Startpaket

E-cigg handla billigt här, köp din e-cigarett med nikotin till bra pris här

Med ett Startpaket kommer du igång snabbt!

Grattis! Du har precis hittat en av Sveriges bästa kompletta startpaket. Alla startpaket du handlar på Ecocig innehåller allt som du behöver för att komma igång mad vejping. Perfekt för dig som är nybörjare och bekvämt för dig som erfaren vejpare. Allting som du behöver för att kunna  komma igång finns med och du behöver inte köpa ytterligare tillbehör för att komma igång. Många av våra kunder är rökare som vill ha ett hälsosammare alternativ istället för den vanliga cigaretten finner att våra startpaket är det perfekta produkten.

E-cigg startpaket

I ditt startpaket medföljer följande produkter för att du snabbt ska komma igång.
# 2st 650mAh uppladdningsbara batterier   # 2st Clearomizers CE5  
# 1st USB laddsladd                                       # 1st 220Volts väggladdare
# 3st Förångare V3 på 2.4Ohm                      # 3st E-juice i valfri nikotinstyrka
# 3st pipetter för enklare påfyllning              # 1st Halsband till din e-cigarett
# 1st Svensk manual                                       # 1st Garantisedel med ett års garanti


E-cigarett startpaket

Skillnaden mellan ecocig och andra märken?
Ecocig är tillverkad i en modern fabrik och designad utav oss. Vi har gjort en hel del förändringar i både konstruktion och design för att passa tidigare rökare så bra som möjligt. Vi har bland annat gjort mekaniska modifikationer på förångaren för att den ska ta in så mycket luft som möjligt för att ge en sån naturtrogen smak som det bara går, och samtidigt anpassat den perfekt till våra egna e-juicer. DVS för bästa rökupplevelse så rekommenderar vi alltid att använda våra egna e-juicer.


e-cigarett startpaket information Svenska


Startpaket med nikotin eller utan nikotin?

Som nybörjare kan det alltid vara svårt att veta vilken smak eller styrka på nikotin jag skall välja, därför så medföljer våra tre bästa smaker i startpaketet så du kan testa dig fram till din smak du gillar bäst. Vissa kunder väljer till och med att blanda mellan flera smaker för att få fram sin egen favoritsmak. När det kommer till nikotinet så har vi gjort en liten egen uträkning som vi tycker passar bra för tidigare rökare. (se nedan)  Men är du fortfarande osäker så rekommenderar vi att prova 12mg som ett första val för att kanske byta upp dig till 24mg i ett senare skede. Du kan ju annars också köpa två av samma smak och en flaska med 0mg och en flaska med 24mg och sedan blanda dem båda till önskad styrka. dvs 50% av 0mg och 50% av 24mg i en blanding blir ju 12mg osv.


e-cigarett startpaket nikotin

EStartpaket från Ecocig
Ecocigs startpaket är utvecklade av oss och specifikt framtagen för tidigare rökare som vill byta till ett hälsosammare alternativ. Med våra e-cigarett startpaket upplever du den perfekta e-cigaretten med den där perfekta känslan och rivet som annars bara en vanlig cigarett kan ge. Köp ett Startpaket idag och du har 1 års garanti.

Medicin
Ecocig är det enda företaget i Scandinavien som har tagit sitt ansvar och anlitat en riktig legitim medicinsk rådgivare. Anders Kjellbert är intensivvårdsläkare och specialist inom anestesi, Anders möter dagligen människor som drabbats av sjukdomar orsakade av rökning. En vanlig cigarett innehåller flera tusen skadliga ämnen och ett 70-tal är cancerframkallande. Med ett startpaket från Ecocig är det möjligt att undgå alla dem farliga ämnena. Anders Kjellberg ser ecocig som ett bättre alternativ till den vanliga cigaretten.

- Det bästa är förstås att sluta röka direkt. Men om man inte kan efter upprepade försök eller helt enkelt inte vill sluta med nikotin så är e-cigaretter ett klart bättre alternativ för att misnka på skador som den vanliga tobaksräkningen annars ger. Säger Dr. Anders Kjellberg.


prova e-cigarett i sju dagarProva ECOCIG i 7 dagar.
Vi är såpass säkra på vår produkt att vi låter dig prova ett startpaket i 7 dagar. Är du inte nöjd med produkten kan du helt enkelt skicka tillbaka den gratis och du får pengarna tillbaka. Använd din enhet med vår egen e-juice för att uppnå bästa möjliga rökupplevelse.