PRISGARANTI:

Hittar du billigare pris, sänker vi vårat.

Ring oss:

08-5151 7070

Klicka här!

E-cigarett Startpaket Dubbelpack

E-cigarett Startpaket Dubbelpack

Sveriges egen e-cigg. Komplett dubbelt startpaket och alla tillbehör för att du snabbt ska komma igång. [ OBS: Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och ersatts av vår nya modell "LSS" som du kan se här: e-cigg LSS » ]

999 kr

SLUTSÅLD

Från 84 kr per månad.
  • 333 kr- Dela upp betalningen på 3 månader (räntefritt)
  • 167 kr- Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt)
  • 84 kr- Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt)

Komplett startpaket e-cigarett

ECO
CIG - EN SVENSK E-CIGARETT
Startpaket Dubbelpaket e-cigarett EC3

Med e-cigaretten EC3 får du en högkvalitativ vejping upplevelse, perfekt för dig som tidigare rökt tobak och söker ett värdigt men hälsosammare alternativ. Den täta och aromrika ångan från EC3 lindrar röksuget direkt, precis som en vanlig cigarett men utan hälsofarlig tobaksrök. Ångan bildas när oljan värms upp inuti förångaren och leds genom luftkanalerna ut till munstycket. E-cigaretten EC3 är konstruerad för att användas med din favorit e-juice från Ecocig men fungerar väl med de flesta andra oljor på marknaden.

ECOCIG Dubbelt Startpaket E-cigarett innehåller

E-cigarett tillbehör

4st E3 650mAh Ecocig Batterier
lithium Ion teknologi med över-hettningsskydd, kortslutningsskydd och automatisk avstängning vid för lång knapptryckning. Inbyggd indikatordiod.
4st Clearomizer & 6st Förångare
Ecocigs egendesignade Clearomizer med förångaren V3. Ångutveklingen är riklig och vejpupplevelsen är väldigt naturlig. Förångarens resistens ligger på 2,4 Ohm.
2st USB & 2st Väggladdare
CE godkänd väggladdare med USB utgång och laddkabel med USB anslutning och batterifäste av god kvalitét.

Batterier

Clearomizers

Tillbehör

E-cigarett startpaket innehåll

6st E-juice 10ml & 6st Pipett
Med i ditt startpaket får du 3st utav våra bästa e-juicer och en pipett för snabbare påfyllning av din e-cigarett. Välj själv vilken nikotinstyrka du vill ha ovan.
2st Halsband för e-cigarett
Vi skickar nu med ett behändigt halsband för din e-cigarett, ha alltid e-cigaretten nära tillhands.
Bruksanvisning & Garantisedel
Du får självklart med en Svensk bruksanvisning och en Garantisedel på produkten.

E-juicer

Tillbehör

Tillbehör

VARFÖR ECOCIG? - SVENSK HÖG KVALITÉ

e-cigarett diagram

ecocig - Modell EC3

När du tröttnat på alla kopior och billiga e-cigaretter är ecocig det naturliga och seriösa valet för dig. ecocig e-cigaretter och e-juicer har prisats av både kända artister, läkare och politiker i riksdagen. Vi ger självklart Svensk garanti i upp till 1 år och full returrätt i 7 dagar.

ecocig är det seriösa valet.Nikotin - Utan nikotin?
Vilken nikotinstyrka du väljer är högst personligt men som ny inför e-cigaretter kan vi ändå ge dig några konkreta råd. Det mest hälsosamma är att inte använda nikotin överhuvudtaget så att sträva efter att använda så låg nikotinstyrka är att föredra. I avvänjningssyfte är det bra att trappa ner på nikotinstyrkan så att man slutligen inte använder någon nikotin alls för att sedan kunna sluta även med e-cigaretter. Grafen nedan visar vilken styrka vi rekommenderar dig som ny användare att starta med. Tveka inte att höra av er till oss ifall ni har frågor!Nikotin i e-cigaretter
Skillnaden på en e-cigarett med nikotin databladVarför ecocig? - Du märker det direkt
Ecocigs e-cigaretter är utvecklade av och för vejpare som har höga krav. Vi ogillar att kompromissa med rökupplevelsen och vi tror inte att du heller vill det. Både våra e-cigaretter och vår e-juice ligger högt i kvalitet och prismatrixen och det är något vi inte är tysta om. Många konkurerande produkter har för ett otränat öga en nära på ett identiskt utseende men skiljer sig ändå väsentligt. Vi tror att du som tidigare rökare inte bara vill ha en e-cigarett som har högsta möjliga säkerhet utan även ha en e-cigarett som ger en utmärkt vejpupplevelse. Vi fortsätter att utveckla våra e-cigaretter och har under tiden vi funnits gjort mängder av små men betydelserika förbättringar. Tyvärr har många producenter på e-cigarettmarknaden rullat ut undermåliga produkter och många av dessa finns kvar och cirkulerar omkring bland mer eller mindre seriösa handlare. Vi vet att du som väljer e-cigaretter och e-juice från Ecocig gör ett smartare och ett mer medvetet val.


Förångaren i e-cigaretter är vår hemlighet - datasheetTekniken - Känslan
Tekniken i våra e-cigaretter är det som ger dig som användare den rätta vejpuuplevelsen och den naturliga känslan. Vad som är unikt i våra e-cigaretter är flera olika tekniker och förbättringar i både batteriet, Clearomizern och förångaren. Även hur luften sugs in och leds igenom e-cigaretten och hur den blandas med e-juicen är en viktig del av designen. Ecocigs e-cigaretter är ritade och designade av Ecocig i Stockholm.


Användare av e-cigarett - Our users of our e-cigarett are best and datagraphVåra användare - Kommer tillbaka
Vi tror på konsekvent kvalitet, snabba leveranser och en hög sericegrad. E-cigaretten och e-juicen skapar tillsammans vejpupplevelsen och vi vill själva vejpa bästa möjliga e-juice vi kan för vi bryr oss faktiskt om vad vi drar i oss. Vi tror att det är därför våra kunder kommer tillbaka. 
Comparison e-cigarett
Hur mycket kostar en e-cigarett information
Svensk e-cigarett labratorium ecocigVåra smaker
Efter hundratals med timmar och prover har vi lyckats ta fram tre stycken mycket autentiska smaker som är speciellt producerade för att passa tidigare cigarettrökare. Smakerna är testade av ett mycket stort antal människor och alla är överäns om att våra e-juicer “ecojuice” är helt klart några av världens bästa när det gäller smak som påminner om riktiga cigaretter. Att dem desutom är helt fria ifrån onödiga tillsatser förutom dem fyra huvudämnena är ju inte bara bra för miljön utan också för Din hälsa. VI är just nu det enda Svenska varumärket som tillverkar vår e-juice själva och vi är mycket stolta över detta. Alla våra E-juicer tillverkas och produceras självklart i kliniskt rena produktionsmiljöer.Anders KjellbergMedicin
Anders Kjellberg är medicinsk rådgivare på ecocig. I sitt arbete som intensivvårdsläkare möter han dagligen människor som drabbats av sjukdomar orsakade av rökning. – En brinnande cigarett innehåller partiklar, gaser och ånga från ungefär 4000 olika ämnen, varav ett 70-tal är cancerframkallande. Bland de många ämnena finns till exempel kolmonoxid, bensen, arsenik, ammoniak och bly, berättar Anders Kjellberg.

De flesta av dessa ämnen är möjliga att undvika genom att gå över till Ecocig som är helt fri från bla. tjära och kolmonoxid. Anders Kjellberg ser ecocig som ett bättre alternativ till den vanliga cigaretten.

– Det bästa är förstås att sluta röka helt. Men om man försökt sluta röka upprepade gånger eller helt enkelt inte vill sluta röka är e-cigaretter ett klart bättre alternativ för att minska skadeverkningen av tobaksrökning, säger han.


Prova gratis i sju dagar

Prova ECOCIG i 7 dagar

Vi tror att du kommer gilla EC3, vi är så säkra så att vi erbjuder att köpa och testa själv. Lever inte e-cigaretten upp till dina förväntningar så köper vi tillbaka den. Det finns inget bättre sätt att ta reda på ifall du gillar att vejpa en högkvalitets e-cigarett. Använd e-cigaretten med vår egen e-juice för att få en idealisk vejpupplevelse. 

Skriv en recension

E-cigarett Startpaket Dubbelpack

E-cigarett Startpaket Dubbelpack

Sveriges egen e-cigg. Komplett dubbelt startpaket och alla tillbehör för att du snabbt ska komma igång. [ OBS: Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och ersatts av vår nya modell "LSS" som du kan se här: e-cigg LSS » ]

Skriv en recension

18 andra produkter i samma kategori