Om oss

Om ecocig

Läs mer om Ecocig och vår verksamhet nedan. Hur allt startade, vad vi har för mål vilka vi sammarbetar med m.m..

Allting började 2011 i Åkersberga en förort 2 mil norr om Stockholm. Rickard hade precis förlorat sin far som till en stor del gick bort alldeles för tidigt pga just rökningen. Dåliga lungor och blod cirkulation tog tillslut ut sin rätt och han somnade in med dubbelsidig lunginflammation...Läs mer »

Våra butiker

Våra butiker som säljer e-cigaretter

Hitta din närmaste butik som säljer ecocig

VÅRA KUNDER SÄGER

Jag trodde aldrig jag skulle lyckas sluta röka, har försökt i över 15 år med alla hjälpmedel tills jag hittade ecocig. Ni räddar liv. Tack!

Anna Greta Lorentsson - 48, Malmö

Fick tipset av en kompis att prova er produkt och jag tackar honom varje dag på jobbet. Hade testat massa andra e-cigg innan men er LSS modell passade mig perfekt. Underbart att slippa lukta rök och känna smaker igen. Tack från en mycket nöjd kund.

Magnus Ivarsson - 35, Stockholm


Om Ecocig.se

ECOCIG är ett svenskt varumärke som tillverkar e-cigaretter och e-juicer av hög kvalitet. Företaget har sitt säte i Stockholm. I Sverige är vi det enda Registrerade varumärket som både tillverkar och säljer våra egen producerade e-cigaretter och e-juicer och vi har full kontroll på råvaror och tillverkning. Våra egna e-cigaretter har unika komponenter som är designade av ECOCIG. Vi tror på konsekvent kvalitet, snabba leveranser och en hög service grad. E-cigaretten och e-juicen bildar tillsammans vejpupplevelsen och vi vill själva vejpa den bästa möjliga e-juice för vi bryr oss om vad vi drar i oss. Vi tror att det är därför våra kunder kommer tillbaka. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker med våra produkter.

Attraktiva priser

Vi vill att e-cigaretter skall vara överkomligt för alla. Vi kommer aldrig att vara det billigaste alternativet då vi har på tok för höga krav på produkter och service. Det går helt enkelt inte att få ner priset mer utan att tumma på kvaliteten. Våra e-cigaretter kommer alltid vara smartare och ett mer ekonomiskt alternativ till traditionell rökning utan att tumma på design och kvalitet. Vi är säkra på att du som kund förstår innebörden av denna filosofi. Sedan 2015 har vi gjort ett strategiskt val att precis som alla andra butiker i Sverige erbjuda hundratals med andra produkter och på dom har vi nu valt att gå ut med en "Prisgaranti" där vi lovar dig som kund att vi alltid är billigast. Hittar du en produkt billigare någon annan stans i Sverige så sänker vi vårat pris under det.


" Vaping har blivit en livsstil för många och är på stark fram marsch runt om i världen, inte minst i Europa. I Sverige är ECOCIG en del av marknaden med levande design, exceptionell smak och riktigt fördelaktiga garantier och villkor för dig som användare. Vi fortsätter att tamarknads andelar och borgar för den bästa upplevelsen för dig som konsument." 

 • 30 dagars garanti e-cigg
  1års Garanti

  Vi tar ett helhets ansvar i allt vi gör. Varje element vi producerar är noggrant designad och bearbetade av ECOCIG´s personal och externa experter. Det är därför vi med stolthet ger upp till 1 års garanti på våra produkter och 30 dagars nöjd kund garanti. Varje enskild ecocig är kvalitets testad och signerad av en kontrollant innan den paketeras. Vi lämnar 6 månaders garanti på material- och produktions fel. Du har alltid 30 dagars öppet köp om du inte är nöjd med produkten.

 • Trygg e-handel e-cigg
  Hos oss handlar du säkert.

  Vi använder betalnings lösning från SVEA och Bankgiro. Dina betalnings uppgifter går aldrig via tredje part utan sköts direkt av banken eller din kreditkorts utgivare. Efter kontroll av din betalning skickar dom en bekräftelse tillbaka till oss för vidare hantering av din order. Alla betalningar sköts via säkra SSL krypteringar som säkerställer att dina uppgifter inte kommer i orätta händer. Och vi innehar självklart ett aktivt SSL-certifikat som du kan se genom att sidan du nu besöker börjar med “https://”

 • Svensk E-juice
  Svenska E-juice smaker.

  Vår ecojuice i kombination med våra e-cigaretter är svår slagen men fungerar var för sig med andra fabrikat. Ecocigs e-juice är utvecklade av och för vejpare som har höga krav. Vi ogillar att kompromissa med rök upplevelsen och vi tror att du som konsument inte heller vill det. Både våra e-cigaretter och vår e-juice ligger högt i kvalitet och prismatrixen och det är något vi inte är tysta om. Vårt utbud av smaker är blandade och smaksatta av oss. Vi brinner för vejping och som vi vet hur vi vill att det skall smaka. Vi har valt att vara restriktiva i utbud av smaker i vårt sortiment helt till förmån för kvalitet. Fler smaker kommer efter hand när vi känner att vi har hittat något extra och motsvarar våra hårda krav på kvalitet och smak.

 • Postnord levererar e-juice och e-cigg
  Leverans.

  När du väljer att betala med någon av våra direkt betalningar (Bank-, kreditkort e-kort, del eller faktura betalning) behandlas din order samma dag. Gör du beställningen innan kl 16:00 skickas även ordern samma dag* och du har normalt paketet i din brevlåda redan nästa arbetsdag, vart du än bor i Sverige. *Leveranstiden är normalt 1-2 dagar. Avvikelser förekommer i samband med helgdagar. Så fort du har lagt din order och betalning är mottagen kan du börja spåra ditt paket hos oss. Vi informerar dig om alla händelser i processen från det att din order är lagd till att du kan följa paketet ute på vägarna med posten.


" Vi är motståndare till tobaks rökning och tror att e-cigg är ett seriöst alternativ till tobaks rökning för att på sikt fasa ut och helt förbjuda tobaks rökning vilket andra rökfria nikotinprodukter (NRT) aldrig har varit. Vi tror att e-cigarett kan vara det vinnande draget i Tobacco Endgame 2025." 

 • Trygg e-handel e-cigg
  Fri support alla vardagar 10-16 Före eller efter köpet?

  Spelar ingen roll! Vi är alltid här för att hjälpa dig. Vi kan nås via e-post, telefon eller online chatt. Det enda du behöver göra är att välja vilket sätt som passar dig bäst. Vi är stolta över vår kund kontakt och vi finns här för dig, vilka frågor du än må ha.

 • Svensk E-juice
  Återförsäljare

  Det ska vara roligt och lönsamt att arbeta med ECOCIG och det är det! Speciellt eftersom vi alltid är ”spot on” på marknaden och vi delar våra erfarenheter och konkurrens fördelar med våra partners och återförsäljare. Är du intresserad av att veta mer så kontakta Jacob på: 08 51 51 70 70 eller per email jacob@ecocig.se