1. Home
  2. Hemsidan & Ecocig.se
  3. Personal Shopper online

Personal Shopper online

Personal Shopper e-cigg stockholm

Är du osäker vilken produk du skall välja, har du aldrig handlat en e-cigg eller vill du bara ha goda råd?

Handla med ”ecocig Personal Shopper”.
Vi hjälper dig hela vägen från att välja rätt produkt för just dig tills ordern är betald och inlagt i vårat system för transport samma dag.

Hur funkar då vår tjänst?
Du har två stycken olika alternativ att välja emellan.

1. Personal Shopper Online
    Vi kopplar ihop våra datorer med en helt säker anslutning och visar dig på din egen datorskärm. Vi guidar dig genom hela processen från att välja produkt utefter dina specifika önskemål till att ordern är betald och godkänd för transport samma dag. Klicka här för att läsa mer.
  2. Personal Shopper Standard
    Vi guidar dig genom hela processen över telefonen. Klicka här för att läsa mer.

Personal Shopper Online

Information

För att du ska kunna använda ”Personal Shopper Online” behöver du ha en dator som är uppkopplad på internet.

Du ringer helt enkelt in till vår växel 08 – 51 51 70 70 och väljer valet ”Säljare”, du kommer oftast fram inom 2 minuter till någon av våra handläggare men det kan vid hög belastning såsom speciella helger vara längre kö. När du kommer fram så kommer du bli ombedd att besöka vår hemsida https://ecocig.se och där starta upp chatten som finns längst ner till höger på sidan (Chatta med oss).

När du fyllt i alla uppgifter där och gått vidare så kommer din personal shopper handläggare att ge dig en länk i chatten som du behöver klicka på. Du kommer då komma till en sida där vi kopplar ihop din dator med din handläggares dator. Din handläggare kommer därefter att kunna visa dig på din egen skärm vart du ska klicka och ni kan gemensamt gå igenom vilka produkter som din Personal Shopper rekommenderar för just dig.

När vi sedan valt ut dom produkter vi rekommenderar så hjälper vi självklart till med att slutföra köpet, ifall du väljer att betala med kreditkort så kopplar vi ner sessionen precis innan det steget när du knappar in dina kreditkortsuppgifter. Vi vill inte se dom och vi vill också att du ska känna dig 110% säker.

Vi använder självklart helt säkra anslutningar och din handläggare kan inte kontrollera din dator på något sätt utan du delar helt enkelt bara din skärmbild med hen. Efter att sessionen är slut och du stänger ner kopplingssidan och chatten kan din handläggare inte längre se din skärm och du kan fritt surfa som vanligt.

Säkerhetsinformation och användarpolicy

Vi använder endast SSL krypterade säkra anslutningar när vi kopplar ihop oss. Och vi delar aldrig din information (din skärmbild) med någon tredjepart etc. Ingen information överhuvudtaget samlas in om dig eller din dator utan all kommunikation bryts så fort sessionen är avslutat.

Updated on maj 13, 2017