ALLMÄNNA VILLKOR

1. ALLMÄNT

1.0
Dessa allmänna villkor gäller när du som kund gör ett köp eller besöker hemsidan www.ecocig.se och dess undersidor. Detta avtal ingås emellan dig och Ecoswe AB, orgnr: 556984-3369

1.1
Åldersgräns, för att handla på ecocig.se måste du ha fyllt 18 år. Du förutsätts ha läst dessa köpvillkor när du lägger en order. Vi förbehåller oss rätten att neka köp till kunder vi misstänker inte fyllt 18 år.

1.2
Betalningssätt Kortbetalning Visa/Mastercard/American Express - Kortbetalningar sker via säker anslutning till KLARNA. Direktbetalning via internetbank - Vi accepterar direktbetalning via alla svenska banker som erbjuder det: Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank. Direktbetalning är kostnadsfri och säker.

1.3
Faktura - Vid betalning via faktura samarbetar vi med KLARNA. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av ecocig överlåtna till KLARNA. Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

1.4
Leveranstid. Ecocig gör alltid sitt yttersta för att skicka din order så snabbt som möjligt. Vi skickar varje dag hundratals med paket till hela världen och packar alltid till 99.9% din order samma dag ifall du beställt innan 15:00 (vardagar). Ecocig reserverar sig dock för mänskliga misstag eller att din order helt enkelt får vänta pga hög belastning eller personalbrist. Leverans av din vara görs av POSTNORD som ansvarar för att din vara skall komma fram till dig, oftast inom 24 timmar efter att vi har lämnat din vara till POSTNORD.

1.5
Slutförsäljning - Lagervara. Ecocig reserverar sig för att en vara kan vara slutsåld även fast hemsidan visar att den finns i lager. Vi gör allt för att sidan ska visa så korrekt information som möjligt och att lagersaldo alltid ska stämma.

1.6
Hemsidan samt allt innehåll på denna, ägs och drivs av Ecocig.se/Ecoswe AB. Informationen i text och form är skyddad genom bland annat immaterialrättsliga och marknadsrättsliga lagar i Sverige. Detta innebär att varumärken, firmanamn, produktnamn, dom flesta bilder och design inte får användas utan skriftligt godkännande från ecocig.se.

1.7
Rabatter och rea/pris erbjudanden som erbjuds av ecocig till kunderna antingen innan eller efter köp är och skall anses som goodwill för att ge tillbaka till kunden vad vi på ecocig kan. Rabattkort med rabatter skickas ofta ut tillsammans med i paketet till en order och ecocig förbehåller sig rätten att ändra eller ta bort erbjudandet, rabatten utan att behöva meddela kunden.

1.8
Priser och prisgaranti.
Ecocig förbehåller sig rätten att närsomhelst ändra pris på produkter och erbjudanden utan att meddela kunder i förväg. Dock om kunden har lagt en order med ett pris kan ecocig inte ändra detta utan kundens medgivande om något oväntat skulle uppstå med någon produkt som gör att priset måste ändras.
Prisgarantin som ecocig erbjuder alla kunder, att om man hittar en billigare vara någon annanstans på nätet i Sverige så sänker vi vårat pris. Gäller alltså endast för webbutiker som finns och opererar inom Sveriges gränser. Vi kan inte konkurrera med utländska butiker och deras priser utan moms och tull avgifter.

1.9
Telefonbeställningar & Ecocig Fakturor.
När du lägger en beställning via vår ordertelefon eller på något annat sätt gör en beställning där vi skickar med en "Ecocig Faktura", dvs en faktura som inte är ställd genom KLARNA utan via vår egen faktureringstjänst så är betalningsvillkoren alltid 10 dagar från det att fakturan skapats. Vid försenad betalning av denna faktura utgår en förseningsavgift om 60 kr inkl.moms. som läggs på påminnelsefaktura nr1 som skickas till din e-post och denna har betalningsvillkor om 8 dagar. Om denna påminnelse (nr1) ej regleras skickas en sista påminnelse nr2 ut via vanlig post och ytterligare en förseningsavgift om 120 kr läggs på beloppet, samt även denna påminnelse skall regleras inom angiven tid som skrivs på påminnelsen (i regel 8 dagar).


2. GARANTI OCH RETUR

2.1
Ecocig lämnar inga garantier på öppnade eller följande använda produkter:
Clearomizers, Atomizers, Tanks, E-juice vätskor, förångare, coils, basvätskor, munstycken, trådar & mesh. (vi kan inte återsälja produkter som använts)

2.2
Ecocig lämnar inget öppet köp på använda eller följande öppnade produkter:
Clearomizers, Atomizers, Tanks, E-juice vätskor, förångare, coils, basvätskor, munstycken, trådar & mesh. (vi kan inte återsälja produkter som använts)

2.3

För ej utlösta paket som ligger hos postombud och som skickats tillbaka till oss debiteras kunden fraktkostnaden tur & retur (summa beror på vikten) + en straffavgift på 150 kr. Detta gäller även försändelser som har skickats med "Gratis Frakt" som alternativ.

3. AVTAL OCH BESTÄLLNING

3.1
Genom att göra ett köp eller att besöka hemsidan så ingår du ovanstående avtal med Ecoswe AB.