By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
 • Ny
  Veiik Airo Pod Kit
  • Veiik Airo Pod Kit

  Veiik Airo Pod Kit

  249,00 kr
  Inkl. moms
  Produkten finns med andra alternativ

  Airo från Veiik är en välbyggd open-pod-system vape, med exklusiva PU-läder paneler på både fram och baksida, gör att Airo särskiljer sig på vape-marknaden. Den har en påfyllningsbar pod på 2ml och ett 360mAh inbyggt batteri som laddas med hjälp av en micro-USB-laddare. Airo använder sig av ett innovativt bottom air-driven system, något som återges smaken trovärdigt då den är anpassad för nicsalts e-juicer. Med en bloss-aktiverad brytare slipper du det extra steget med att hålla in en knapp medan du vejpar - det är bara att ta ett bloss och njuta!

  Veiik logo

   Obs! Vi säljer inte längre poddar till denna enhet. 

  Färg :
  0 i lager
  Antal :
  • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

  Veiik Airo Pod Kit

  Airo från Veiik är en lyxig open-pod-system vape, med exklusiva PU-läder paneler på både fram och baksida, gör att Airo särskiljer sig på vape-marknaden. Den har en påfyllningsbar pod på 2ml och ett 360mAh inbyggt batteri som laddas med hjälp av en micro-USB-laddare. Airo använder sig av ett innovativt bottom air-driven system, något som återges smaken trovärdigt då den är anpassad för nicsalts e-juicer. Med en bloss-aktiverad brytare slipper du det extra steget med att hålla in en knapp medan du vejpar - det är bara att ta ett bloss och njuta!

  Weiik Airo har ett uppladdningsbart batteri på 360mAh med en standard micro-USB port. Batteriet laddas fullt på ca. en timme. Med batteriets inbyggda LED-indikator vet du alltid hur mycket batteri som är kvar. Blå vitt för fulladdat, blått för halvfullt och rött för nästan tomt. V1 micro-chipet har en interagerad överhettningskontroll och energisparfunktion.

  Veiik Airo components
  Veiik Airo specifications
  Veiik Airo Battery
  Veiik
  KIT-VEI-AIRO-GLD
  0 objekt

  Information

  Bredd
  2,6cm
  Höjd
  10cm
  Behållarkapacitet
  2.0 ml
  Färg
  Guld/Brun, Svart/Svart
  Batterikapacitet
  360mAh
  Vikt
  50g

  Specifik referens

  ean13
  2000000010465
  Ny produkt

  Kunder som köpte den här produkten köpte även:

  14 andra produkter i samma kategori:

  Veiik Airo Pod Kit

  Veiik Airo Pod Kit

  249,00 kr
  Inkl. moms