By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
 • Ny
  Think Vape Asteroid Pod Kit
  • Think Vape Asteroid Pod Kit

  Think Vape Asteroid Pod Kit

  199,00 kr
  Inkl. moms

  Think Vapes Asteroid Pod kit är ett kompakt och diskret vape system som kombinerar ett integrerat 420mAh uppladdningsbart batteri, coil med resistans på1,6 ohm och en magnetisk podkontakt, tillsammans med en enda fireknapp. Allt detta gör Asteroid till en vape som är perfekt att ha med sig när du är ute på språng.

  Think Vape logo

   Obs! Vi säljer inte längre poddar till denna enhet. 

  Färg :
  1 i lager
  Antal :
  • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

  Think Vape Asteroid Pod Kit

  Think Vape presenterar sitt nya Asteroid Pod system! En helt ny, portabel vape som har en behagligt kompakt och resevänlig design med ett inbyggt 420mAh batteri och en tank med 1,5ml kapacitet, anpassad för nicsalt e-juicer. Med en vikt på bara 24g, gör att Asteroid är fantastiskt lätt att ta med sig och kan hänga med på hela dagens utflykter - från tidig morgon till sen kväll.

  Med ett inbyggt uppladdningsbart batteri på 420mAh klarar den här vapen av att vara med dig hela dagen. Batteriets LED-lampindikator är placerad på fireknappen. Hur fullt batteriet är visas av ett grönt, blått eller rött ljus för att indikera om batteriet är fullt, halvt eller nästan tomt. Att ladda din Asteroid är enkelt, stoppa bara in en micro USB-laddare i botten av vapen. Se dock till att alltid ha koll på din vape när du laddaren den.

  I poden finns det en coil på 1,6ohm i MTL-stil för att behålla så mycket smak som möjligt och göra stora moln. Den har en tank med kapacitet på 1,5ml som är lätt att fylla på. För att ta loss poden vickar du lite lätt på den för att sedan dra loss den. Fyller på e-juice gör du i botten av poden i något av de båda hålen. Den har även ett silikonstopp  i botten för att undvika läckage. På toppen av poden finns en skyddande drip tip för att undvika att damm och smuts kommer in i munstycket. Något som gör detta kit extra portabelt.

  Think Vape Asteroid
  Think Vape Asteroid Pod
  Think Vape Asteroid Battery
  Think Vape Asteroid Beach
  Think Vape Asteroid Table
  ThinkVape
  KIT-TNK-ASTR-GLD
  1 objekt

  Information

  Bredd
  2cm
  Höjd
  8,5cm
  Behållarkapacitet
  1.5 ml
  Färg
  Guld, Röd, Blå, Svart
  Batterikapacitet
  420mAh
  Vikt
  24g

  Specifik referens

  ean13
  2000000073804
  Ny produkt

  Kunder som köpte den här produkten köpte även:

  14 andra produkter i samma kategori:

  Think Vape Asteroid Pod Kit

  Think Vape Asteroid Pod Kit

  199,00 kr
  Inkl. moms