By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   Tropical Island - 50ml Shortfill
   • Tropical Island - 50ml Shortfill

   Tropical Island - Shortfill

   Elda
   159,00 kr
   Inkl. moms
   En riktig fruktbomb, Tropical Island har precis det där friska söta och läskande som en paraplydrink har en solig dag på någon asiatisk strand. Vattenmelon som är mixad med jordgubbe och kiwi. Fantastiskt fyllig och med en perfekt sötma. Funkar lika bra till RDA som till MTL e cigg. Blandad 70/30 VG i en 60 ml gorilla flaska med 40-50ml utrymme kvar för 1 eller 2 nic shots.  1 x Nic Shot ger 3 mg. 2 x Nic Shots ger 6 mg. Total volym 60 ml
   Elda logotype Shortfill e-juice Sverige fresh taste premium e-juice hög kvalitet
   Storlek :
   7 i lager
   Antal :
   • 18-årsgräns vid köp av tobak, e-cigaretter och påfyllningsbehållare
   Tropical Island - ecocig e-juice

   En riktigt smaskig fruktbomb blandad på vattenmelon och solmogna jordgubbar toppad med skivade kiwi :)


   Tropical Island E-juiceTa nu fram penna och papper ska du nu få höra, Tropical Island är en riktigt saftig fruktbomb som inte lämnar någon missnöjd. Mycket frisk och riktigt riktigt god och läskande. GIllar du fruktsmaker annars så är detta en E-juice du inte får missa. Vattenmelonen känns tydligt och balanseras riktigt bra med jordgubbarna och färsk skivad Kiwi frukt.

   Elda som tillverkar denna e-juice säger själva att dom blev riktigt förvånade över att blandningen kunde bli så bra med Jordgubbar och Kiwi och om sanningen ska fram så var faktiskt jordgubbsblandningen ett misstag och skulle egentligen varit mango men alla tyckte det var en så bra mix att dom behöll den.


   Tropical Island är en så kallad SHORTFILL flaska där du själv blandar i nikotinet genom att tillsätta en eller flera Nic Shots. Det finns tre olika nikotinalternativ: 0 mg (nikotinfri), 3 mg och 6 mg. Flaskan är en skön original Gorillaflaska på 60 ml fylld till 50 ml med plats kvar för Nic Shots. När du väljer 0 mg (nikotinfri) blir totalvolymen 50 ml. Väljer du 3 mg får du med 1 st 10 ml Nic Shot som tillsammans ger en totalvolym på 60 ml. När du väljer 6 mg får du 2 st Nic Shots och en Gorillaflaska fylld till 40 ml med högre koncentration av smakämnen. Du kan läsa mer om hur du gör detta i våran guide: NICSHOT GUIDE om du klickar på tabben ovanför.   Ecocig FabrikKVALITET & SÄKERHET 
   Vi är stolta över samarbetet med Kroatienbaserade ELDA, som är en av världens främsta tillverkare. Elda inkorporerade tidigt flera betydande kvalitetsledningssystem och arbetade fram en mycket tillförlitlig tillverkningsprocess i medicinklass. Eldas nya premium e-juicer visar verkligen hur långt en tillverkare som ligger i absoluta kompetensspetsen kan ta en e-juice. Här finns en otrolig kvalitet och ett mästerligt hantverk bakom.  

   Förutom att dessa e juicer är bland de godaste som finns är de i särklass en av de säkraste. Garanterat inga onödiga tillsatser som färgämnen eller andra konstigheter, bara det nödvändigaste, självklart fullt TPD godkända.


   elda laboratory ecocigALLTID RÄTT SMAK
   Eldas premium e-juice linje kommer i tre olika nikotinstyrkor: 0 mg, 3 mg och 6 mg. De noga utvalda smakämnen har kalkylerats och tillsats med tanken att det skall adderas Nic Shots, antingen 10 ml för 3 mg nikotin eller 20 ml för 6 mg nikotinstyrka. Det är få tillverkare och ännu färre återförsäljare som väljer att erbjuda slutkunden den extra nivån av kvalitet som vi gör med Eldas Premium E-juice serie eftersom det medför ett betydligt större lager. Men, det är vi mycket glada att göra för det är exakt så vi själva vill blanda i våra NicShots! Ett ytterligare skönt plus är att Elda som har ett fullt utbyggt laboratorium överdrivit med kvaliteten och säkerheten kring Premiumlinjen.

   Du ska känna dig säker när du handlar hos ECOCIG.

   Bara TPD godkända E-juicer med oöverträffad kvalité. ELDA har i många år vunnit en uppsjö av priser för sina magnifika smaker och goda kvalitet. 

   Nicshot guideNikotinshotNikotin e-juiceNicshot nikotinshotNicshot nikotinshot
   När du beställer en Shortfill flaska utav oss så blir det en så kallad "Shake & Vape" produkt, du får med en 60ml flaska med 40-50ml färdigblandad e-juice, beroende på om du valt 3 eller 6mg nikotin så får du med 1-2 stycken Nikotinshots. Det är en liten 10ml flaska fylld med 18mg nikotin och i samma blandning som e-juicen. Du får också med en Pipkork som du sedan sätter på flaskan när du blandat färdigt.

   Steg 1.
   Skruva av korken och ta bort den lilla plastkåpan som sitter på flaskan, häll sedan över nikotinet ifrån den lilla 10ml flaskan. Har du valt 3mg så använder du upp hela den 10ml flaskan. Har du beställt 6mg nikotin så häller du i båda två nikotinshot flaskorna.

   Steg 2.
   Sätt i Pipkorken i flaskan och skruva på den vanliga korken ordentligt.

   Steg 3.
   Skaka flaskan ordentligt i minst 3 minuter åt alla håll du kan tänka dig. Försök att blanda ut all nikotin så gott det går. Låt sedan flaskan vila i 5 minuter och skaka sedan i 3 minuter till.

   Steg 4.
   När du tycker att du blandat ut allt genom att skaka tillräckligt så ställ gärna in Flaskan i kylskåpets sval och förvara den där utan att öppna korken i rekommenderade 24 timmar. Vissa säger till och med 72 timmar medans vissa bara låter flaskan stå i en timma. Du känner själv vad som funkar bäst för dig. Förvarar du den i 72 timmar så kan det vara en god idé att ta ut flaskan och luffta den i 10 minuter efter 24 timmar. När du luftat den i 10 minuter så kan du skaka den igen i 3 minuter och sedan ställa tillbaka den i svalen. 

   E-juice mår bäst av att förvaras svalt och mörkt.

   PS: Din e-juice kan få en annan färg när nikotinet är iblandat villkett är helt normal.

   Elda
   LIQ-ELD-TPIS-040
   7 objekt

   Information

   Bredd
   30mm
   Djup
   30mm
   Passar till Sub Ohm
   Ja
   Höjd
   125mm
   Nikotinstyrka
   0-6 mg
   PG
   30%
   Produktkategori
   E-juice
   Smak
   Fruktsmak, Vattenmelon, Kiwi och Jordgubbe
   Smak kategori
   Dessert
   Förpackning bredd
   45mm
   Tillverkare
   ELDA
   Förpackning djup
   45mm
   TPD registrerad
   Ja
   Förpackning höjd
   140mm
   VG
   70%
   VG Mix
   70-100%
   Vikt
   80g
   Volym
   50 ml
   Paketet innehåller
   Förpackning, Shortfill-Flaska, Pipkork, 0-2 Nicshots

   Specifik referens

   ean13
   3858891646558
   Ny produkt

   Du kanske också gillar

   Kunder som köpte den här produkten köpte även:

   16 andra produkter i samma kategori:

   Tropical Island - 50ml Shortfill

   Tropical Island - Shortfill

   159,00 kr
   Inkl. moms