By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
 • Ny
  Pure Sunset - 50ml Shortfill
  • Pure Sunset - 50ml Shortfill

  Pure Sunset - Shortfill

  159,00 kr
  Inkl. moms
  Nya Pure Sunset är en kärleksförklaring till underbara semestersolnedgångar! Pure Sunset är en vågad blandning av solmogen Cantaloupemelon, ananas nystött mynta med en välbalanserad cooling på utandningen. Perfekt för tillfällen när du drömmer om lata semesterdagar. Pure Sunset är en så kallat Short fill. Pure Sunset kommer i en 60 ml flaska fylld till 40 eller 50 ml beroende på vilken nikotinstyrka du önskar. Tillsätt valfritt antal Nic Shots för att göra Pure Sunset nikotinhaltig: 1 x Nic Shot ger 3 mg. 2 x Nic Shots ger 6 mg. Total volym 60 ml
  Elda logotype Shortfill e-juice Sverige fresh taste premium e-juice hög kvalitet
  Storlek :
  13 i lager
  Antal :
  • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare

  PURE SUNSET | ELDA PREMIUM | SHORTFILL


  En modern smakklassiker med ljuvligt läskande smak av solmogen Cantaloupemelon, ananas och mortlad Mynta. Pure Sunset kapslar känslan av allt vad en slö semesterdag känns som. Just relax! Perfekt för dig som letar efter en läskande och svalkande e-juice med smak av solmogna frukter. Perfekt att vejpas helt på egenhand och minst lika fantastisk som smakförstärkare i andra e-juice mixar. Tillsätt en eller två Nic Shots för att göra Pure Sunset nikotinhaltig.


  Nicshot guideNikotinshotNikotin e-juiceNicshot nikotinshotNicshot nikotinshot

  Steg 1.
  Skruva av korken och ta bort den lilla plastkåpan som sitter på flaskan, häll sedan över nikotinet ifrån den lilla 10ml flaskan. 


  Steg 2.
  Sätt i Pipkorken i flaskan och skruva på den vanliga korken ordentligt.

  Steg 3.
  Skaka flaskan ordentligt i minst 3 minuter åt alla håll du kan tänka dig. Försök att blanda ut all nikotin så gott det går. Låt sedan flaskan vila i 5 minuter och skaka sedan i 3 minuter till.

  Steg 4.
  När du tycker att du blandat ut allt genom att skaka tillräckligt så ställ gärna in Flaskan i kylskåpets sval och förvara den där utan att öppna korken i rekommenderade 24 timmar. Vissa säger till och med 72 timmar medans vissa bara låter flaskan stå i en timma. Du känner själv vad som funkar bäst för dig. Förvarar du den i 72 timmar så kan det vara en god idé att ta ut flaskan och lufta den i 10 minuter efter 24 timmar. När du luftat den i 10 minuter så kan du skaka den igen i 3 minuter och sedan ställa tillbaka den i svalen. 

  E-juice mår bäst av att förvaras svalt och mörkt.

  PS: Din e-juice kan få en annan färg när nikotinet är iblandat vilket är helt normal.

  Elda
  LIQ-ELD-PURS-040
  13 objekt

  Information

  Bredd
  30mm
  Djup
  30mm
  Höjd
  125mm
  Nikotinstyrka
  Nikotinfri
  Smakkategori
  Menthol
  Vikt
  80g
  VG / PG
  70 VG / 30 PG

  Specifik referens

  ean13
  3858891646855
  Ny produkt

  Kunder som köpte den här produkten köpte även:

  16 andra produkter i samma kategori:

  Pure Sunset - 50ml Shortfill

  Pure Sunset - Shortfill

  159,00 kr
  Inkl. moms