1. Home
  2. E-Ciggaretter
  3. Startpaket
  4. Vad gör jag om mitt batteri inte fungerar?
  1. Home
  2. E-Ciggaretter
  3. Vad gör jag om mitt batteri inte fungerar?
  1. Home
  2. Guider & Videos
  3. Textguider
  4. Vad gör jag om mitt batteri inte fungerar?
  1. Home
  2. Guider & Videos
  3. Videoguider
  4. Rengöring & underhåll
  5. Vad gör jag om mitt batteri inte fungerar?
  1. Home
  2. Guider & Videos
  3. Videoguider
  4. Vad gör jag om mitt batteri inte fungerar?
  1. Home
  2. Batterier
  3. Vad gör jag om mitt batteri inte fungerar?
  1. Home
  2. Guider & Videos
  3. Videoguider
  4. E-cigg
  5. Vad gör jag om mitt batteri inte fungerar?
  1. Home
  2. Guider & Videos
  3. Vad gör jag om mitt batteri inte fungerar?
  1. Home
  2. Videoguider
  3. Batterier
  4. Vad gör jag om mitt batteri inte fungerar?
  1. Home
  2. Frågor & Svar
  3. Batterier
  4. Vad gör jag om mitt batteri inte fungerar?
  1. Home
  2. Frågor & Svar
  3. Vad gör jag om mitt batteri inte fungerar?

Vad gör jag om mitt batteri inte fungerar?

ego batteri rengöring

Det kan finnas många olika anledningar till att ditt batteri har slutat fungera. Nedan ska vi berätta om dom vanligaste orsakerna och hur du i många fall kan rädda ditt batteri.

• Aktiveringsknappen 5 gånger.
    Tryck 5 gånger i snabb följd på din aktiveringsknapp. Ifall displayen eller dioden inte blinkar och visat att batteriet är aktiverat kan batteriet vara trasigt men oftast bara helt slut på batteriet.
    (Olika batteriet har olika sätt för att aktivering så läs manualen till ditt batteri).
  • Ladda Batteriet
    Om batteriet är helt ”dött” så försök att ladda batteriet med din laddare i max 30 minuter under uppsikt. (batteriet blir oftast varmt när man laddar men inte brännhett.)
  • Rengöring av batteriet
    Detta är troligtvis en av de vanligaste anledningarna till att folk tror att batteriet är trasigt. Se bilden ovan eller titta igenom vår video nedan som visar exakt hur du kan rengöra ditt batteri.
  • Tandpetare
    Det finns ett till trick som vi måste berätta om men som vi inte råder någon att använda sig utav eftersom man bryter garantin genom att göra detta. Men som en sista utväg ifall inget annat fungerar kan detta fungera. (Se videon nedan så berättar vi om detta i slutet på den.)

Se till att batteriet har tillräckligt med ström för att förångaren skall kunna värma e-juicen. Ladda batteriet genom att följa anvisningen för din e-cigarett.
De flesta e-cigaretter har en av/på funktion. Genom att i snabb följd trycka 5 gånger på batteriknappen kan batteriet aktiveras/deaktiveras. Batteriet svarar oftast genom att blinka eller meddela avstängning via batteriets display.

Ifall batteriknappen fortfarande inte lyser och förångaren inte blir varm när du använder batteriet trots att batteriet är laddat och aktiverat får du kolla så att clearomizern sitter ordentligt fast och att det inte finns smuts eller olja inuti i eller runt kontaktytorna på både på clearomizern och på batteriet.

Se även till att förångaren är fastskruvad inuti clearomizern. Ifall batteriet fortfarande inte fungerar kontakta kundtjänst.

Tänk på att mer kraftfulla batterier innebär en risk för dig som användare, läs noga om hur man hanterar dessa på rätt sätt, förvara dem i säkert förvar, och aldrig med andra metaller som kan komma i kontakt med +/- Polerna?

Updated on juni 16, 2017