1. Home
  2. Skriv en Artikel

Skriv en Artikel

Skriv en artikel och skicka in till oss för att få en rabattkod att handla för. Du kan skicka in hur många du vill och godkänns din artikel får du din rabattkod på email inom 24 timmar (vardagar). Vill du istället ha pengarna utbetalda till ditt bankkonto så läs mer här »

Vad för typ av text vill du skriva.
0 av 300 ord skrivna (minst 300 för att artikeln ska godkännas).

Villkor
Nedan följer villkoren för ”Ecocig Skriv en Artikel”. En tjänst för användare och besökare på ecocig.se att kunna skriva en artikel, blogpost, nyhet eller berättelse. Som upphovsman (nedan kallat ”du” eller ”dig”) har du vid ett godkännande (av Ecocig) av ditt inskickade material, rätt till en rabattkod som skickas ut till din email.
§1. Du behöver inte ange ditt fullständiga namn utan kan använda ett nickname/alias. Om ditt material blir godkänt kommer ditt namn att bli publicerat till artikeln. Vill du inte att ditt namn ska visas så använder du dig bara av ett Alias/nickname eller så skriver du längst ned i din artikel text att du inte vill visa ditt namn så kommer våra redaktörer att ta bort det ifrån det inskickade materialet.
§2. Efter att du skickat in din artikel övergår rättigheterna för det inskickade materialet/texten till Ecocig.se/ECOSWE AB.
§3. Materialet du skickar in ska inte strida mot Svensk lag eller heller vara grovt stötande, innehålla rasistiska budskap eller propaganda. Politiska och sexistiska material undanbedes också såvida det inte handlar om Trump eller någon annan diktator.
§4. Material som skickas in av dig får fritt användas och redigeras av Ecoswe AB för att passa design och språkmässigt på Ecocig.se eller någon annan av Ecoswe AB´s kanaler/sajter.
§5. Texten måste vara unik och inte plagierad, dvs du får inte kopiera en Text ifrån någon annan hemsida och sedan bara klistra in som din egen text. Vi går igenom alla texter som skickas in och godkänner INTE plagierade texter (undantag för utländska nyhets-texter som DU översatt till svenska).

Updated on april 5, 2019