Startpaket LSS ecocig med Nikotin 12mg

Startpaket LSS ecocig med Nikotin 12mg

Startpaket med Ecocig LSS original e-cigg och 3st äkta Premium e-juicer i nikotinstyrka 12 mg. Ecocig LSS är en e-cigg av högsta kvalitet specifikt utformad för att tillgodose fd rökares högra krav på smak och rökutveckling. Väldigt lättanvänd design med användbar OLED skärm som bl a visar batterinivå, resistans och utspänning. Startpaketet innehåller Premium e-juice Ecojuice med nikotin 12 mg 

699 kr

ord. pris 871 kr

EC4LSSPKT

75st i lager.

Från 59 kr per månad.
 • 233 kr- Dela upp betalningen på 3 månader (räntefritt)
 • 117 kr- Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt)
 • 59 kr- Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt)

ECOCIG LSS - EN NY GENERATION TAR ÖVER
E-cigg med bästa pris

e-cigg garantiSVERIGES EGEN E-CIGARETT
Ecocig LSS är en pålitlig e-cigg som passar perfekt för dig som söker ett värdigt hälsosammare substitut för tobak. LSS är konstruerad för att ge en utmärkt rökupplevelse samtidigt som den är enkel att använda. Ecocig LSS elcigarett har modern teknologi i en liten förpackning. Ånga bildas när e-juice värms upp när drivkretsen i batteriet leder ström genom förångaren, ångan leds sedan genom luftkanaler ut till munstycket. E-cigaretten LSS klarar nästan all e-juice på marknaden men är konstruerad speciellt med premium e-juicen ecojuice från Ecocig. Startpaketet består av en komplett LSS e-ciggarett, 3 st flaskor premium e-juice, pipetter, micro USB kabel för laddning, halsband med hölster samt en extra H2S förångare. Allt som behövs för att komma igång och vejpa med en förstklassig hårdvara!

En e-cigg som förändrar allt

EN E-CIGG SOM FÖRÄNDRAR ALLT
Ecocig sätter en ny standard med nya LSS e-cigg. Nya uppdaterade funktioner och en helt ny lättviktsdesign. Med nya el-cigarett LSS har vi inte gjort några kompromisser. Marknadens bästa förångare, bästa drivkrets och snygg design. Resultatet är en helt ny generation Ecocig e-cigg med oslagbar prestanda.Eocig e-cigarett för bästa pris

Bästa e-cigg i SverigeELCIGG MED FÖRBÄTTRAD FUNKTION
Ett startpaket med Ecocig LSS är en bra början för att komma igång och vejpa med en modern elcigg. LSS väger ungefär som en penna men innehåller allt man önskar av en modern e-cigg. Batteri med Li-Io teknologi med en högpresterande drivkrets med OLED display som visar batterinivå, antal puffar, utspänning och förångarens resistans. Ecocig LSS e-cigarett laddas med en helt vanlig micro usb som sitter på sidan av batteriet. Du kan vejpa medan den laddar = Inga fler avbrott! Batteriet har en kapacitet på 650 mAh och har överspänningsskydd, kortslutningsskydd och 5-klicks säkerhetssystem.

e-cigg med bra e-juice handla hos oss bra pris

e-cigg med 100% japansk bomull e-cigarett
EN E-CIGARETT
MED BÄTTRE SMAK

ECOCIG LSS e-cigarett är ett lättviktssystem som bygger kring förångaren H2S med dubbla förångarspolar som genererar mycket ånga och samtidigt förhindrar uttorkning och minimerar risken för sk ”dry puffs”. H2S förångaren är en modern klassiker som har dubbel fjädringsmekanism som minimerar risken för läckage. Vekarna är tillverkade av 100% organisk japansk bomull.


e-cigarett batteri med super e-cigg


en gratis e-cigarett vill alla haEL-CIGG MED FUNKTION
OCH PRESTANDA I VÄRLDSKLASS

Batteriet i Ecocig LSS e-cigarett laddar du med en helt vanlig standard micro USB sladd på sidan mellan displayen och funktionsknappen. Displayen är av OLED typ med bra kontrast som visar batterinivå, antal bloss, förångarens resistans och utspänning. Batteriet i el-cigg LSS har en modern drivkrets från Samsung som på ett optimalt sätt driver effekt genom förångarspolarna. e-cigg batteri med super krafter för e-juice


LSS E-CIGG MER ÄN SNYGG DESIGN
Med nya Ecocig LSS ecigg har designen varit viktig. En lyckad design handlar inte bara om utseende, Ecocig LSS e-cigg uppfyller alla krav på funktion som en kräsen rökare som vill sluta röka har. Målsättningen med LSS är att skapa en rökupplevelse som är så lik en vanlig cigarett som möjligt. Hög kapacitet i ett behändigt och litet format, rik ångutveckling, kontroll över konsumtionen och minimerad risk för läckage.


Nikotin - Utan nikotin?
Vilken nikotinstyrka du ska välja är väldigt personligt men om du är nybörjare med e-cigaretter så kan vi ändå ge dig några bra råd. Illustrationen nedan visar vilken styrka vi rekommenderar dig att starta med. Ifall ni har fler frågor så tveka inte att höra av er till vår kundtjänst!

e-cigg nikotin


anders kjellberg ecocigMedicin
Anders Kjellberg är medicinsk rådgivare på ecocig.Varje dag möter han människor som drabbats av sjukdomar orsakade av rökning. – En brinnande cigarett innehåller  mängder med partiklar, gaser och ånga från över 4000 olika ämnen, ett 70-tal av dessa är cancerframkallande. Bland de många ämnena finns till exempel kolmonoxid, bensen, arsenik, ammoniak och bly, berättar Anders Kjellberg. 

Nästan alla av dessa ämnen går att undvika genom att byta ut klassiska tobakscigaretter till e-cigaretter från Ecocig som är helt fri från bla. tjära och kolmonoxid. Anders Kjellberg ser Ecocig som ett bättre alternativ till den vanliga cigaretten.

– Det bästa är att undvika att röka helt. Men, om man inte vill eller kan sluta röka är e-cigaretter ett klart bättre alternativ för att minska skadeverkningen av tobaksrökning, säger han.
ecocig kvaliteVarför ecocig? - Du märker det direkt
Ecocigs e-cigaretter är utvecklade av och för vejpare som har höga krav. Vi ogillar att kompromissa med rökupplevelsen och vi tror inte att du heller vill det. Både våra e-cigaretter och vår e-juice ligger högt i kvalitet och prismatrixen och det är något vi inte är tysta om. Många konkurerande produkter har för ett otränat öga en nära på ett identiskt utseende men skiljer sig ändå väsentligt. Vi tror att du som tidigare rökare inte bara vill ha en e-cigarett som har högsta möjliga säkerhet utan även ha en e-cigarett som ger en utmärkt vejpupplevelse. Vi fortsätter att utveckla våra e-cigaretter och har under tiden vi funnits gjort mängder av små men betydelserika förbättringar. Tyvärr har många producenter på e-cigarettmarknaden rullat ut undermåliga produkter och många av dessa finns kvar och cirkulerar omkring bland mer eller mindre seriösa handlare. Vi vet att du som väljer e-cigaretter och e-juice från Ecocig gör ett smartare och ett mer medvetet val.

startpaket e-cigge-cigarett startpaket

 • Höjd: 155 mm
 • Bredd: 14 mm
 • Djup: 14 mm
 • Spänning in: Micro USB port/DC5V/1000mA
 • Spänning ut: 4,2 V max
 • Förpackningens höjd: 189 mm
 • Förpackningens djup: 56 mm
 • Förpackningens bredd: 49 mm
 • Vikt: 42 g
 • Kortslutningsskydd: Ja
 • Säkerhetssystem: 5-click
 • Batterikapacitet: 650 mAh
 • Kompabilitet: eGo/510
 • Behållarkapacitet: 2 ml
 • Originalförångare: 1,8 Ohm
 • Batteriindikering: Ja via OLED+ display
 • Drip Tip: Nej
 • Material: lackad mässing, medigrade plast
 • Förångare: H2S
 • Tank tillverkad av: Medigrade plastic
 • Produktkategori: Startpaket
 • Utbytbar förångare: Ja
 • Färg batteri: Svart
 • Färg clearomizer: Svart
Betyg 
Karl n
2017-06-06

Resention på frakten

Det står 24 tim på frakten men detta gäller ej umeå. Det tog fem dagar att hitta hit. Beställde på tis kväll fick orderbekreftelse på onsdag och hade paketet på måndag.

  Betyg 
  Carin H
  2017-02-09

  Johanna F

  Jag har rökt i snart 10 år och nu är det dags att sluta. Jag provade en hel del e-cigaretter innan jag fick smaka den här utav en kompis på jobbet. WOW, vilken skillnad. Helt fantastisk rökupplevelse för en vanerökare som mig. Ni har verkligen lyckats att få den där perfekta smaken.

  Jag har som sagt provat en hel del andra e-cigg men den här var i en klass för sig. Hoppas verkligen ni fortsätter utveckla även fast det inte behövs för det blir svårt att slå den här kvaliten. Rekommenderar den till alla mina rökiga vänner.

  Tack ecocig, ni gör verkligen ett bra jobb.

  Johanna i Örebro.

  • 1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
  Betyg 
  Oscar M
  2016-09-01

  Tobak - Nej tack!

  Först...
  Snabbaste leveransen jag varit med om.
  Vidare så är e-ciggen fantastisk. Var lite tveksam när jag först tog upp den eftersom den är så lätt. När jag vridit på den och inspekterat den så måste jag säga att den förefaller vara av väldigt god byggkvalitet och är jävligt snygg.
  När jag fyllt den med dark tobacco och låtit den ligga och dra en stund tog jag upp den och testade röka med den. Första blossen var som vanligt något lite rök men sen, efter bara några få bloss kom både smak och rök! Smak med stora bokstäver. SMAK. Super god smak och perfekt varm ånga som precis lagom sugmotstånd fyller munnen med supertrevlig ånga!
  Efter att använt den nu i mer än 3 veckor och inte rök en enda cigg älskar jag den. Den är lika viktig som mobilen.
  REKOMMENDERAS *****

  • 3 av 3 användare tyckte att denna recension var användbar.

  Skriv en recension !

  Skriv en recension

  Startpaket LSS ecocig med Nikotin 12mg

  Startpaket LSS ecocig med Nikotin 12mg

  Startpaket med Ecocig LSS original e-cigg och 3st äkta Premium e-juicer i nikotinstyrka 12 mg. Ecocig LSS är en e-cigg av högsta kvalitet specifikt utformad för att tillgodose fd rökares högra krav på smak och rökutveckling. Väldigt lättanvänd design med användbar OLED skärm som bl a visar batterinivå, resistans och utspänning. Startpaketet innehåller Premium e-juice Ecojuice med nikotin 12 mg 

  Skriv en recension

  18 andra produkter i samma kategori