Nikotinstyrka
   0-18 mg
   20 mg
   Vikt
   19,5 g

   Specifik referens

   Ny produkt

   Du kanske också gillar

   2 andra produkter i samma kategori:

   Nic Shot - Nikotin bas 18mg - 70/30VG

   Nic Shot - Nicshot - Nikotin bas 18 mg/ml

   39,00 kr
   Inkl. moms