Startguide till elcigaretterStartguide
Osäker på hur och vad du skall välja? Följ startguiden.
Smakguide till ejuice och ecigaretterSmakguide
Här förklarar vi våra smaker och vilken sort du bör välja.
Videoguide till ecigaretter och ejuice och teknikVideoguider
Titta på våra videoguider om våra produkter och hur du använder dem.
Information och e-cigaretterInfo om E-cigaretter
Mer nyttig information och fakta om ecigaretter och ejuice.
Dr. Anders kjellberg ger dig tips och råd om ecigaretterMedicin
Information ifrån vår medicinska rådgivare Dr. Anders Kjellberg, specialist läkare.
Frågor och svar om e-cigaretterFrågor & Svar
Här listar vi dem vanligaste frågorna vi får in och svaren till dem.
Om ecocig och ecigaretterOm ecocig.se
Kort presentation av ecocig och vvåra produkter samt företaget bakom.
Ecocig i media och pressecocig i Pressen
ecocig i media och press, läs artiklar och ladda ner.
Ladda ner manualer om ecigaretter, elcigaretter, ejuice och elciggLadda ner
Ladda ner manualer och media direkt och spara i datorn.

Smakguide


Ecocig Smakguide e-cigarett och ecigg

Vilken smak ska jag välja? (LÄGG IN ORDET: e-cigarett minst 15ggr och ordet e-cigg minst 10ggr)
Detta är ju självklart helt individuellt och kan igentligen bara svaras på av dig själv men vi skall i denna guide försöka förklara så gott vi kan om våra egna smaker. Det man skall tänka på är att alla har olika smaklökar och det är många faktorer som spelar in när man skall hitta sin egen smak, nikotinstyrka, typ av clearomizer, styrka på förångare, batteristyrka osv osv. Men för att inte förvirra dig alltför mycket så beskriver vi här smakerna utifrån användandet av ett startpaket med 2.4Ohms motstånd och allt i orginakskick. Dvs det är så här vi upplever smaken när man använder vår egen e-cigarett (startpaket).Längst ner på denna sida har vi också lagt in lite recensioner ifrån våra kunder så att du kan få lite fler synpunkter på våra smaker. Ett tipps är ju också att köpa alla våra smaker och prova dem alla för att lättast hitta just din favoritsmak, pga detta är den absolut bästa metoden ger vi dig här en rabattkod där du kan köpa 3st e-juicer för priset av 2. Använd bara följande rabattkod i varukorgen så apliceras rabatten direkt. Rabattkod: EJUICETEST2015

e-cigarett ecocig

Vi rekommenderar också att man använder en egen Clearomizer för varje smak så man inte blandar dem eftersom vekarna i Clearomizern kan ha en tendens att hålla kvar den gammla smaken. Så därför ger vi dig här ytterligare rabatt på 3st Clearomizers, dvs köp 3 betala för 2 med rabattkoden: CLEAROMIZERTEST2015. (OBS: denna rabattkod gäller endast tillsammans med rabattkoden ovan för att testa vår E-juice)Svensk e-cigarett labratorium ecocigVåra smaker
Efter hundratals med timmar och prover har vi lyckats ta fram tre stycken mycket autentiska smaker som är speciellt producerade för att passa tidigare cigarettrökare. Smakerna är testade av ett mycket stort antal människor och alla är överäns om att våra e-juicer “ecojuice” är helt klart några av världens bästa när det gäller smak som påminner om riktiga cigaretter. Att dem desutom är helt fria ifrån onödiga tillsatser förutom dem fyra huvudämnena är ju inte bara bra för miljön utan också för Din hälsa. VI är just nu det enda Svenska varumärket som tillverkar vår e-juice själva och vi är mycket stolta över detta. Alla våra E-juicer tillverkas och produceras självklart i kliniskt rena produktionsmiljöer.


Svensk e-juice nikotin jämnförelse bästa billig
DARK TOBACCO | 0-24mg
Dark Tobacco är en delikat tobakssmak rik på arom, något nötig i karraktär med inslag av vanilj. Ger en fyllig och rik utveckling av ånga som bär aromerna på ett naturligt och avspänt sätt.

Rekomenderas till: Personer som tidigare rökt märken såsom Röda Marlboro, prince, tamar Level, Camel, Blend eller liknande råa tobakssmaker.

Svensk ecojuice statistik e-juiceMENTHOL No.1 | 0-24mg
En annan av våra kunders favoriter är Menthol No.1 som är mycket frisk och har en naturlig känsla. Den ger en rik och söt ånga som smakar precis som en riktig menthol cigarett med fyllig arom.

Rekomenderas till: Personer som tidigare rökt menthol cigaretter.

E-juice nikotin billigCLASSIC No.1 | 0-24mg
Classic No.1 har en naturlig smak och gillar du det dära extra rivet med mycket arom och god tjock rök. Det naturliga valet för den inbitne cigarettrökaren. Tobakssmak med lite nötig och distinkt smak.

Rekomenderas till: Personer som tidigare rökt Prince Light, Marlboro Röd/Light, Level, Tamar, Camel Light och Blend eller liknande tobakssmaker. Classic No.1 Ejuice röstades fram som de bästa smaken på "ECIGEUROPE 2013" i London.

E-juice med nikotin i Sverige
Nikotin eller inget nikotin?

Sedan har vi ju det här med nikotinet. Vilken styrka skall du välja? Allting hänger ju igentligen på hur många vanliga cigaretter och hur mcket nikotin du tidigare intagit. Men man skall också tänka på att nikotinet i E-juice´n också bidrar till smaken och rivet du får i halsen vid ett bloss. Vissa personer gillar ju det där starka rivet i halsen eftersom dem tidigare rökt välldigt starka cigaretter. Så då kan en högre grad av nikotin vara ett sätt att få den känslan men vill man fortfarande uppleva det där karraktäristiska cigarett-rivet utan att ha så mycket nikotin så kan man också köpa en svagare förångare. Vi vet att det kan vara lite förvirrande för vissa hur detta med motstånd och styrka fungerar så vi har skrivit ihop en liten guide här så att du enklare skall förstå. Så är du kanske sugen på att prova ett starkare alternativ för att du rökt välldigt starka cigaretter innan eller kanske helt enkelt bara gillar det där extra rivet så kan du med denna rabattkod köpa våra förångare till en rabatt på 10%. Rabattkod: FORANGARE102015 Nedan finner du en tabell på våra rekomendationer vad du borde välja för nikotinstyrka.

Nikotin E-juice statistik diagram information

Tips
Ett tips ifall du fortfarande är osöker är att köpa en flaska med 24mg och en annan flaska med 0mg och sedan blanda själv i clearomizern. Du kan titta på en video här hur det går till. Ifall du vill prova detta så erbjuder vi alla att köpa två flaskor med 0 och 24mg till ett rabatterad pris med denna rabattkod: TESTNIKO2015Kundrecensioner
Roger 54 - Sala
Jag provade en hel del andra smaker innan jag hittade ecojuice. Det finns ju hundratals med smaker därute på marknaden men ingen som riktigt tagit fram smaker som skall vara så lika en riktig cigarett som möjligt och det var det jag gillade med ecocig´s e-juicer.

Henrik 31 - Stockholm
Fick ett tips från en kompis att prova era smaker. Vilken skillnad är det enda jag kan säga. Har rökt e-cigaretter i snart 3 år och ecojuice både smakar bra och känns bra. Många andra märken som jag tidigare använt har en tendens att ge mig både huvudvärk och ont i lungorna. Att ni sedan säger att smakerna bara innehåller varor som är från EU och inga onödiga tillsatser gör att man känner sig trygg.

Amanda 42 - Malmö
Jag blandar Dark Tobacco med Menthol 50/50 och det ger mig den perfekta smaken. Efter att ha rökt Marlboro Menthol i snart 10 år så är detta den perfekta blandningen. Jag rekomenderar ecocig till alla mina rökande vänner. 5 plus ifrån mig.