Personal Shopper Sverige e-cigg

Att handla på nätet har aldrig varit enklare än nu.
Varje vardag mellan 10 och 16 kan vi nu som en av få webshoppar i Sverige erbjuda dig en privat och personlig shopper. Vi lyssnar till dina behov och egenskaper och på det sättet rekommenderar vi dig en perfekt utvald produkt som specefikt är vald att passa just din smak och dina krav. Våra handläggare är mycket erfarna inom e-cigaretter och alla tillbehör runtomkring och kan snabbt ta fram exempel på bra produkter.

Remote desktop support e-cigg kundtjänst

Ring oss så kör vi igång direkt.
08 - 51 51 70 70

Hur funkar det?
Vi har två stycken olika gratis-tjänster vi kan erbjuda dig:

  • Personal Shopper Online
    Låt oss se och sedan visa dig på din egen dator vad för produkter vi rekommenderar och vi hjälper dig hela vägen från produktsök till kassan och hela vägen till betalningen är godkänd och ordern kommit in till oss.

  • Personal Shopper Standard
    Vi hjälper dig och guidar dig via telefon hela vägen från produkterbjudanden till betalningen och ordern godkännd. Ingenfara ifall du är ovan med att handla på nätet eller har svårt att hitta knappen för betala, vi har tid och vi hjälper dig hela vägen.
Ring oss idag, E-cigg StockholmBoka tid för e-cigg

“Att använda våran Personal Shopper tjänst är både snabb, enkel och säker. Du får en produkt perfekt baserad på din budget behov och erfarenhet.”

Personlig service e-cigg