By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
 • Ny
  Pure Sunset - 50ml Shortfill
  • Pure Sunset - 50ml Shortfill
  • Pure Sunset - 50ml Shortfill

  Pure Sunset - Shortfill

  Elda
  159,00 kr
  Inkl. moms
  Nya Pure Sunset är en kärleksförklaring till underbara semestersolnedgångar! Pure Sunset är en vågad blandning av solmogen Cantaloupemelon, ananas nystött mynta med en välbalanserad cooling på utandningen. Perfekt för tillfällen när du drömmer om lata semesterdagar. Pure Sunset är en så kallat Short fill. Pure Sunset kommer i en 60 ml flaska fylld till 40 eller 50 ml beroende på vilken nikotinstyrka du önskar. Tillsätt valfritt antal Nic Shots för att göra Pure Sunset nikotinhaltig: 1 x Nic Shot ger 3 mg. 2 x Nic Shots ger 6 mg. Total volym 60 ml
  Elda logotype Shortfill e-juice Sverige fresh taste premium e-juice hög kvalitet
  Storlek :
  13 i lager
  Antal :
  • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

  PURE SUNSET | ELDA PREMIUM | SHORTFILL


  En modern smakklassiker med ljuvligt läskande smak av solmogen Cantaloupemelon, ananas och mortlad Mynta. Pure Sunset kapslar känslan av allt vad en slö semesterdag känns som. Just relax! Perfekt för dig som letar efter en läskande och svalkande e-juice med smak av solmogna frukter. Perfekt att vejpas helt på egenhand och minst lika fantastisk som smakförstärkare i andra e-juice mixar. Tillsätt en eller två Nic Shots för att göra Pure Sunset nikotinhaltig.


  Pure Sunset är en så kallad SHORTFILL flaska där du själv blandar i nikotinet genom att tillsätta en eller flera Nic Shots. Det finns tre olika nikotinalternativ: 0 mg (nikotinfri), 3 mg och 6 mg. Flaskan är en skön original Gorillaflaska på 60 ml fylld till 50 ml med plats kvar för Nic Shots. När du väljer 0 mg (nikotinfri) blir totalvolymen 50 ml. Väljer du 3 mg får du med 1 st 10 ml Nic Shot som tillsammans ger en totalvolym på 60 ml. När du väljer 6 mg får du 2 st Nic Shots och en Gorillaflaska fylld till 40 ml med högre koncentration av smakämnen. Du kan läsa mer om hur du gör detta i våran guide: NICSHOT GUIDE om du klickar på tabben ovanför.  Ecocig FabrikKVALITET & SÄKERHET 
  Vi är stolta över samarbetet med Kroatienbaserade ELDA, som är en av världens främsta tillverkare. Elda inkorporerade tidigt flera betydande kvalitetsledningssystem och arbetade fram en mycket tillförlitlig tillverkningsprocess i medicinklass. Eldas nya premium e-juicer visar verkligen hur långt en tillverkare som ligger i absoluta kompetensspetsen kan ta en e-juice. Här finns en otrolig kvalitet och ett mästerligt hantverk bakom.  

  Förutom att dessa e juicer är bland de godaste som finns är de i särklass en av de säkraste. Garanterat inga onödiga tillsatser som färgämnen eller andra konstigheter, bara det nödvändigaste, självklart fullt TPD godkända.


  elda laboratory ecocigALLTID RÄTT SMAK
  Eldas premium e-juice linje kommer i tre olika nikotinstyrkor: 0 mg, 3 mg och 6 mg. De noga utvalda smakämnen har kalkylerats och tillsats med tanken att det skall adderas Nic Shots, antingen 10 ml för 3 mg nikotin eller 20 ml för 6 mg nikotinstyrka. Det är få tillverkare och ännu färre återförsäljare som väljer att erbjuda slutkunden den extra nivån av kvalitet som vi gör med Eldas Premium E-juice serie eftersom det medför ett betydligt större lager. Men, det är vi mycket glada att göra för det är exakt så vi själva vill blanda i våra NicShots! Ett ytterligare skönt plus är att Elda som har ett fullt utbyggt laboratorium överdrivit med kvaliteten och säkerheten kring Premiumlinjen.

  Du ska känna dig säker när du handlar hos ECOCIG.

  Bara TPD godkända E-juicer med oöverträffad kvalité. ELDA har i många år vunnit en uppsjö av priser för sina magnifika smaker och goda kvalitet. 

  Nicshot guideNikotinshotNikotin e-juiceNicshot nikotinshotNicshot nikotinshot
  När du beställer en Shortfill flaska utav oss så blir det en så kallad "Shake & Vape" produkt, du får med en 60ml flaska med 40-50ml färdigblandad e-juice, beroende på om du valt 3 eller 6mg nikotin så får du med 1-2 stycken Nikotinshots. Det är en liten 10ml flaska fylld med 18mg nikotin och i samma blandning som e-juicen. Du får också med en Pipkork som du sedan sätter på flaskan när du blandat färdigt.

  Steg 1.
  Skruva av korken och ta bort den lilla plastkåpan som sitter på flaskan, häll sedan över nikotinet ifrån den lilla 10ml flaskan. Har du valt 3mg så använder du upp hela den 10ml flaskan. Har du beställt 6mg nikotin så häller du i båda två nikotinshot flaskorna.

  Steg 2.
  Sätt i Pipkorken i flaskan och skruva på den vanliga korken ordentligt.

  Steg 3.
  Skaka flaskan ordentligt i minst 3 minuter åt alla håll du kan tänka dig. Försök att blanda ut all nikotin så gott det går. Låt sedan flaskan vila i 5 minuter och skaka sedan i 3 minuter till.

  Steg 4.
  När du tycker att du blandat ut allt genom att skaka tillräckligt så ställ gärna in Flaskan i kylskåpets sval och förvara den där utan att öppna korken i rekommenderade 24 timmar. Vissa säger till och med 72 timmar medans vissa bara låter flaskan stå i en timma. Du känner själv vad som funkar bäst för dig. Förvarar du den i 72 timmar så kan det vara en god idé att ta ut flaskan och lufta den i 10 minuter efter 24 timmar. När du luftat den i 10 minuter så kan du skaka den igen i 3 minuter och sedan ställa tillbaka den i svalen. 

  E-juice mår bäst av att förvaras svalt och mörkt.

  PS: Din e-juice kan få en annan färg när nikotinet är iblandat vilket är helt normal.

  Elda
  LIQ-ELD-PURS-040
  13 objekt

  Information

  Bredd
  30mm
  Djup
  30mm
  Passar till Sub Ohm
  Ja
  Höjd
  125mm
  Nikotinstyrka
  0-6 mg
  PG
  30%
  Produktkategori
  E-juice
  Smak
  Cantaloupemelon. Ananas och Mynta
  Smak kategori
  Menthol
  Förpackning bredd
  45mm
  Tillverkare
  ELDA
  Förpackning djup
  45mm
  TPD registrerad
  Ja
  Förpackning höjd
  140mm
  VG
  70%
  VG Mix
  70-100%
  Vikt
  80g
  Volym
  60 ml
  Paketet innehåller
  Förpackning, Shortfill-Flaska, Pipkork, 0-2 Nicshots

  Specifik referens

  ean13
  3858891646855
  Ny produkt

  Kunder som köpte den här produkten köpte även:

  16 andra produkter i samma kategori:

  Pure Sunset - 50ml Shortfill

  Pure Sunset - Shortfill

  159,00 kr
  Inkl. moms