By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   Think Vape Asteroid Pod Kit
   • Think Vape Asteroid Pod Kit

   Think Vape Asteroid Pod Kit

   99,00 kr
   Inkl. moms

   Think Vapes Asteroid Pod kit är ett kompakt och diskret vape system som kombinerar ett integrerat 420mAh uppladdningsbart batteri, coil med resistans på1,6 ohm och en magnetisk podkontakt, tillsammans med en enda fireknapp. Allt detta gör Asteroid till en vape som är perfekt att ha med sig när du är ute på språng.

   Think Vape logo

    Obs! Vi säljer inte längre poddar till denna enhet. 

   Färg :
   4 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

   Think Vape Asteroid Pod Kit

   Think Vape presenterar sitt nya Asteroid Pod system! En helt ny, portabel vape som har en behagligt kompakt och resevänlig design med ett inbyggt 420mAh batteri och en tank med 1,5ml kapacitet, anpassad för nicsalt e-juicer. Med en vikt på bara 24g, gör att Asteroid är fantastiskt lätt att ta med sig och kan hänga med på hela dagens utflykter - från tidig morgon till sen kväll.

   Med ett inbyggt uppladdningsbart batteri på 420mAh klarar den här vapen av att vara med dig hela dagen. Batteriets LED-lampindikator är placerad på fireknappen. Hur fullt batteriet är visas av ett grönt, blått eller rött ljus för att indikera om batteriet är fullt, halvt eller nästan tomt. Att ladda din Asteroid är enkelt, stoppa bara in en micro USB-laddare i botten av vapen. Se dock till att alltid ha koll på din vape när du laddaren den.

   I poden finns det en coil på 1,6ohm i MTL-stil för att behålla så mycket smak som möjligt och göra stora moln. Den har en tank med kapacitet på 1,5ml som är lätt att fylla på. För att ta loss poden vickar du lite lätt på den för att sedan dra loss den. Fyller på e-juice gör du i botten av poden i något av de båda hålen. Den har även ett silikonstopp  i botten för att undvika läckage. På toppen av poden finns en skyddande drip tip för att undvika att damm och smuts kommer in i munstycket. Något som gör detta kit extra portabelt.

   Think Vape Asteroid
   Think Vape Asteroid Pod
   Think Vape Asteroid Battery
   Think Vape Asteroid Beach
   Think Vape Asteroid Table
   ThinkVape
   KIT-TNK-ASTR-BLK
   4 objekt

   Information

   Bredd
   2cm
   Höjd
   8,5cm
   Behållarkapacitet
   1.5 ml
   Färg
   Guld, Röd, Blå, Svart
   Batterikapacitet
   420mAh
   Vikt
   24g

   Specifik referens

   ean13
   2000000073835
   Ny produkt

   9 andra produkter i samma kategori:

   Think Vape Asteroid Pod Kit

   Think Vape Asteroid Pod Kit

   99,00 kr
   Inkl. moms